Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bunu duymak sevindirdi beni valla canım çok sağol . burda olunca nerdeyse hergün tartılıyodum meraktan şimdi pazartesi den beri tartılmadım yarın bakalım ne olacak sonucum bende merak ediyorum yine her zamanki gibi paylaşırım burda 😀
Eksi görürsün inşallah

Zeytur Zeytur E Emeeelll istanbulin istanbulin M MiracHamza kizlar, esas listeye dahil olmak istiyorsaniz birkac sey onemli.
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz.Tum bu kurallari kabul ediyorsaniz yarin alalim esas listeye?

Dipnot: Yakin zamanda tüp bebek veya bebek calismaniz varsa esas listeye girmeyiniz. Son dönem böyle durumlar cok oldu.

Yediklerimi ileteyim.
Geçen biri tavuk çorbası demişti burada, aklımda yer ettiyse bugüne yetiştirdim 🙃
A Arrietty_ sedulu sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20210114-190451_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210114-190451_FatSecret.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 17
Zeytur Zeytur E Emeeelll istanbulin istanbulin M MiracHamza kizlar, esas listeye dahil olmak istiyorsaniz birkac sey onemli.
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz.Tum bu kurallari kabul ediyorsaniz yarin alalim esas listeye?

Dipnot: Yakin zamanda tüp bebek veya bebek calismaniz varsa esas listeye girmeyiniz. Son dönem böyle durumlar cok oldu.
Tamam kaptanım kabul ediyorum herşeyi. ☺️ Bebek nisan mayıstan sonra inşallah 😁😁😁

Ben isterim kaptanım, kabul ediyorum evet evet evet 😍

Lcw 38 beden kadife pantolonumun içine geçen hafta giremiyordum
Şimdi deneyeyim dedim giyebiliyorum 3 pantalon dolap beklemekten kurtuldu :halay: :halay: :halay: :halay:
ne güzel duygu abla darısı da bize :KK200::KK200:
Yediklerimi ileteyim.
Geçen biri tavuk çorbası demişti burada, aklımda yer ettiyse bugüne yetiştirdim 🙃
afiyet olsun güzel gün :KK200::KK200:
A Arrietty_ sedulu sedulu A Aylakkadin
Bugün canım pek bişey yemek istemedi. Regl dönemi tatlı isteklerini meyveyle gecistiriyorum. Spor 30 dk yürüyüş 300 puan
Yarın çok eksi gelsin hepimize çok amin :)
Eki Görüntüle 2761235
afiyet olsun güzel bir gün olmuş :nazar::nazar:
Fıtık ağrısına göre iyi adım attım bence 😏
356 point.
Artık ben yatar...
çok geçmiş olsun evet gerçekten de adımlar ağrıya göre iyi olmuş atık dinlen biraz :nazar::nazar:

X