4 senedir kocam çalışmıyor

Şimdi benim anlayamadığım eşinizin ailesi zengin insanlar mı hani ona mı güvenip çalışmıyor. Aman ne çalışıcam nasılsa mal mülk kalacak filan diye mi düşünüyor?

Seneler önce biriyle tanıştırıldım. Normalde böyle aracılı tanışmaları hiç sevmem ama öyle bir ısrar edildi ki "Bir kere görüşün" diye, aman görüşeyim de bitsin bu tantana deyip gittim. Gelen adam (30+ yaşındaydı) işten yeni çıkmıştı (işi bırakmış daha doğrusu). "Bana göre bir iş değildi yea" dedi. Bir iş kafasına yatmazsa orada çalışamazmış. Zaten aralıklarla çeşitli işlere girip çıkıyormuş. "Bir keresinde 1 yıl çalışıp para biriktirdim, sonra işten çıkıp 1 yıl arabayla gezdim" dedi ama bunu da çok cool bir şeymiş gibi anlatmıştı. Ama en vurucu cümlesi şuydu: "Zaten benim çalışmama gerek de yok; annem babam emekli, ben de onlarla yaşıyorum, ev de bizim" Kulaklarıma inanamamıştım, koca adam nasıl utanmadan bunları söyler? Bu özgüvenin kaynağı ne, Yunan tanrısı kılıklı bir adam mıydı falan diyecek olursanız; gayet sıradan bir tip ve kısa bir boy (eleştirmek için söylemiyorum ama benimle aynı boydaydı ve benim boyum 1.63). Görüşmeden çıkınca annemi arayıp, "O aracıya söyle, çok istiyorsa kendi kızını versin bu ipsiz sapsız adama" diye kızmıştım (onun da üniversite okuyan bir kızı vardı o zaman). Uzun lafın kısası, böyle adamlar evlerden ırak. Kızınızın evlenmesini istemeyeceğiniz tarzda bir adamla kendiniz de evli kalmayın derim.

Babam 54 yaşında emekli işe gidiyor. Bu kadar diyorum. Bir anda mahkeme celbi eline gelsin bak nasıl çalışıyor senin emekli olmanı bekliyor bence. Gerçi saklıyormuşsun 2 maaşla geciniyorsun zaten birsekilde hayatında olsa ne olmasa ne bu adamın fonksiyonu ne anlamadım.

büyük bir ihtimal olmucam artık hayatında .haftasonu konuşup yolları ayırcam .hatta şuan ev bakıyorum .boşanan arkadaşlar varsa bana bilgi verirse sevinirijm.
Önce avukata danışın çalışmadığına dair kanıt için. Yoksa bu adam işsizim diyip nafaka ister sizden. Mutlaka avukata danışın konuşmadan önce. Erkeğin çalışmaması kusurdur bu nasıl kanıtlanır avukata sorun. Yapmaz nafaka istemez o kadar gurursuz değildir falan demeyin sakın bu adam tam bir sülük ister nafaka.Sonra konduramamıştım pişmanım dersiniz mutlaka avukata danışın danışın konuşmadan önce yol haritası belirleyin.
Bu adam kan emici çalışmadan yaşamaya alışmış o nafakayı ister gelirim yok diyip.
O yüzden çalışmadığına dair kanıtınız ne olabilir sorun.

Boşayın masraf azalsın

Abla sen niye gideceksin evden sacmalamayin. Esinizi anne babasinin kapinin önüne birakip arkana bakmadan dön evinde kizinla beraber yasa. yarin bi gün baska karilariyla o evi yedirir dikkat et derim

Bence evimden çık demezse çıkma, 4 yıldır bakıldığına saysın. Hatta mahkemeye falan vermesini bekle, kira da ödeme, borcum var birikimim yok toparlanana kadar oturacağım dersin

Vicdan yapılacak hiç bir mesele yok.
Adam çalışmak için bir gayretçinde olsa yine anlarım da yüzsüzlük bu yapılan.

Iyyy yani ıyyyy evlerden ırak
Nasıl bu adamı erkekten sayiyosunuz ki
Parazit
Ben olsam adam yerine bile koyamam
Evde oturan adamı

okurken içim daraldı. bak asıl mesele şu adam iş arar bulamaz yada hastadır fln onlara birşey diyemem evlilikte iyigünde kötü günde denir ama senin ki asalak olmuş sana sülük gibi yapışmış 4 sene nasıl dayandın. hemen ayrıl kesinlikle elle tutulur bir yanı yok. gitsin annesinin dizinin dibinde yaşasın pısırık herif

Bütün gün annesi ve babasıyla oturuyor.iş aramıyorum çalışmam diyor.

yanlış mı okudum diye baştan okuyacaktım. Normal şartlar altında, o anne baba da vicdan yapmıyor mu.
Yazık değil mi. Kadın ev geçindiriyor, erkek keyfi yatıyor.

ah canım kadınlar, hayatta en güzel yeri hak eden hemcinslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…