- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
günaydınlar kızlarr :)
cnım uyanıp yedikten sora uyumak zor olabilir haklısın. funda çayı içmiştim ben de bi ara çok düzenli deildim hatırlamıyorum işe yaramış mıydı.
evet bayram sonrası sıkı başlıyacaz, aslında ben hafif hissediyorum şu günler, temizlik falan yaptım sürekli hareket ya ondan sanırım, bayramda arkadaşta olcam ailesi falan ne yemek yapılsa yiyecem mecburen, dışarı da çıkacaz, korkmakla birlikte dönüşteki sıkı düzeni düşünüp moral buluyorum
off off sahura zor kalkıyorum sonra uyayamıyorumkafamçokkarıştı sahurda bulgur pılavı yogurt domates yedım.kızlar dun aksam funda suyu dıye bı topıc okudum.depo yagları yakıyormus.en kısa surede alıp deneyecegım sızede yazayım dedım.lethem bu hafta bıraz saldık.sıkı kurallar ve ramazanın sonu olması dolayısiyla.ama toparlayacagız.kılosuz gunler bızı beklıyoropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
cnım uyanıp yedikten sora uyumak zor olabilir haklısın. funda çayı içmiştim ben de bi ara çok düzenli deildim hatırlamıyorum işe yaramış mıydı.
evet bayram sonrası sıkı başlıyacaz, aslında ben hafif hissediyorum şu günler, temizlik falan yaptım sürekli hareket ya ondan sanırım, bayramda arkadaşta olcam ailesi falan ne yemek yapılsa yiyecem mecburen, dışarı da çıkacaz, korkmakla birlikte dönüşteki sıkı düzeni düşünüp moral buluyorum