Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem mi canım ya bizde aynı sıkıntıları yaşadık iş resmiyete dönmeden önce
aynı yerde çalıştığımız halde doğru düzgün görüşemiyoduk bi yere gidemiyoduk
sonra söz oldu 2009 ekimde sözden sonra daha çok sıkmaya başladı bizmkiler millet ne der düşüncesiyle :S
bu arada sözlümde daha çok karışmaya başladı herşeye
tabi aile giriyo işin içine
neyse canım sözün özü bugün fırsat verseler nişanı atarım düğüne 3 ay kala bi nişan yaparım peşine de hemen düğün ohh kafam rahat olur en azından
cok cok büyük sorun olucak eminim günlerce benle konusmıcak offf cok kötüyüm yaa ağlıyorumm..
annem görmesin die saklıyayım derken kesin düşürdüm cebimden cantama kuydum en son hatırladığım bu gören almıstır kesin deli olucam kızlar yaa...
NeKss canım takip ediyorum fırsat buldukça ama yazamadım bugun pek.
bende çoğunluğa katlıyorum.
arayı çok fazla açma.
çünkü milletin ağzı torba değil.
alakasız kişiler sordukça sorar canından bezdirirler.
bir de tabi aileler araya girince daha fazla problem olabilir.
görüşmenizin sorun olması kötü oluyor ama sevgiline durumu izah et.
Nilay ben sana kötü tecrübemi söyledim diye sende de öyle olacak diye bir şey yok , ama iş ciddiye binince kişilerin beklentileri artıyor ailenin sevimli gelini olman gerekiyor , o da damadı :)) İki kişi olmaktan çıkıp bir düzine kişi oluyor , herkes düğün için eşya için alınacaklar için yorum yapıyor , onlarla gidersin ayrı dert gitmezsin küserler of ya , türkiye de her şey çok zor evlenmek , çocuk doğurmak ...
Selam herkese , Zevcan bende aynı fikirdeyim aynısından bir yüzük al tak bence o bile aldığı yüzüğü unutmuştur .
Bugün öğlen mönüm : küçük kase yoğurt - nohut - az salata ( yeşillikli )
Nasıl ama :))
yapıyla alakalı olabilir nekss eğer rahat bi yapın varsa zaman sorun olmaz öyle düşün birde
ben acayip panik bir insanımdır nişanımda herşeyim tam 1 ay önce hazırdı
düğünde de aynı olsun isterim tabi olur mu bilemem de
Nilay Allah kolaylık versin ,niyetliydin değil mi susuzluktan olmuştur , güzel bir müzik dinle rahatlatır belki :)) Bir de nişanı düğünü düşünüp durma her şey olacağına varır ...
kızlar kuyumcuya telefon ettim uğrasırız bulmaya dediler yaptırabilirlermişde ama olmaya bilirmişde..
inş takımın küpeleri satılmamıstır onlardn yaptırtırım yoksa durum cok kötü tahmin edemeyeceğiniz kadar kötü bu konularda cok hassastır ve bişeyi gördümü asla unutmaz .. mafoldumben
Umarım bir çözüm bulabilirsin canım.
Gerçekden hassas bir konu şimdi askerdeyken hele hiç açma derim.
O zamana kadar bulursun yada yaptırırsın inş.
Zevcan iyi düşün iyi olsun :) Ayrıca en kötü ihtimal asker dönüşü böyle bir olayı sallamayabilir .
Ya niye hemen söylüyorsun ya yaptırabilirsen alla alla ...
yok söylerim tatlım söylemeden duramam bişi gizleyemiyorum ben malesef su anda uyuyo acil ara die mesaj attım kalkınca arıcak ve olan olucak.. mafoldumben