Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozzybal Ozzybal canım adımlamayi çok yapamadim 😔 Bugün öğleden sonra 3'e kadar online ders, akşam da bilgisayarda karne işleri.. Istediğim adım sayısına ulaşamadım.
Bugun:
5915 adım
20 dk zumba 140 puan.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 20210114_235707.jpg
    20210114_235707.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın hayırlı huzurlu sabahlar
Cumamız mübarek olsun canlar
Allah bugünü hakkımızda hayırlara vesile kılsın amin 🤲😍😘

Çok güzel karlı bir sabaha uyandık sonsuz kere hamd olsun Allah'ıma 🥳🥳🥳🥳

Geçen cuma 72.7 kg

Bugün 71.9 kg
Fark 800 gr
Yüzde olarak fark % 1.100

Eklentiler

• 20210115_081252.jpg
    20210115_081252.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın kızlar ❤️

Bugün tarti günü

Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, fotografli kilo bildirimlerinizi en gec saat 17'ye kadar yapmaniz gerekiyor
.

Tarti sonrasinda ODUL ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun odul ogunlerinizi yapabilirsiniz. (Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklamam gerekirse, cuma tartisi sonrasi,cuma gunu olmak kaydiyla, bir ogun dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz.Bunun cezasi yok. :))

Afiyet olsun cnm menun güzel sporunda Iyi regli den artış hepimizde oluyor sıkma canını 🥰
:KK54: evet bunu bende diğer arkadaşlara da söylerim ama başa gelince de insanın canı sıkılıyor, 100 gr gitmiş gözüküyor ölçülerde de 1 er cm incelme var yine umutluyum sabitten iyidir :ıslık:
Günaydın hayırlı huzurlu sabahlar
Cumamız mübarek olsun canlar
Allah bugünü hakkımızda hayırlara vesile kılsın amin 🤲😍😘

Çok güzel karlı bir sabaha uyandık sonsuz kere hamd olsun Allah'ıma 🥳🥳🥳🥳

Geçen cuma 72.7 kg

Bugün 71.9 kg
Fark 800 gr
Yüzde olarak fark % 1.100
tebrikler gayet güzel bir eksi :super:

:KK54: evet bunu bende diğer arkadaşlara da söylerim ama başa gelince de insanın canı sıkılıyor, 100 gr gitmiş gözüküyor ölçülerde de 1 er cm incelme var yine umutluyum sabitten iyidir :ıslık:

tebrikler gayet güzel bir eksi :super:
Eksi olsunda 100 gr olsun 😊
Hafta ya regli bitince iyi bi rakam görürsün

Merhabalar herkese günaydın
Güya izin aldım ki stres olmadan yapim diye bide if e başladım 1 haftadır sanıyorum pek bi yararı olmamış geçen hafta ile aynıyım 95.7 😲 spor yapmadım çok fazla sanıyorum bunun etkisi oldu yoksa yediğim şeyler genelde aynı
Kaptanım ben dönüyorum bu hafta karar verdim spora teşvik ediliyorum en azından
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Eklentiler

• 20210115_092413.jpg
    20210115_092413.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar herkese günaydın
Güya izin aldım ki stres olmadan yapim diye bide if e başladım 1 haftadır sanıyorum pek bi yararı olmamış geçen hafta ile aynıyım 95.7 😲 spor yapmadım çok fazla sanıyorum bunun etkisi oldu yoksa yediğim şeyler genelde aynı
Kaptanım ben dönüyorum bu hafta karar verdim spora teşvik ediliyorum en azından
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
Olsun canım izin de sabit çıkmak da bir başarı 😍

X