- 13 Kasım 2020
- 931
- 4.351
Aminnn cümlemizi inşallahAmin canım amin
Allah saplantılı kişilerden uzak etsin bizleri ,gerçekten hastalıklı ruha sahip insan görünümlü ama gayri insanlardan korusun bizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn cümlemizi inşallahAmin canım amin
Allah saplantılı kişilerden uzak etsin bizleri ,gerçekten hastalıklı ruha sahip insan görünümlü ama gayri insanlardan korusun bizleri
Ah orada bir adet dido görüyorumİyi akşamlar herkese
Maalesef reggle dönemi sanırım etkisi cezası varsa alayımAh orada bir adet dido görüyorum
10 dk dans ama regl den dolayı zorlanırım dersen adımlama da yapabilirsinMaalesef reggle dönemi sanırım etkisi cezası varsa alayım
Bir kaç hafta içinde inşaallah dengem yerine gelir. Henüz yatıyorum.Nasılsın abla biraz daha toparladın mi ?
Çok teşekkür ederim ❤Selam canim. Secmeler nasil gecti?
Iyiyim diyeyim. Galiba grip oldum, daha tam cozemedim. Kuzular iyi, yurume bandi aldim Bende. Benden cok onlar ustunde
Bosver sen hamilelige odaklan. Sonra hallederiz kilo isini
Sabit guzel birsey. Cumaya guzel eksi gelecek
:)) ama guzel vermissin
Masallah
Olsun olsun. Sabit de guzeldir :) cumaya eksi geliyor. Pes etmek yok
Ya eridin bittin. Masallah
Masallah sanada adasim, burcdasim
Bir harika eksi de burda
Sadece 100gr deme. Oda iyi
Ama yediklerini bir gozden gevir istersen
:)) istersen olur ama
Ondandir buyuk ihtimal
Cikma kal burda mezun da olsan
Selam canim. Nasilsin? Hala yogun musun? Takima dönüs yokmu hic aklinda
Selam harika bir eksi daha. Masallah
Acaba kalori az mi aldigindan?
Nasil bir eksi bu masallah
Sevincen tabi
Okadar emek veriyor, cabaliyorsun.
Sen yap ic. Yarin bir daha kontrol et tartiyi. Merak ettim Bende faydasi olacak mi sayilarda
Yemedim deme ama. Yedin bol karb kac gun
Not ettim ölcüleri. Aksam tablo yaparken ekler paylasirim
Canım ben böyle bir durumda Türk kahvesi içiyorum. Iyi oluyor.Ahh şuan nasıl acıktım nasıll suda içiyorum ama ıı ıı ara ögünde yaptım ama acıktım siz aclığınızı unutmak için napıyorsunuz (bişeyler yemek istemiyorum yersem beynim her acıktığımı hissettiğinde yemek ye dicek) çözüm varmı bu aclık hissine
Ayyy canıım inşallah ❤Süper eminim Cuma günü 79 u göreceksin
V _Vera _ kaptanım geçen seferde sedulu kaptanıma söyledim bu puanlama işleminde leslie 7puan verilirken koşu ya 5 puan az degil mi?4. Takim Es yarisi tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @Zeytur @Serina08 1.5861.920+970 A Arrietty_ Alp_BuRc 1.206660 Mavikus_ D Dildev 420185 @bnnu Ceyhans 1.020730+300 @T u t a s t e @Flipendo - - @lilasdaily caroline84 367500 @Osev sedulu 1.590311+1.845 @sadece_ben @pamukskr 585406 M MiracHamza H3RA_ 886585+1290 E Emeeelll Ozzybal 8651061+480 istanbulin @Aylakkadin 654460+190 @Night owl @ozrengin 221160+185
DUYURU
1-Adım yarışında olmadığımız için adım fotosu atmanıza gerek yok kızlar ama atmak isteyen atabilir.
2-Adımlar da puanlanarak yazılmalı fotoğraf olsa bile.
3- Puan olmadan hiçbir spor fotoğraflı bildirimi olsa bile pazardan itibaren tabloya eklenmeyecektir.
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek =3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Abla inşallah en yakın zamanda iyileşirsin.Bir kaç hafta içinde inşaallah dengem yerine gelir. Henüz yatıyorum.
Ama bugün göz hizasi olmak şartıyla masa hazırlayabildim. Buna şükür canım...
Kaptanım bende resim atıp duruyordum adım yarışına alıştım bende hesaplarım.kabul ettim ama bugünden itibaren puanla lütfen canım
O tamamen benim hatamV _Vera _ kaptanım geçen seferde sedulu kaptanıma söyledim bu puanlama işleminde leslie 7puan verilirken koşu ya 5 puan az degil mi?
Şimdi yürüyüş bandında tempolu yürüyüş yaparken attıgım adım ile evin içinde iş yaparken attıgım aynı degil ki?
Bence bunlar ayrılmalı
Tempolu yürüyüş
Normalde evde attıgım adım
Leslie
????
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Ama pogaca
Evet en kısa zamanda 80 nin altını gorelim 15 dakika leslie yi yapiyorum yatmadanAfiyet olsun canım menün çok güzel. Ama pogaca
Sana 15 dk leslie cezası veriyorum. 80in altına inicez. Bir pogaca bizi bu yoldan donduremez