Ne güzel ya insan o kıyafetlere bakmaya bile doyamaz...
Sevil çok hoş bir isim.Bence çok güzel düşünmüşsünüz.
Nedense kız olcakmış gibi geliyor.Cinsiyeti kaçıncı ayda öğrenilcekmiş?
Birlikde uyumak en büyük hayalimiz hani gün içinde konusu geçmeden olmuyor.
Sabahda yine hayalini kurduk:kedi: Kayra benim çok istediğim bir isim okuduğum bir romandan etkilenmiş o zaman kararımı vermiştim.İyilik,ihsan,lutuf anlamına geliyor.Cihan ise sevdiğimin rahmetli babasının ismi hayalini kurarken ben söyledim.Kızımız olursa kayra olsun dedim tamam dedi canımıniçi.Oğlumuz olursada cihan olsun babanın ismi dedim.Nasıl mutlu oldu gözlerinin içi parladı.İlerisi için ne olur gerçekden bilmiyorum ama sevdiğime sahip olduğum için çok şanslıyım...İkimizde çocukları seviyoruz umarım bizede nasip olur...:ecrin_bebek:
Sevil ismi benimde kulağıma hoş geliyor,o bana nişanlıyken sohbet arasında kızım olursa annemin adı olsun isterim dedi,ismide zaten çok güzel sevil bende tamam dedim.Kayra ismimin anlamı çok güzelmiş ama canım.Çok hoşuma gitti kulağada hoş geliyor.
Hayırlısı canım allahtan inş.herşey istediğiniz gibi olur bizde çocukları çok seviyoruz allahım verdi bir tane inş.sağlıcakla gelmesinide nasip eder.:ecrin_bebek:
Yürüyüşe giderken teli almıyacağımı söylemiştim.
O sırada mesajlaşıyorduk bu sefer tempomu şaşırıcam.
Hava kararınca aklı bende kalmış haklıydı...
Sende artık gece kalmazsın zaten bir kere aklı kaldı sende artık korkutmassın onu bayanssulusmile
Bende kızım olsun isterdim Allah gönlüme göre verdi. Herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekleri olur işallah
Amin canım inş.İrem nasıl arada bir resimlerini koysana görelim yüzünü bulutlarsın olmazsa çok tatlı oluyor kız çocukları çünkü opuyorumnanaktan