Teşekkür ederim canımSeduuuu naptın sen öyle maşallah x41
Menün güzel abla adımların ve suyun da öyle
Abla sanki bu ara hamur işi batağına mı düştün ne diyette mola döneminde misin
Afiyet olsun güzel bir gün olmuş adımlar az ama işler çokmuş
Adımlar ve sporlar şahane daha ne olsun ki
Cok güzel, afiyet olsun
Derslerinde başarılar dilerimİyi geceler kızlar bildirimini göremediğim kızçeler varsa kusuruma bakmasınlar malum sınav haftası gözlerim şaş oldu ekrana bakmaktan. Öyle uykum var ki hızlıca bir geçmiş yaptım. Hepinizi çooook seviyorum. İyi geceler pamuk şekerlerim
Yatmadan yaparım canım dans yada yürüyüş10 dk dansama regl den dolayı zorlanırım dersen adımlama da yapabilirsin
Teşekkür ederim kaptanımO tamamen benim hatam
Daha dogrusu hastalik girince araya duzeltmedim.
Simdi Ilk sayfada duzenledim.
Leslie hala 7 puan
Tempolu Yuruyus /Kosu 10
Selam canım iyiyim çok şükür geçen hafta biraz stresli geçti benim için de izin almıştım ara ara bakıyorum da girip yazamadım sağol sorduğun için sen nasılsınE English_teacherrr canım nasılsın yoksun?
Bende moralim bozuk olunca herşeyi bırakmayı isterim özellikle eşimle tartışınca.Selam canım iyiyim çok şükür geçen hafta biraz stresli geçti benim için de izin almıştım ara ara bakıyorum da girip yazamadım sağol sorduğun için sen nasılsın
Yok diyetime ara vermedim amann hiiç bozmayı da düşünmüyorum allah korusunBende moralim bozuk olunca herşeyi bırakmayı isterim özellikle eşimle tartışınca.
Özel degilse niye streslisin.
Çok iyi gidiyordun bide Bayadır ugraşmışşsın araya gitmesin.
Ok canımYok diyetime ara vermedim amann hiiç bozmayı da düşünmüyorum allah korusunya anlam veremediğim bi bunaltı içindeydim biraz hafif ledi sanırım ama hala var buraya girip bile yazmak gelmedi içimden o yüzden dedim izin alayım en iyisi .
Harikasın dostum
60 dk dans 420 puan yapıyor canım genel olarak güzel hareketler
800 merdiven miA Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Coook yoruldum ama değdi:) ben sanırım inceliyorum giremediğim bi pantolonuma girdim bugün
Eki Görüntüle 2759117
Gelsin puanlar :)
80 dk tempolu yürüyüş : 800 puan (Koşmadım durmadan ve hızlıca yürüdum umarım doğru hesaplamışımdır.)
800 merdiven : 240 puan
96 dk eliptik bisiklet : 672 puan
20067 adım: 1003 puan
Toplam 2715 puan ...