Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozge sımdı telden foto yuklenıyormu dıye baktım yuklemedı.ben nasıl koycam fotomu:uhm:
merhabalar kızlarr:)
bugün tartı bulmuşken tartıldım hemen 200 gr vermişim, yani 51.800.
ÖZGEcim, ben yarın saat 2 ye kadar okulda olcam, o yüzden bugünden yazıyorum, unutmassın beni:)
geçmişi okuyup geliorum kızlarr
bize de babamın öyle uzaktan hiç tanımadığımız akrabaları gelir, yazlık yerde oturuoruz bi de yazın gelir tatil yapar giderler sora bi kere bile aramazlar, ben sinir olurum hep ama annem napsın, ağırlıyo herkesi bi güzel...
çok sevindim canım
herkesin derdi var gördüğüm kadarıyla, inş gidecek kilolar gibi dertler de azalır kızlar, gerçi biri bitse biri başlar hayat hep böle.. ÖZGEnin dediği gibi en dorusu baştan konuşmak bence de, ama işte soradan deişirlerse, özellikle çocuk olduktan sora erkeklerin değiştiğini duyuyorum hep.
resim olayı iimiş, 13 ünde akşam evde olcam ben eklerim o zaman:)
haftaya kilo bildirimi nasıl olcak ÖZGE, ben de şehir dışında olcam ve büyük ihtimal giremicem nete..
Sağolun kızlar,
valla özge ne dersen de cezama razıyım ama şevkim kırıldı![]()
kızlar ben kacıyorum 11 otobüsüyle cankırıya gidicem..inş bi aksilik olmadan ulasurum izmitee .. öpüyorum hepinizii.. ara ara gelmeye calısırım ama muhtemelen 13 üne kadar yokumm.. bayram sonrası fotomla ve montiyele sıkı bi dönüş yapıyorumm :teytey: hoşçakalınnn..