4 senedir kocam çalışmıyor

Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.
Ailesi anası babası birşey demiyor mu buna

konuya giriş yapınca otomatik olarak şu çalmaya başlıyor:

Screenshot_20240207-111833_Chrome.jpg

Sizinkisi sadece alışkanlık emin olun,bende aynı şekilde ittire kaktır 20 yıl geçirdim amaaa şu an diyorum ki niye daha önce yapmamışım kararlı ol.
Benimde 20 yıl oldu.şuan mutlusun huzurlusun.çok sevindim senin adına.içimdeki korkuları endişeyi yada yanlız yaşayacıgımdaki hissi anlıyorsunuzdur.

Erkeğin çalışmaması büyük sıkıntı kadın çalışmadığında en azından evin işini yapıyor yemeğini pişiriyor yanlış anlaşılmasın bu kadının görevidir demiyorum ama çalışan insanın bir de ev işiyle uğraşması zor. Kuzenim bu yüzden evliliğini bitirdi adam alışmış. Adam bu durumu düzeltmek için çalışıyor mu ya da bir hastalığı falan mı var? Eğer durumu düzeltmek için çalışmıyor en azından size benim iş durumunu ne yapacağız demiyor ve turp gibiyse o adam daha da çalışmaz. Muhtemelen ev işi ve yemek de yapmıyordur bu durum böyle gider.

Erkeğin çalışmaması büyük sıkıntı kadın çalışmadığında en azından evin işini yapıyor yemeğini pişiriyor yanlış anlaşılmasın bu kadının görevidir demiyorum ama çalışan insanın bir de ev işiyle uğraşması zor. Kuzenim bu yüzden evliliğini bitirdi adam alışmış. Adam bu durumu düzeltmek için çalışıyor mu ya da bir hastalığı falan mı var? Eğer durumu düzeltmek için çalışmıyor en azından size benim iş durumunu ne yapacağız demiyor ve turp gibiyse o adam daha da çalışmaz. Muhtemelen ev işi ve yemek de yapmıyordur bu durum böyle gider.
sağlık hasta olan benim kranik rahatsızlıklarım var ama çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum.ben evde otura bilcek biri değilim .o bütüngün ailesiyle akşama kadar .

Benimde 20 yıl oldu.şuan mutlusun huzurlusun.çok sevindim senin adına.içimdeki korkuları endişeyi yada yanlız yaşayacıgımdaki hissi anlıyorsunuzdur.
İnanınki zamanla hepsi geçiyor dediğim gibi ona alışmışsınız onsuz yapamıcak gibi bi his var içinizde ama 6 ay veriyorum size bakın diceksiniz neden daha önce yapmadım inanın. Her şey gönlünüzce olsun.

sağlık hasta olan benim kranik rahatsızlıklarım var ama çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum.ben evde otura bilcek biri değilim .o bütüngün ailesiyle akşama kadar .
Acayip rahatsız edici tahmin ettiğim gibi bir şeyleri satma durumu da olmuş bunun bir sonraki adımı borç yapma ve borcu sizin ödemeniz çok büyük ihtimalle sonra olaylar böyle gelişir hiç şaşmaz. En başta ailesinin oğlum çalış demesi lazım yaşı da sanki 70 çalışmak için gayet uygun bir yaş. Hayat sizin tabi ama düzelmesi çok zor.

yemin ediyorum şöyle bilgisayar ekranından fırlayıp sizi tokatlayasım geldi hiç mi acımıyorsunuz kendinize?
o kadar haklısın ki.bana çevremden biri anlatsa yada sizin gibi dışardan okusam aynı şeyleri yazardım .bazıları agır birşekilde eleştiriyorda beni ve haklılarda fakat insanın başıına gelmeyince bilemiyor.benki çok güclü bir kadınım başıma gelince korktum beynim durdu düzelir dedim ama düzelmiyor.belkide demin yazan arkadaş gibi alışkanlık .galiba ondan korkuyorum yalnızlıkdan.

o kadar haklısın ki.bana çevremden biri anlatsa yada sizin gibi dışardan okusam aynı şeyleri yazardım .bazıları agır birşekilde eleştiriyorda beni ve haklılarda fakat insanın başıına gelmeyince bilemiyor.benki çok güclü bir kadınım başıma gelince korktum beynim durdu düzelir dedim ama düzelmiyor.belkide demin yazan arkadaş gibi alışkanlık .galiba ondan korkuyorum yalnızlıkdan.
En korkmadığım şey yalnızlıktır yalnız geldik yalnız öleceğiz bunu da eşim bilir o yüzden de hep temkinlidir bana karşı sen bensiz de yaparsın der ve evet yaparım insanlar Allah korusun evlatlarını kaybediyor da yine de yaşıyor böyle asalak bir adamın yokluğu hiç de eksiklik değil tam tersi ferahlarsınız.

Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Eğer aileniz arkanızdaysa hiç düşünmeyin derim bu adamla bir ömür geçirilmez...

X