Ah tamam gordum simdi birazini doldurmussunuz :)Merhaba kaptanım ben okudum kuralları da katılım formunu nasıl dolduruyoruz bulamadım onun için yazdım bilgileri
Kaç bin adımdasın bugün adım lazımSaat 16:00 ve yeme faslı bitti.
Biraz haraketlenmem lazım
kilo verimi dursa bile bendeki gibi incelme devam ediyorsa hiç sorun yok lipödem ağrılı bir hastalık diye biliyorum çok çok geçmiş olsun.Aslında istediğim ve çabaladığım zaman kilo verirdim şimdiye dek. Ama kadın doğum doktorum yumurta rezervlerimde fazlaca azalma olduğunu erken menopoz yaşayacağımı söyledi. Üstüne birde lipödem hastası olduğumu öğrendim bir kaç ay önce. Ee birde bağırsak sorunlarım var. Hepside kilo aldıran ama zor verdiren sebepler. Hayırlısı bakalım 1-2 ay bu şekilde deneyip olmazsa diyetisyene gideceğim.
çok teşekkür ederimhosbulduk Veracim, nasilsin? Final donemindeymissin, kolay gelsin, bol sans
maşallah sana abla ben artık keklerine laf etmicemSağolasın canımcım bugün 72.1 kg idim
afiyet olsun abla keklere normalde ceza verirdim ama vermiyim kilo veriyorsun nasıl olsa metabolizman hızlı anlaşılanSabah kahvaltım
Şu ana kadar ara öğünlerim
350 ml şekersiz çay
250 ml şekersiz süt
31 gr kakaolu kek
43 gr limonlu kek
Bundan sonraki aralarda düşündüklerim
250 ml kefir
350 400 ml maydanoz suyu
Akşama menüsü için düşündüğüm
Portakallı kereviz
Yoğurt
Toplamda 2 lt su
Adımlarımı sonra yazarım şimdiden 2800
teşekkür ederimSınavlarında başarılar
ıslak kek olmayaydı süperGünün menüsü
11:30 2 dilim peynir, zeytin, yumurta ve çay
17:00 2 tane kuru dolma 3 tane sarma ve ayran
Çay ve küçük bir dilim ıslak kek
Spor : 45 dk Leslie 20 mekik
1.5 lt su
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun menü çok güzelSaat 16:00 ve yeme faslı bitti.
Biraz haraketlenmem lazım
Ya yine puan konusunu acicam ama bu tarz videolari neye gore puanliyoruz acepsize bir video bırakayım ben yaptım kaç gündür karnım sert ve ağrıyor
1 dk pilates üzerindenYa yine puan konusunu acicam ama bu tarz videolari neye gore puanliyoruz acep
Teşekkür ederim canımmmmmmmaşallah sana abla ben artık keklerine laf etmicem
afiyet olsun abla keklere normalde ceza verirdim ama vermiyim kilo veriyorsun nasıl olsa metabolizman hızlı anlaşılan