Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eline sağlık canım, kol ölçmemişim onu da yazarım en geç akşam

eşim çok güzel gidiyorsun , güzel bir eksi bekliyorum senden
Inşallah cnm da bu ara hep sabit çıkıyorum anlamadım gitti
Senin menün de gayet güzel olmuş cnm afiyet olsun cezanı da kendin vermişsin

anaaaaa
böyle baktım bu nasıl spordur öyle maşallah
tığ gibi olursun kız
ben dün yürüyüş bandında 15 dk koştum dye havamdan geçilmiyordu
Valla masallah ne güzel farkli farkli seyler yapiyorlar. Sende öyle
Ben anca kardio yapayim bu ara

Kaptanım salıdan itibaren adımlarını atıyoruz.
Ellerine sağlık

Anam agladi resmen tabloyu yaparken desem?

Bana müsade kizlar. Ogluma ders yaptirip ardindan doktora gidecegim.
Evde olunca günler cok yavas geciyormus
Eline emeğine sağlık. Tek tek mesajları okuyup o tabloyu tutmak, motive etmek ciddi bir uğraş. Üstelik bunu hiç tanımadığınız, belki de gerçek hayatta hiç tanıyamayacağınız, en ufak bir iyliğini görmediğiniz insanlar için karşılık beklemeden yapıyorsunuz. Tüm kaptanlarıma içten samimi bir teşekkür ediyorum. Bu iyiniyetinizin gerçek hayatta karşılığını katıyla almanızı dilerim kızlar. Resmen koçluk yapıyorsunuz, ve gerçek hayatta bunu parayla yapıyorlar Duygusal günümdeyim bugün, öptüm sarıldım hepinize
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

A Arrietty_ cim tarifini denedim dün akşam, çok teşekkür ederim biraz rahatlattı. Gece yatarken bile 67.55 çıktım.

eline sağlık canım.
ben adımlarımı sayamıyorum, yürüyüş yaparken de tlfu elimde tutmam , e tayt giyiniyorum cebimde de durmuyor. buraya giremiyorum bir türlü verilerimi
Inşallah cnm da bu ara hep sabit çıkıyorum anlamadım gitti

Senin menün de gayet güzel olmuş cnm afiyet olsun cezanı da kendin vermişsin
sabit döneminde olur tabiki ama bozmadığın sürece bir yerden sonra kırılır o sabitlik, vücudun alışıyor bazen şaşırtmak lazım, baktın çok uzunca bir süre sabitsin o zaman birkaç günlük detoks da iyi gelebilir ama gerçekten sabitsen bir ay boyunca hiç gitmediyse yapabilirsin bence
Valla masallah ne güzel farkli farkli seyler yapiyorlar. Sende öyle
Ben anca kardio yapayim bu ara
walla ben de baktım göbek başını aldı ona yöneldim. bende bel ağrısı var mekik yapamıyorum geçen alternatif buldum bel ağrısız karın çalıştırıyorum çok mutluyum yürüyüş bandı da benim fix zaten

bende şu eliptiği hiç sevemedim çok yoruyo ya ondan herhal
Ben eliptigi alalı 5 sene oldu galiba. Ben de hala sevemedim ama izlenecek güzel birşey olunca biraz da sabredince iyi yoruyor ve terleriyle.
anaaaaa
böyle baktım bu nasıl spordur öyle maşallah
tığ gibi olursun kız
ben dün yürüyüş bandında 15 dk koştum dye havamdan geçilmiyordu
Bugün pert oldum kolumu kaldıracak halim yok bakalım biseyler yapabilecek miyim

Ben eliptigi alalı 5 sene oldu galiba. Ben de hala sevemedim ama izlenecek güzel birşey olunca biraz da sabredince iyi yoruyor ve terleriyle.

Bugün pert oldum kolumu kaldıracak halim yok bakalım biseyler yapabilecek miyim
Canım yürüyüş bandından daha iyi vücudu çalıştırıyor.
Bende almayı düşünüyordum ama kadın dogum uzmanım bana özellikle yürüyüş önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…