- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #21.101
Selam şekerler.
Özgecim dün yazmıştım okudun mu? Bir kaptan yardımcısı seçelim, ikinizi birden bildirelim.
çağlayan gelişmelere çokk sevindim, bende demiştim konuşun bi diye, boşu boşuna üzmüşsün o kadar kendini.
Bizimde eşimle aramız hala düzelmedi, canım çok sıkkın aslında, o yüzden çokda yazmaya halim olmuyor.
Öğleden sonrada göz dr.na ordan da gözlük almaya gidicem. Yokum yani.
ya benim diyetimm çok kötü gidiyo yemiyorum hiç ama çok düzensizmafoldumben zayıflıyorum ama böyle hemen alırım ama geri napıcam blmiyorum bide öğrenciyim ben ya sürekli bu menüleri hazırlamakta zorlanıyorum üşeniyorum yemek yapmaya.napıcam bilmiyorumm.
Selam şekerler.
Özgecim dün yazmıştım okudun mu? Bir kaptan yardımcısı seçelim, ikinizi birden bildirelim.
çağlayan gelişmelere çokk sevindim, bende demiştim konuşun bi diye, boşu boşuna üzmüşsün o kadar kendini.
Bizimde eşimle aramız hala düzelmedi, canım çok sıkkın aslında, o yüzden çokda yazmaya halim olmuyor.
Ceren sıcak suyu (dayanabileceğin kadar sıcak) bir leğene dök, buharına otur. Bende zamanında işe yaramıştı.
Selam şekerler.
Detaya girmicem ama 1 aydır ayrı yatıyoruz, ama düzelme yok maalesef. Canım ben yolunda gitmeyen şeyleri söyledim , 5 şeyden sadece 1i üzerinde düzelme var diğer konularda hiç düzelme yok, gayret yok bu durumdan rahatsız olma yok, çocuklarla ilgili konularda genel olr konuşuyoruz başka bişeyde yok. durum çok vahim anlıcanız
Detaya girmicem ama 1 aydır ayrı yatıyoruz, ama düzelme yok maalesef. Canım ben yolunda gitmeyen şeyleri söyledim , 5 şeyden sadece 1i üzerinde düzelme var diğer konularda hiç düzelme yok, gayret yok bu durumdan rahatsız olma yok, çocuklarla ilgili konularda genel olr konuşuyoruz başka bişeyde yok. durum çok vahim anlıcanız
günaydın kızlarr bende yenı uyandım bı sıze bakayım dedımm çaglayanımm özgemm zevcanımm şebommm nasılsınızz kızlarrrr :))
Günaydın hanımlar...
Dün gelemedim çok üzgünüm.
Yurt dışından eğitime geldiler tüm gün toplantıdaydım.
Evede çok geçtim bakınamadım...
Zevcan aranızın düzelmesine çok sevindim...
Ben dikkat etmeye devam ediyorum ama şu günlerde çok yordunum.
İştahım kapandı iyice sitresli bir hafta geçiriyorum ay kapanışı filan fazlasıyla yoğun.
Ama zayıfladığımı hissediyorum nedense bakalım tartdı günü görücez.
ya benim diyetimm çok kötü gidiyo yemiyorum hiç ama çok düzensizmafoldumben zayıflıyorum ama böyle hemen alırım ama geri napıcam blmiyorum bide öğrenciyim ben ya sürekli bu menüleri hazırlamakta zorlanıyorum üşeniyorum yemek yapmaya.napıcam bilmiyorumm.
Selam şekerler.
tünaydın kızlar
dünki menüme uydum fakat şöööleee oliyyy
akşam yemeğinden sonra iki dilim karpuz yedim.
sonra kendimi çok engellememe rağmen bir tane browni yedim.
ama sonrasındada 1000 adım step 20 dakika egzersiz yaptım.
bugün daha ne yiyeceğime karar veremedim.akşama yazarım menümü...
Zevcan kaptan yardımcısı olur musunnnnnnnnnnnnn?
Zevcan ben sana anlatırım canım ne yapman gerektiğini. Hesaplamayı falan biliyorsun ne de olsa.
Bu arada kendi resmin mi bilmiyorum ama maşallah çok güzelmişsin eğer sensen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?