- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Farkettim zaten ordan ikisindede takilirim ben@istanbulin @MiracHamza Zeytur @Emeeelll hem aktifsiniz hemde deneme sureniz doldu.
@Serina08 kiz yine silmemissim seni deneme listesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim zaten ordan ikisindede takilirim ben@istanbulin @MiracHamza Zeytur @Emeeelll hem aktifsiniz hemde deneme sureniz doldu.
@Serina08 kiz yine silmemissim seni deneme listesinden
Anladım kaptanım mujxx
bende az önce mesaj atıp çok tokum gece öğünü sadece yoğurt yesem olur mu dedimAy kizlar o ilk izin haftasi yedigim ekmekler nasil yapisti varya
Yarin tarti gunu , tartilayim yuzleseyim. Kendime geleyim. Gerci su diyetisyen iyi oldu.
Ama ogunlerin sIk olmasina alismam lazim.
Hala 2 ogun yapiyorum :/
Selam canım iyiyim şükür bi bakim dedim hasta mısın geçmiş olsun korona filan değildir inşallah . yarın tartı günü herkese bol bol eksiler diliyorum inşallahE English_teacherrr hosgeldin canim. Nasilsin ?
HosgelmissinSelam canım iyiyim şükür bi bakim dedim hasta mısın geçmiş olsun korona filan değildir inşallah . yarın tartı günü herkese bol bol eksiler diliyorum inşallah
Diyetisyen mi verdi makarnayıbende sporlarımı yazıyım menümü de yazayım nasıl beslenmemelisiniz görün neyse
sabah1 dilim ekmek 1 köz kapya krem peynir
ara şekersiz kahve
öğle 1 tabak makarna
öğle 2 ahahaha 1 kase salata 1 kepçe çorba
gece de yoğurtlu bişeyler yicem
spor 45 dk leslie 3 mile 15 dk leslie boosted
Hoşgeldin canım nasılsın ne zaman dönüş yapıyorsunSelam canım iyiyim şükür bi bakim dedim hasta mısın geçmiş olsun korona filan değildir inşallah . yarın tartı günü herkese bol bol eksiler diliyorum inşallah
Ay aman olma da allah korusun çok çok geçmiş olsun kaptanımHosgelmissin
Yok degil,test oyle diyor :)
Grip oldum ama baya halsizlestirdi
Hoşbuldum canımm özledim aslında burayı da bi hafta daha mı gelmesem diyorum ama bakmadan da edemiyorum buraya çok alışmışım.Hoşgeldin canım nasılsın ne zaman dönüş yapıyorsun
yok o saate kadar diyetisyenim yoktu ahahaaDiyetisyen mi verdi makarnayı
Hemen gel cnm bizde seni özledik özellikle cuma günleri en çok senin eksileri merak ediyordum merakta bırakma beniHoşbuldum canımm özledim aslında burayı da bi hafta daha mı gelmesem diyorum ama bakmadan da edemiyorum buraya çok alışmışım.
Yaa bende makarna verdiyse diyetisyenin adını alacaktımyok o saate kadar diyetisyenim yoktu ahahaa
Yaa bunu duymak sevindirdi beni valla canım çok sağol . burda olunca nerdeyse hergün tartılıyodum meraktan şimdi pazartesi den beri tartılmadım yarın bakalım ne olacak sonucum bende merak ediyorum yine her zamanki gibi paylaşırım burdaHemen gel cnm bizde seni özledik özellikle cuma günleri en çok senin eksileri merak ediyordum merakta bırakma beni