Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artis var ama sende de
Bir anda o aliskanlik gelmez de yavas yavas. ☺️
Yaaa gerçekten mi ☺️
Bir haftada 5-6 binlerden 8binlere çıkardım aslında. En büyük gaz burada yapılanları görmek.
Geçen hafta biri yazmıştı başladığımda, 'motivasyon istiyorsan fazlasıyla var ' diye 😀

Ya şimdi kaptanım adım öyle bir şey ki diğer sporlarla çakışıyor. Adım yarışımız güzeldi 😀
E ozaman hep adim yarisimiz olsun?
Puan hesabi yok onda. Adim hesabi belli ediyor kazanani.
Boylece obur spor ve puanlar birbirine girmez?

Ay bisey anlamadim kusura bakma.
Cikmadan 2800 muydu adim? Boyle anliyorum ben.
1 saat yürüdün 10bin adim oldu diyelim
2800 cikarip adim diye hesapliya bilirsin, 1 saat de tempolu yuruyus diye hesap yapabilirsin.
Umarim yanlis anlamadim

Herkesin beyni corba olacak simdi
Yok Canım kimsenin kafası çorba olmasın.
Normal 100 adım 5 puan
Ama tempolu yürüyüş dk 10 puan

E ozaman hep adim yarisimiz olsun?
Puan hesabi yok onda. Adim hesabi belli ediyor kazanani.
Boylece obur spor ve puanlar birbirine girmez?
Bana uyar kaptan. Çünkü dediğim gibi adım olayı farklı
İp atliyorsun adım
Dans yapıyorsun adım
Koşuyorsun adım
Yürüyorsun adım
Hepsi adımla bağlantılı. Ha yürüyüp yine koşulsun tabi ki hareket için ama bize de arka planda çok kafa karışıklığı yapiyor tabloları hazırlarken

Yaaa gerçekten mi ☺️
Bir haftada 5-6 binlerden 8binlere çıkardım aslında. En büyük gaz burada yapılanları görmek.
Geçen hafta biri yazmıştı başladığımda, 'motivasyon istiyorsan fazlasıyla var ' diye 😀
Aynenkatılıyorum. Burası olmasa 50 kere bırakmıştım. Canım deli gibi revani istiyor ama yiyemiyorum ve tek sebep burasi😀

Bana uyar kaptan. Çünkü dediğim gibi adım olayı farklı
İp atliyorsun adım
Dans yapıyorsun adım
Koşuyorsun adım
Yürüyorsun adım
Hepsi adımla bağlantılı. Ha yürüyüp yine koşulsun tabi ki hareket için ama bize de arka planda çok kafa karışıklığı yapiyor tabloları hazırlarken
Ozmn her hafta adim yarisi var :KK70:
Bosunami aldi kizlar bilekligi 🤭🤭

Son dakika duyurusu (🤭)

Kizlar, adim isi olayi karisrirdigi icin bugunden Persembeye kadar atilan adimlar, adim yarisi tablosuna eklenecek.
Suana kadar hesaplanan puanlar oldugu gibi kalacak.
Her hafta adim yarisi yapalim ama obur sporlarinda puanlarini hesaplamaya devam edelim.
Hem spor hem adim yarisi olacak yani.

Kesinlikle!
Eşim koca toblerone u dün gözümün önünde gömdü. Bugün tartım var diye lokma alamadım!
Toblerone mu
431967B2-FCF7-4039-AFCC-A3DA61E63EA8.jpeg

X