- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacim onlar yapmam diyor sen kalkip 7 sülalesine bohca yapiyorsun bu nedir ya neden kendinizi bu kadar basitlestiriyorsunuz sen de yapmasaydin bi tek damada yapsaydin. Ahh su kaynana milleti...Beni de çarşıya falan çıkarmadılar, iki lif koymuş, bir çorap ve bedenimden 2 beden küçük 2 kilot. Ben onlara kaç binlik bohça yaptım. 7 kişiye birden nevresim takımından pijama takımına kadar koyduk. Ki bohça istemedim ama adet biz isteriz dediler. Bornoz vs hep kendim aldım ama, çeyizime dair ne varsa kendim aldım. Onun sadece getirdiği bir bohçaydı onu da öylece okuldaki hadememize verdim. Hiç biri kullanacağım şeyler değildi. Boşver yaa, ben bana uzak dursunlar da başka bir şey istemem.
Beni anladigin icin tesekkür ederim. Konu cul caput degil. Verilen deger. Bunu anladiginiza sevindim . bende esimle ayni sektörde calisiyorum. Biz Belcikada yasiyoruz. Maddi durumumuz Allaha sükür iyi. Konu zaten o degil. Diger yorumlarda da yazdim ve acikladim. Anlayanda anladi.Bizimde gelinimiz var. bende onunla senin gelinizle oldugunuz gibiyim. Dert ortagimYüksek lisans mezunu, devlet memuru ama çeyiz bekleyenlerdenim bende (bir arkadaşa atfen yazıldı) sorun çul çaput değil sorun değer gördüğünün sana hissettirilmesinde. İnsan evlenirkende bunu göremeyecekse elbet gönül koyuyor. Eşim bi akrabasının yurtdışından getirdiği parfümü bitmesin diye damla damla kullandığını bittiğinde üzüldüğünü söylemiştide nişan bohçasına onu almıştım haberi bile yoktu. Kayınvalide benim parfüme verdigimin iki katıyla nişan alisverisimi bitirdi sonrada evimize geldiginde cebinden para çıktı diye sofrada yüzü yerleri süpürdü. Düğünden 15 gün sonra bayram geliyordu. Bir tane bayram için kıyafet alın dediler ki alınır bizde görümcem ya nisan kıyafeti yada bayramlık dedi. Ben daha sevgiliyken doğum günü sevgililer günü derken esimin dolabını yenilemiştim. Şimdi de görüşmüyorum bir kez gitmedim görümceme evlendim evleneli. Alabilecek param var evet ama çul çaput yüzünden pazarlık edilecek yada surat asılacak insan değilim kendileri etti kendileri buldu. Bende görümceyim nişan alisverisinde kışlık giyeceği kabanına kadar ben aldım gelinimizin 6 ay sonrasında bayramda birlikte ilk bayramımız diye hediye aldım. Oda bana aynı şekilde su an kardeşten farkımız yok, ufak görünen ama önemli seyler bunlar bence
Kvden kime hayir gelir ki bos verin onu. Onemli olan esiniz o iyi olsun yeter.evet maddi durumlari cok iyi ama cimri fazlasiyla. Allahdan esim cimri degil. Bencede esimin sucu yok. Bazi yorumlari okuyorum ya gercekden adetlerimizi bilmiyorlar yada esime suc atma dertlerindeler. Adetleru cok iyi biliyor KV canin. Liflere kadar doldurduysa bir alisvere cikalim diyebilirdi. Madem terlik almissin ayak numarami sor. Hic olmadi direk cöpe bastim zaten.
Annem asla öyle bir insan degil. Yapilan seyleri hic birzaman demedi. bu sizinle paylastigim konuyu anneme dersem gülmekden bayilir belkide. Asla karsi tarafa kötü laf demez demedi de. Buyüzden sizinle paylastim. Annem yapilan seyleri ne söyler nede basa kalkar. Ben hafta sonlari iki annemle sinemaya gider veya yemege cikariz. Yani ortada kötü anlasilmamazlik falan yok. ücümüz gayet iyiyiz. Sadece bu konu takilmisti ve sizlere paylasmak istedim.Duruma bakılırsa bohça zamanı istememis net olarak belirtmemişsiniz ama içinizde kalmış, ayrıca iki lafinizdan birisi annem herşeyi yaptı bunu bu şekilde göze sokarcasina tekrar tekrar söylemişsiniz.
Aile özellikle de anneniz ben herşeyi yaptım ben neler neler yaptım onların yaptığına bak vs bbo bol sitemde bulunmuştur da sonuç bunu sık dutdugunuz içinde su pismanlipi yaşıyorsunuZ.
Değer mi bence değmez dışarıya kulaklarınızi tikayin.
Ayrıca çul caput için ne dert etmeye ne de kalp kırmaya degmez
Evet sende haklisiniz. Türkiyede evlenmeden bile birlikde yasayanlari da biliyoruz. Ayri eve cikanlari da görüyoruz. Uni uni okucam diyipde sehir disina cikanlari da görüyoruz. Bende uni okudum ama baba evimden okudum. Sende haklisin biz avrupalilar geride kalmisizGercekten Belcika'da mi yasiyorsunuz??? Afyon Emirdag'li misiniz yoksa? Ben birtek onlarda gordum bu bohca cilginligini yakin cevremde. Onun haricinde benim ablam kardeslerim abim evlendi biz bohca mohca yapmadik. O kadar sacma ki. Bazi adetlerin azalarak bitmesi gerek artik. Ama avrupada yasayip boyle bir bakus acisina sahip olmaniza sasirdim. Okuyup etmissiniz. Vizyon sahibi olmaliydiniz.
Gelin basi, gelin makyaji, bohca of insanin ici daralıyor. Belediyeye gidip imzayi cakip çıkicam birgun evlenirsem. Ben bu islerle hic ugrasamam.
Evet sende haklisiniz. Türkiyede evlenmeden bile birlikde yasayanlari da biliyoruz. Ayri eve cikanlari da görüyoruz. Uni uni okucam diyipde sehir disina cikanlari da görüyoruz. Bende uni okudum ama baba evimden okudum. Sende haklisin biz avrupalilar geride kalmisiz
Hopppp diye hopladiEvet sende haklisiniz? Harika yaa!!
Eee ben okudum üniversiteyi şehir disinda nolmuş yani sen baba evinde okudun cok iyisin ben neyim?