Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım

Selam canım iyiyim çok şükür geçen hafta biraz stresli geçti benim için de izin almıştım ara ara bakıyorum da girip yazamadım sağol sorduğun için sen nasılsın
Bende moralim bozuk olunca herşeyi bırakmayı isterim özellikle eşimle tartışınca.
Özel degilse niye streslisin.
Çok iyi gidiyordun bide Bayadır ugraşmışşsın araya gitmesin.

Bende moralim bozuk olunca herşeyi bırakmayı isterim özellikle eşimle tartışınca.
Özel degilse niye streslisin.
Çok iyi gidiyordun bide Bayadır ugraşmışşsın araya gitmesin.
Yok diyetime ara vermedim amann hiiç bozmayı da düşünmüyorum allah korusun ya anlam veremediğim bi bunaltı içindeydim biraz hafif ledi sanırım ama hala var buraya girip bile yazmak gelmedi içimden o yüzden dedim izin alayım en iyisi .

A Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Coook yoruldum ama değdi:) ben sanırım inceliyorum giremediğim bi pantolonuma girdim bugün

Gelsin puanlar :)
80 dk tempolu yürüyüş : 800 puan (Koşmadım durmadan ve hızlıca yürüdum umarım doğru hesaplamışımdır.)
800 merdiven : 240 puan
96 dk eliptik bisiklet : 672 puan
20067 adım: 1003 puan
Toplam 2715 puan ...

Kızlar ben olaya Fransız kaldım, tempolu yürüyüşü farklı mı hesaplıyoruz?
Gündüz ofiste olduğum için adımlarım az oluyor, çok büyük bir kısmını akşam tempolu yürüyüşte atıyorum.
Mesela az önce 1 saat 10 dk falan tempolu yürüdüm. Ama yürüyüşe çıkmadan 2.800 adımdaydım. Şimdilerde 10.000 lerdeyim. Nasıl hesaplayacağım A Arrietty_

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Zeytur
9000 adim 450 puan
60 dk dans zumba 430 puan
30 skuat 60 puan
20 mekik 40 puan
Toplam 980 puan
60 dk dans 420 puan yapıyor canım genel olarak güzel hareketler
800 merdiven mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…