- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Evet
Kimse hesap yapmasin. Spor yapsin yeter
Hepimiz birinciyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet
En iyisi adim yarisiBende grupta adım yarışları sayesinde 10000 adımı astim canım. Sonra da hiç altına düşmedim
Ya şimdi kaptanım adım öyle bir şey ki diğer sporlarla çakışıyor. Adım yarışımız güzeldiEvet
Kimse hesap yapmasin. Spor yapsin yeter
Hepimiz birinciyiz
Yaaa gerçekten miArtis var ama sende de
Bir anda o aliskanlik gelmez de yavas yavas.
E ozaman hep adim yarisimiz olsun?Ya şimdi kaptanım adım öyle bir şey ki diğer sporlarla çakışıyor. Adım yarışımız güzeldi
Yok Canım kimsenin kafası çorba olmasın.Ay bisey anlamadim kusura bakma.
Cikmadan 2800 muydu adim? Boyle anliyorum ben.
1 saat yürüdün 10bin adim oldu diyelim
2800 cikarip adim diye hesapliya bilirsin, 1 saat de tempolu yuruyus diye hesap yapabilirsin.
Umarim yanlis anlamadim
Herkesin beyni corba olacak simdi
Benim oldu ama :)))Yok Canım kimsenin kafası çorba olmasın.
Normal 100 adım 5 puan
Ama tempolu yürüyüş dk 10 puan
Aayy dalgınlığıma gelmişş düzeşteyim hemenCanim skuatla mekik 2 ser puan 1 den hesaplamissin
Bana uyar kaptan. Çünkü dediğim gibi adım olayı farklıE ozaman hep adim yarisimiz olsun?
Puan hesabi yok onda. Adim hesabi belli ediyor kazanani.
Boylece obur spor ve puanlar birbirine girmez?
Aynenkatılıyorum. Burası olmasa 50 kere bırakmıştım. Canım deli gibi revani istiyor ama yiyemiyorum ve tek sebep burasiYaaa gerçekten mi
Bir haftada 5-6 binlerden 8binlere çıkardım aslında. En büyük gaz burada yapılanları görmek.
Geçen hafta biri yazmıştı başladığımda, 'motivasyon istiyorsan fazlasıyla var ' diye
Ozmn her hafta adim yarisi varBana uyar kaptan. Çünkü dediğim gibi adım olayı farklı
İp atliyorsun adım
Dans yapıyorsun adım
Koşuyorsun adım
Yürüyorsun adım
Hepsi adımla bağlantılı. Ha yürüyüp yine koşulsun tabi ki hareket için ama bize de arka planda çok kafa karışıklığı yapiyor tabloları hazırlarken
Kesinlikle!Aynenkatılıyorum. Burası olmasa 50 kere bırakmıştım. Canım deli gibi revani istiyor ama yiyemiyorum ve tek sebep burasi
Bir de beni gazlıyor haftasonu cheating sayılmıyormu diyeToblerone mu
Hepsi boyle yaBir de beni gazlıyor haftasonu cheating sayılmıyormu diye
Cok guzel meret.. Toblerone yaniToblerone mu
Eki Görüntüle 2759164