- 17 Eylül 2020
- 1.119
- 5.126
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyeg olsun canim bende paylaşırım simdi bugun 1000 i astim ben yaa
Azıcık yemişsin afiyet olsun güzel günSelam kızlar
10:30 2 dilim peynir 7 tane zeytin yumurta ve çay
14:20 6 adet badem
17:40 bir case tarhana çorbası
18:00 Türk kahvesi
İki lt su
Güzel gün olmuş abla afiyet olsunİçilen su 2 lt
Adımları sonra yazarım
Ahaha aynen öyle bağımlılık yapıyor zayıflamak spor puan doğrudur efenim hayrını görünistanbulin
Ortagim 4000 adim yuruyus 200 puan @_Vera_ m puan dogru mu ?
sedulu
A Arrietty_
Ben tartiyi artik umursamıyorum dememe ragmen yarin tarti gunu olduğunu duyunca kalpten gidecektim. Zayıflama isi bir tutku bence
Su 2.5 lt 3 bile olabilir.
Kiz yarin Cuma unutma :)) ay dur bir Duyuru yapayim. Zaten takim listesini paylasacagim.Aaa yarin demi
Ya bugün bi tuafım sabahtan beri herşeye bi isteksizim bugün saçmaladım ama yarın yepyenibir gün olcak inşallahAzıcık karb düşürsen mi daha dengeli olur menü diye bir önerim var
Hahaha kendim hesaplaamdimAhaha aynen öyle bağımlılık yapıyor zayıflamak spor puan doğrudur efenim hayrını görün
Kaptanim.valla ben unuttum . Ahh ahKiz yarin Cuma unutma :)) ay dur bir Duyuru yapayim. Zaten takim listesini paylasacagim.
Esas listeye girebilen varsa girmek ister mi bakalim?
Oy oy. Cok mu yogunsunKaptanim.valla ben unuttum . Ahh ah
Adaşım burçtaşım esas listeye gircekmiyim bendeKiz yarin Cuma unutma :)) ay dur bir Duyuru yapayim. Zaten takim listesini paylasacagim.
Esas listeye girebilen varsa girmek ister mi bakalim?
Teşekkür ederim canımGüzel gün olmuş abla afiyet olsun
bazen öyle isteksiz oluyor insan inşallah yarın istediğin gibi olurYa bugün bi tuafım sabahtan beri herşeye bi isteksizim bugün saçmaladım ama yarın yepyenibir gün olcak inşallah
afiyet olsun çok güzel gün
çok güzel gün afiyet olsun
Yihuu haftaya inşallah güzel eksilerle başlangıç yaparımistanbulin M MiracHamza Zeytur E Emeeelll hem aktifsiniz hemde deneme sureniz doldu.
@Serina08 kiz yine silmemissim seni deneme listesinden