- 14 Ağustos 2018
- 24
- 58
Ben de çikolatayaYapmaz mı hele ki gece yiyince. Ama patates kızartması patates cipsi bunlara hiç dayanamıyorum
Annem telefonda kurabiye tarifi verdi. Yapmamak için kendimi zor tuttumBen de çikolatayabir haftadır yemiyorum ilk defa resmen aşeriyorum
Ahahaha aynen benim de canım deli gibi sufle çekiyor yapmayacağım diyorumAnnem telefonda kurabiye tarifi verdi. Yapmamak için kendimi zor tuttum
Hahaaahaa evetHatta haftalik sabit Challenge gelecek
Haydi ozaman bugun zumba ya
Evet 10000 yapiyorum artik
Ayyy inşallah ❤Cok iyi, Cuma günü 79 geliyor
Aaa super. Etkisi iyiyse harika o zaman. Tarifini yazabilir mısın canım? Odem atmak icin mi?
Ben de bugün bi yarim saat çıkıp yuruyebildim eşim. Sanırım haftada 3 gün sağlam spor yapıp diğer günleri işlere ayiracagim. Yarın çok merak ediyorum tartida neler çıkacak:)Ben.yuruyorum sadece
Ben de zumba yaptım bugün 30 dk :) danstan daha az terletti beni nedenseOoo burasi cok tehlikeli olmus :))
Bende zumba onerdim. Hic caniniz cekmiyor
En güzeli horon:) bikac figür biliyorum kendi kendime 3 şarkıda acaip ter atıyorum adımsayar da coşuyor zaten :))Ben de zumba yaptım bugün 30 dk :) danstan daha az terletti beni nedense
Bugün
sabah portakal suyu ve haşlanmış yumurta
Öğlen mandalina ve yoğurt
Akşam sebzeli tavuk haşlama
30 dk da zumba yaptım
Nedense dizlerim ağrıdı benim de 1 gün ara vermiştim o yüzden galiba :)
Online mi görüşeceksin diyetisyenleselam kızlar nasılsınız bu haftanın son sınavına girdim de geldim takıma ? Naıl geçti günleriniz? Bugünden itibaen diyetisyenle zayıflıcam çünkü epeydir salmıştım diyeti sizde ne var ne yok
Evet çok ama çok tatlı bir kadın reklam yapmıyorum valla ahahahahOnline mi görüşeceksin diyetisyenle
Hem ödem attırıyor hem de bağırsakları çalıştırıyor. 1/4 kırmızı pancar, yarim salatalık, 2 dilim yesil elma ve 1 sise maden suyunu blenderdan geçiriyorsun. 7 gün yapılabilirmiş ama tek günde de ise yarıyor.Hahaaahaa evet
Ayyy inşallah ❤
Aaa super. Etkisi iyiyse harika o zaman. Tarifini yazabilir mısın canım? Odem atmak icin mi?
Ben aksami yedim, 1 kase sebze çorbası, 8 kasik zeytinyagli fasulye, 4 kasik et soteBen bugün ev işlerine verdim kendimiakşam icin mercimek çorbası yaptım bir de yeşillikli karışık salata yapicam yanına yeterli olur.
Siz neler yapıyorsunuz akşam için planlar neler ?
Aaa yarin demiBen de bugün bi yarim saat çıkıp yuruyebildim eşim. Sanırım haftada 3 gün sağlam spor yapıp diğer günleri işlere ayiracagim. Yarın çok merak ediyorum tartida neler çıkacak:)
güzel bir akşam menüsü olmuşBen aksami yedim, 1 kase sebze çorbası, 8 kasik zeytinyagli fasulye, 4 kasik et sote
Haha hadi bakalım hayırlısı kaç aylık program ?Evet çok ama çok tatlı bir kadın reklam yapmıyorum valla ahahahah
Afiyet olsun güzel olmuş akşam menüsüBen aksami yedim, 1 kase sebze çorbası, 8 kasik zeytinyagli fasulye, 4 kasik et sote