Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın kaptanım. Dikkat et kendine
hayırlı olsun yürüme bandın, çocuklara eğlence çıktı desene boşvereyim diyorum sonra bir tartılıyorum yok yok olacak gibi değil kaptanım. Hem hareket iyidir

Ozaman puani ya zumba yada adimdan hesapliyacaksin
Ayrica hic yapmamakdan iyi zumba
Kaptanım benim haftalık puanlarımı iptal edebilirsin o zaman ben hiç kolumdan çıkarmıyorum adımsayarı. Zumba da yapsam merdiven de inip çıksam, evi dört dönüp adım da tamamlasam hep bilegimde. Benherkes o şekilde sanıyordum. Veya benim sadece adımları sayalım nasıl dersen

Kaptanım ben yürüyüş yaparken egzersiz kısmından mı bakmak gerek.
Banada çıkmadan 2800 elime telefonu alınca telefonla kol bandım aynı oluyor.

Tam dikkat etmedim neler yaptin
Adimlari hesapliya biliriz. Ama Squat filan ysptiysan onlarin puani kalir. Veya kol calistiysan

Kaptanım ben yürüyüş yaparken egzersiz kısmından mı bakmak gerek.
Banada çıkmadan 2800 elime telefonu alınca telefonla kol bandım aynı oluyor.
Ay bisey anlamadim kusura bakma.
Cikmadan 2800 muydu adim? Boyle anliyorum ben.
1 saat yürüdün 10bin adim oldu diyelim
2800 cikarip adim diye hesapliya bilirsin, 1 saat de tempolu yuruyus diye hesap yapabilirsin.
Umarim yanlis anlamadim

Herkesin beyni corba olacak simdi

Benimde sürekli kolumda sayılır arada çıkarıyorum ama genelde adımları duz puan hesaplıyorum tempolu yürüsem koşsam dahi

Yine mükemmel bir tablo ile karşı karşıyayız :)
Ya ben ne zaman 10 bin adım üzerine çıkabileceğim acaba... Gerçi gruba katıldıktan sonra baya arttı, çok hareketlendim.

Ya ben ne zaman 10 bin adım üzerine çıkabileceğim acaba... Gerçi gruba katıldıktan sonra baya arttı, çok hareketlendim.
Artis var ama sende de
Bir anda o aliskanlik gelmez de yavas yavas.

Tam dikkat etmedim neler yaptin
Adimlari hesapliya biliriz. Ama Squat filan ysptiysan onlarin puani kalir. Veya kol calistiysan
Eliptik, merdiven, yürüyüş ve zumba var benim sadece.
Adımları telefondan göndereyim sen arama tek tek. Çok mesele değil puanlar diğer arkadaşlara haksızlık olmasın.

Bende grupta adım yarışları sayesinde 10000 adımı astim canım. Sonra da hiç altına düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…