- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #21.241
bence olmalı.. mesela 6.takımda kilo bildirimi saati en geç 11:30 bildirmeyen uyarılıyor geçerli mazereti yoksa diskalifiye oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım önümüzdeki hafta kilo veririm diye düşünüyorum.. bugün ablamlar geliyo ne yapsam akşama menü?? bana da zararı olmucak hafif bişeyler??
yaptırmazlar canm nerrdee yapıskan koydular bi kac yere laf olsun die millet ben korktukca zevk alıyo umurlarında bile değil elllerinden gelse kendileri getirip salcaklar içeri
bi bakim o diyete nasıl bişiymiş. bu puanla olan falan sanırım.
.
kızlar ben haftasonu için kendime hiç güvenemiyorum yiyivericekmişim gibi gelio napcam ben verdiğim 1 kiloyuda geri allırsam iice motivasyonum gidicekk ..
evet tatlım önümüzdeki hafta kilo veririm diye düşünüyorum.. bugün ablamlar geliyo ne yapsam akşama menü?? bana da zararı olmucak hafif bişeyler??
kızlar kilo bildirimin belli bi saati yokmu??
bence olmalı.. mesela 6.takımda kilo bildirimi saati en geç 11:30 bildirmeyen uyarılıyor geçerli mazereti yoksa diskalifiye oluyor..
Selam kızlar
Banuş ben naptımm bil bakalım:=)
Senin ordakiler gerçekten tam uyuz tam kötükedihüso
O değil cnm monti de puan yok.
Zevcan valla kuzum seçim senin istersen ye ve geri git istersen yeme bir adım daha ileri git.
Mantarlı et sote, Sebzeli tavuk çorbası, Salata, Cacık, Fırında karışık sebze, pilav.
Ama sen pilav yemezsin yasakkelime
Var canım en geç 12 bildirim saati.
Mutlaka bir mazereti vardır ama iki hafta üstüste bildirim yapmazsa mazeret bahane oluyor bana kalırsa.
meyvenull bende de aynı hisler oluyor. can sıkıntısından. karnım tok olsada bişiler atıştırmak istiyorum.
çay seviyosan çay yap iç hafta sonu. şekersiz nescafe falan iç sade. içiceklerle idare etmeye çalış. şekersiz kremasız.
yememem lazım resimlerde cok kötü görünüyorum zayıflamam lazımm..
haftasonu kendime güvenememin sebebi yanlız olmam ve ders calısyo olmam alısmısım ders calısırken sürekli bişiler tıstırmaya acıkıyorum yada acıkmadan sürekli kendimi ac hissediyrum midem dolu ama yemek istiyorum :çok üzgünüm:
4.TAKIM 164.ETAP
sebnemselayfurkan ( 67,7 / 67,7 / 0 / % 0 )
hasretim34 ( 64.1 ) mezun olmak istiyor.
dilekruzgar ( 60.1 )
uaydın(75 / 73,8 / 1,2 / % 1.6 )
İrem&Özge ( 69.9 / 69.8 / 0.10 / %0.14 )
meyvenull ( 63.3 / 62.3 / 1.0 / %1.58 )
NeKss ( 64.30 )
angela90(68,8 )
lightlife(76,0 / 76,0 / 0,0 / %0 )
4.TAKIM TOPLAMI
nilay gelmicek muhtemelen dilek ve büşrada ya gelio ya gelmio yaso zaten gelemiceğini söylemişti nolcak şimdi aynımı gecilicek...