- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pencereden babana seslenseydin ya "Babaaaaa,bohçalar iptal kalkıyoruz"diye:))Kuzum valla biz girmeyelim o işlere, bizde öyle adet yok istemiyoruz dedik, onlar; biz ailece çok önemseriz, isteriz dediler. Öyle diyince napcan, bütün aileye bohça yaptık. Aynı anda bohçalar gelince benimkini poşetle elime uzattılar, onların bohçalarını nişanlım, kardeşim, babam aşağıdan zor çıkarttı. Önemseriz diyince öyle yaptık aman laf söz çıkmasın, başımız ağrımasın diye ha çıkmadı mı laf ohooo :)). O zaman sinirden delirmiştim ama geçti, konu sahibi ben taksam kafaya deliririm, biraz uhdelerini bastırmaya çalış. Benim içimde neler neler uhde kaldı ama ona göre muamele ediyorum ben de. Görüşmüyorum kv ile mesela. Görüşme demiyorum tabi bizim olaylar çok ama sen de özenme bence onunla ilgili hiç bir şeye
Ben de öyle yaptım,yatak örtüsü almışlar,nuh nebiden kalma,kermese verdim,zaten vardı benim çeyizimde,beklentim de yoktu.Allah aşkına 1 sandık için mi agliyorsunuz ?
Gidin alın bi sandık içine doldurun bornoz yazma çul çaput , gidip gelip bakın mutlu olun madem.
7 yıllık evliyim yazma patik dantel kenarlı havlular bir kere takmadim giymedim alıp atasim var hatta annemin emeği olmasa.
+ bu saydiklarinizin yarısı çeyreği bana gelmedi , Çeyiz sermede hepsini gözlerine soktum. Bir bornoz muhtac misiniz ya boşverin.
Yurtdisinda 3 dille anca bukadar“KüpHE” değil KÜPE
Dayanamadım.
Takılıyor İnanki tutamiyor insan.aslinda altındaki bohça altın değil sorun değersizmis gibi hissettirilmesi.Yüksek lisans mezunu, avrupada yaşayan bir asistan bunu mu kafasına takmış gecenin 00.56 sında.
Pes.
Keşke deseydim vallaPencereden babana seslenseydin ya "Babaaaaa,bohçalar iptal kalkıyoruz"diye:))
düzeltme yapmam gerek. sandigimi ceyizimi annem dört dörtlük hazirladi. Konu erkek tarafindan gelen BOHCA ve gelin alisverisi ve Nisan bohcasi! Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi insan aliyorsa beni arar ayak numarmi ögrenir. Bunlar ufak seyler.
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Gelin sacimi makyajimi da kendim ödedim. Gelin cicegimi de ben aldim.Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum kendisini.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?
Fıstık yeşili miydi :)Ben de öyle yaptım,yatak örtüsü almışlar,nuh nebiden kalma,kermese verdim,zaten vardı benim çeyizimde,beklentim de yoktu.
Yok altin cok taktilar konu altin degil zaten. konuyu anlamissiniz cok tesekkür ederim! Evet okadar anlasmama ragmen,adetleri bilmesine ragmen deger vermedigini düsündümAslında sorun bohça değil sorun ailesinin sana değer vermediğini dusunmen.
Bohça değilde bende altın mevzusunu çok kafama takmistim.zaten evliligim evlilik degildi.sonra dedim ki boşanınca şöyle kendime yaşatmak istediğim ne varsa misli mislisini yasatacagiim inşallah
Kv evine temizlige gitme adetini yerine getiriyor musunuz? Turk adeti, yapmalisiniz.. hatta kv evine yerlesin adetleri hala devam ettirmek gerekir yasatalim adetlerimiziDemekki adetlerimizi sizde biliyosunuz. Pijama setine bornoz takimina burda hoplayan insanlar oldu. terlik bana da olmadi bastim cöpe.sanirim nisan gelin bohcasini bilmeyen cooook insan var. el öpme bohcayi desem onu da bilmezler. Belkide türkiyede kalkmisdir. Belcikada yasadigim yerde adetlerimiz hala devam ediyor.
Konu para degilki anlamadiniz herhalde((Gelin çiçeğimi ben aldım, iki memlekette düğün oldu birine eşim yetişemedi ben ödedim, nişan pastamı, nilan ve nikah hediyelikleri hepsini kendim yaptım. Tek kuruş istemek de aklıma gelmedi. Allah aşkına okumuş etmiş insansınız taktığınız şeye bak.
Evet tabikide temizlige giderim. haftada 3 kez KV in yanina giderim. Isten cikinca da yanina ugrarim birlikde yemek yeriz. Eve de davet ederim yemege. Benim icin o konu ayri bu ayriKv evine temizlige gitme adetini yerine getiriyor musunuz? Turk adeti, yapmalisiniz.. hatta kv evine yerlesin adetleri hala devam ettirmek gerekir yasatalim adetlerimizi
Konu para degilki anlamadiniz herhalde((
sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem?
50 kisiden 5 kisi anlamis konuyu. Ayakda alkisliyorum sizi. Cok tesekkürlerTakılıyor İnanki tutamiyor insan.aslinda altındaki bohça altın değil sorun değersizmis gibi hissettirilmesi.
Sonra 70ine de gelsen ukteler hep kaliyor