- 19 Aralık 2020
- 633
- 1.824
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine çok iyiBende bildirim yapayım
Su 2.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
300 ip atlama 45 puan
Squat 50 adet 100 puan
Toplam 545 puan
Adım 14788
A Arrietty_ O_sevincli_ki
Eki Görüntüle 2760535 Eki Görüntüle 2760536
Ooo maşallahBende bildirim yapayım
Su 2.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
300 ip atlama 45 puan
Squat 50 adet 100 puan
Toplam 545 puan
Adım 14788
A Arrietty_ O_sevincli_ki
Eki Görüntüle 2760535 Eki Görüntüle 2760536
Bamya sevilmez mi yaYaaa bamya eşim bayılır ama ben hiç sevmem görüntüsünden dolayı yiyesim gelmiyor. Denesem mi ki köyde bamya da yetiştiriyorlar yazın aslında taze taze toplayıp yapabilirim
Yok kız bugün daha fazla yapma hedefim vardı yalan olduValla çıkarttın ama , çıtayı allahuekber dağlarına çıkardın
Yavrum sen de gayet iyisin bugün sporlar şahane
32 yaşına giricem az kaldı bamya sadece bir adet tattım o da eşim al bak tadına diye verdi o kadarBamya sevilmez mi ya
Dene bence ama püf noktalarına dikkat et pişirirken. Yoksa pek hoş olmuyor, çok afedersin salyalanıyor derler halk dilinde.Yaaa bamya eşim bayılır ama ben hiç sevmem görüntüsünden dolayı yiyesim gelmiyor. Denesem mi ki köyde bamya da yetiştiriyorlar yazın aslında taze taze toplayıp yapabilirim
Sağol eşim spor yapamadım valla hala çalışıyorum bilgisayar basında. Yarın inşallah biraz hareket ederim.Bal şeker olsun ortağım
Ben.yuruyorum sadeceSağol eşim spor yapamadım valla hala çalışıyorum bilgisayar basında. Yarın inşallah biraz hareket ederim.
Evet canim 7 puandan leslie gibi
Hala pek tad anlamiyorum. Hatta sabah istahim daha coktu. Aksam mecburi yedimA Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Dun menu
Sabah 1 h yumurta peynir zeytin domates ceviz
Elma
Aksam taze fasulye 1 kasik kadar eriste yogurt
Ara portakal
Su 2 litre
Spor 20 dk oglanla futbol oynadik
Bugun menu
Sabah 1 tava da yumurta kaymak ceviz zeytin domates biraz bal
Ara trabzon hurmasi ceviz
Aksam 2 etli kabak kiymali dolma yogurt salata
Ara elma
Su 2 litre
Spor 8000 adim
Ara
Su 2 lt
Adımları sonra yazarım
Tatlım sen bana bakmaVaryemez
Yaa sütlaç yazdın sabahtan beri kanıma giriyor zor tutuyorum kendimi sütlaç kırmızı çizgimdir oğlana yapsam dedim ama sonra vazgeçtim yaparsam kesin yerim off hala aklımda bak
Tamam kaptanım teşekkürler.Evet canim 7 puandan leslie gibi
Ben de çabaladım ama sürekli bölündü adimlamalarim. 7000 adim yapabildim, simdi biraz squat yaptım, belki devam ederim.Ben de adim sayımı arttırmak için şimdi adımlama yapıyorum Ozzybal