Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neler yddin
Sanki menulerini gormuyorum?

Bu arada menu takibine basliyorum yine.. Ama tablo seklinde degil

Bugun cok yorma kendini canim yarin tarti gunu kaslarin ödem tutmasın

Neler yddin
Sanki menulerini gormuyorum?

Bu arada menu takibine basliyorum yine.. Ama tablo seklinde degil
Dün kahvaltı yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek şeklindeydi. Öğlen fındık fıstık ve Türk kahvesi içtim. Akşam kıymalı türlü yedim. Ama gece atistirmaligim oldu meyve ve biraz cips şeklinde sonra da kendimi spora vurdum ama tabi ki bu yaptığımı rahatlatmiyor

Ben de hemen yendiğim cips kilo yapıyor sizde öyle oluyor mu

Evet tadi hos degil :)
Etkisi mükemmel

Selamlar ;
dünki menüm
sabah
yok

öğle
dolu 1 kase mercimek çorbası

akşam
3 parça fırında tavuk pirzola
2 dilim patates
4 tane mantar

su:1,5 lt
spor:
Karın egzersizleri
Plank 30 sn-5 puan
Leg Raise 3x10kez- 15 puan
Flutter Kicks 3x20 kez - 30 puan
Mountain Climbers 50 adet - 25 puan

TOPLAM 75 puan
akşam regl oldum hiç yerimden kalkamıyordum , dinlenmeye ayırdım dünümü, ancak yarın uarım regl artısı olmam bütün bir hafta spora verdim kendimi mutsuzum şu an

A Arrietty_ Ceyhans @_Vera_

canım ben de mekik çekerken bel ağrısı yaşıorum, biraz aaraştırdım aslında güvenli bir egzersiz değil mekik çekmek. mekik olmadan karın egzersizleri var onları deneyebilirsin

Selam kızlar
Sabah yoğunluktan yeni bakıyorum. Kahvaltı güzel yaptım sonra haftalık temizlik rutinimi yaptım o uğraştırdı baya. Spor yapmıyorum bugün rest günü kasları yormayayım ama A Arrietty_ kaptanim attığın zumba videosunu yapicam öğleden sonra.
Arkadaslar spor yapicam diye birden yüklenip vücudunuzu zorlamayın alıştıra alıştıra giderseniz vücut ve kaslar zaten hazır olur spora
Yarın hepimize güzel sonuçlar getirsin

Bende şimdi oturdum yeni bitti temizlik ara ögünden sonra bende zumba yapayım diyorum şmdi oğluşumla aslancılık oynarız ordan oraya koştururz

Afiyet olsun cnm menun güzel sporunda Iyi regli den artış hepimizde oluyor sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…