- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
sabah akşam gece son nefesimde her anımda yoğurt verdi detokstayım bu haftaYaa bende makarna verdiyse diyetisyenin adını alacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah akşam gece son nefesimde her anımda yoğurt verdi detokstayım bu haftaYaa bende makarna verdiyse diyetisyenin adını alacaktım
Eksi görürsün inşallahYaa bunu duymak sevindirdi beni valla canım çok sağol . burda olunca nerdeyse hergün tartılıyodum meraktan şimdi pazartesi den beri tartılmadım yarın bakalım ne olacak sonucum bende merak ediyorum yine her zamanki gibi paylaşırım burda
Iyimiş yoğurt çok faydalı ben çok seviyorum sende seviyorsan işin kolay olursabah akşam gece son nefesimde her anımda yoğurt verdi detokstayım bu hafta
İnşallah canım hepimiz inşallah görürüzEksi görürsün inşallah
Tamam kaptanım kabul ediyorum herşeyi. Bebek nisan mayıstan sonra inşallahZeytur E Emeeelll istanbulin M MiracHamza kizlar, esas listeye dahil olmak istiyorsaniz birkac sey onemli.
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz.Tum bu kurallari kabul ediyorsaniz yarin alalim esas listeye?
Dipnot: Yakin zamanda tüp bebek veya bebek calismaniz varsa esas listeye girmeyiniz. Son dönem böyle durumlar cok oldu.
Ben isterim kaptanım, kabul ediyorum evet evet evetZeytur E Emeeelll istanbulin M MiracHamza kizlar, esas listeye dahil olmak istiyorsaniz birkac sey onemli.
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz.Tum bu kurallari kabul ediyorsaniz yarin alalim esas listeye?
Dipnot: Yakin zamanda tüp bebek veya bebek calismaniz varsa esas listeye girmeyiniz. Son dönem böyle durumlar cok oldu.
Ne guzel bir duygu HarikasinLcw 38 beden kadife pantolonumun içine geçen hafta giremiyordum
Şimdi deneyeyim dedim giyebiliyorum 3 pantalon dolap beklemekten kurtuldu
Biz de seni özledik, en kısa zamanda gelHoşbuldum canımm özledim aslında burayı da bi hafta daha mı gelmesem diyorum ama bakmadan da edemiyorum buraya çok alışmışım.
Benim de öyle pantolonlarım var dolapta, 80 nin altina düşünce deneyeceğim. Darısı başımaLcw 38 beden kadife pantolonumun içine geçen hafta giremiyordum
Benim bir kot birde Siyah elbisem var icine girmeye calistigim. 34 bedenBenim de öyle pantolonlarım var dolapta, 80 nin altina düşünce deneyeceğim. Darısı başıma
ne güzel duygu abla darısı da bizeLcw 38 beden kadife pantolonumun içine geçen hafta giremiyordum
afiyet olsun güzel gün
afiyet olsun güzel bir gün olmuşA Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
Bugün canım pek bişey yemek istemedi. Regl dönemi tatlı isteklerini meyveyle gecistiriyorum. Spor 30 dk yürüyüş 300 puan
Yarın çok eksi gelsin hepimize çok amin :)
Eki Görüntüle 2761235
çok geçmiş olsun evet gerçekten de adımlar ağrıya göre iyi olmuş atık dinlen biraz
❤❤Biz de seni özledik, en kısa zamanda gel
Inşaallah canımne güzel duygu abla darısı da bize
Eşim yine güzel bir gün daha sabırsızlıkla bekliyorum tartını