Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizde heryer kapandi, kresler okullar is yerleri. Calisabilen evden calisiyor, calisamayana devlet yardim ediyor suan.
Hatirlamiyorum ki kacla ayrildim, ama eminim ki 72 ile direkt listeye girerim, %5ten fazladir
simdi hergun yarim saat yoga yapmaya basladim bir haftadir, bugunden itibaren de IF deneyecegim, 12-8 arasi yemeye alismaya calisiyorum ama diyetlik degil. o kadar ac kalmaya alisabilirsem gun icinde yediklerimi de azaltip gelebilirim
ne guzel kilolar vermis herkes, cok iyi gidiyor takim

Aynı soruyu bende sordum canım. Ya tempolu yürüyüş yaptığın süredeki normal adımları çıkararak söyleyeceksin toplam adım sayını ya da hepsini adım olarak. Hak gecmemesi adına böyle bana göre.
Ornegin hemen hemen herkeste akıllı saat var. Tempolu yürüyüş yaparken egzersiz kısmından yürüyüş modunu seçerseniz egzersiz bitiminde toplam kaç adım attığınızı yazıyor. Mesela 60 dk da 7000 adım attın tüm gün toplamda 20000 attın o 7000 i tempolu 13000i normal adım hesaplamak mantıklı

Merdiven sayısını düzeltiyorum.
30x10=300 +200 =500 merdiven
500 merdiven 150 puan
Toplam 2715-90=2625

O zaman bende düzenleyeyim..

Iyi akşamlar
A Arrietty_ sedulu @_Vera_
Adımlar :406puan
1saat15dk mat pilates :525 puan
Toplam puan :931
IF i pilates yapıcam diye erken bıraktım çok açım şuanda
İnadına sanki bu sayfada banner reklamlarında hamburger var, patates kızartması çıkıyo

Eklentiler

• Screenshot_20210111-210240_FatSecret.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210111_212652.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 17
Canım şimdi evde normal attıgım adım tempolu degil oturuyorum kalkıyorum.
Ama yürüyüş bandında nasıl terliyorum
Puanlamaları farklı olmalı.
100 adım için 5 puan verilmiş bende başta farkedemedim.
A arrietty Kaptanıma sordum.

Bundan önceki mesajlarımı dikkate almayınız. Yanlış hesaplamışım
Tempolu yürüyüşte adımlara bakmadım o nedenle onu çıkarıyorum. Merdiven sayısı düzeltildi bir de.
500 merdiven 150 puan
96 dk eliptik bisiklet 672 puan
20067 adım 1003 puan
Toplam =1825 puan
@_Vera_ A Arrietty_ A Aylakkadin

Ya yuruyus den hesap yaparsiniz ya adimdan. Eger yuruyus yaparken saatiniz kolunuzda ise.

Ben gecen yurume bandinda kostum. Saati cikardim. Band da adim gosteriyor ama hic katmadim. Dakika hesabi yaptim.
Eger ben dikkat etmedim adim kacti yuruyus e baslamadan diyorsaniz, sirf adim hesaplanacak.

Anlata bildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…