Bizde heryer kapandi, kresler okullar is yerleri. Calisabilen evden calisiyor, calisamayana devlet yardim ediyor suan.Kac ile izine cikmistin
Umarim gelirsin yakindasohbet icinde olsa beklerim
Burda da noel oncesi kapandi heryer .Kres ve ilkokul haric. Noel tatiline girince ilkokulda kapandi,kresler acik. Burda baya artis var. Daha da uzayacak gibi gorunuyor.
Benim esim evde diye kizida krese yollamiyoruz acikcasi .
Ev iki katli iniş çıkış 60 yapıyor. 20 kere inip çıktım. Apartman 100 merdiven en üst kattayım. 2 kere çıkıp geldim60 dk dans 420 puan yapıyor canım genel olarak güzel hareketler
800 merdiven mi
Aynı soruyu bende sordum canım. Ya tempolu yürüyüş yaptığın süredeki normal adımları çıkararak söyleyeceksin toplam adım sayını ya da hepsini adım olarak. Hak gecmemesi adına böyle bana göre.Kızlar ben olaya Fransız kaldım, tempolu yürüyüşü farklı mı hesaplıyoruz?
Gündüz ofiste olduğum için adımlarım az oluyor, çok büyük bir kısmını akşam tempolu yürüyüşte atıyorum.
Mesela az önce 1 saat 10 dk falan tempolu yürüdüm. Ama yürüyüşe çıkmadan 2.800 adımdaydım. Şimdilerde 10.000 lerdeyim. Nasıl hesaplayacağım A Arrietty_
Ben asansör taktırır yoluma devam ederimEv iki katli iniş çıkış 60 yapıyor. 20 kere inip çıktım. Apartman 100 merdiven en üst kattayım. 2 kere çıkıp geldim
Pardon 30 yapıyor yanlış hesaplamışım hay Allah hemen duzeltiyorum
Merdiven sayısını düzeltiyorum.A Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Coook yoruldum ama değdi:) ben sanırım inceliyorum giremediğim bi pantolonuma girdim bugün
Eki Görüntüle 2759117
Gelsin puanlar :)
80 dk tempolu yürüyüş : 800 puan (Koşmadım durmadan ve hızlıca yürüdum umarım doğru hesaplamışımdır.)
800 merdiven : 240 puan
96 dk eliptik bisiklet : 672 puan
20067 adım: 1003 puan
Toplam 2715 puan ...
O zaman bende düzenleyeyim..Aynı soruyu bende sordum canım. Ya tempolu yürüyüş yaptığın süredeki normal adımları çıkararak söyleyeceksin toplam adım sayını ya da hepsini adım olarak. Hak gecmemesi adına böyle bana göre.
Ornegin hemen hemen herkeste akıllı saat var. Tempolu yürüyüş yaparken egzersiz kısmından yürüyüş modunu seçerseniz egzersiz bitiminde toplam kaç adım attığınızı yazıyor. Mesela 60 dk da 7000 adım attın tüm gün toplamda 20000 attın o 7000 i tempolu 13000i normal adım hesaplamak mantıklı
Bana ayrıca hesaplaması zor geliyor ben duz adım puanı olarak hesaplayacağım hepsiniO zaman bende düzenleyeyim..
Canım şimdi evde normal attıgım adım tempolu degil oturuyorum kalkıyorum.Kızlar ben olaya Fransız kaldım, tempolu yürüyüşü farklı mı hesaplıyoruz?
Gündüz ofiste olduğum için adımlarım az oluyor, çok büyük bir kısmını akşam tempolu yürüyüşte atıyorum.
Mesela az önce 1 saat 10 dk falan tempolu yürüdüm. Ama yürüyüşe çıkmadan 2.800 adımdaydım. Şimdilerde 10.000 lerdeyim. Nasıl hesaplayacağım A Arrietty_
Bundan önceki mesajlarımı dikkate almayınız. Yanlış hesaplamışımA Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Coook yoruldum ama değdi:) ben sanırım inceliyorum giremediğim bi pantolonuma girdim bugün
Eki Görüntüle 2759117
Gelsin puanlar :)
80 dk tempolu yürüyüş : 800 puan (Koşmadım durmadan ve hızlıca yürüdum umarım doğru hesaplamışımdır.)
800 merdiven : 240 puan
96 dk eliptik bisiklet : 672 puan
20067 adım: 1003 puan
Toplam 2715 puan ...
Ben seviyorum hesap yapmayı ama ben de duzelttim hak geçmesin iyi ki yazdin sagolBana ayrıca hesaplaması zor geliyor ben duz adım puanı olarak hesaplayacağım hepsini
Evet en kısa zamanda 80 nin altını gorelim15 dakika leslie yi yapiyorum yatmadan
Tesekkur ederimCok güzel, afiyet olsun
Ozaman puani ya zumba yada adimdan hesapliyacaksinNe güzel sporlar yapıyosnz maşallah ben sadece 1 saat zumba yapablyrm işte oda adımın içinde oluyor