4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Dun bir suru arkadas baslamak icin sabirsizlaniofu bugun kimse kilosunu yazmadi soyleyen iki arkadasi ana sayfada yayinladim bakalim baska yazacak arkadaslarda olackmi?

cagla bırazcık sıtem ettın haklısın ama sabahları cok yogun oluyorum ben raporlarım bu saate kalıyor ama elımden geldgnce sızınle beraber dıyet yapıp raporlarımı verıcem

benide yaz canım diğer topicte devam edememiştim bazı sebeplerden ama bunda varım ya aynı diyeti yapalım bence biz hem diyet sonuçlarımızda aynı olur moralli ve istikrarlıda oluruz

cagla bırazcık sıtem ettın haklısın ama sabahları cok yogun oluyorum ben raporlarım bu saate kalıyor ama elımden geldgnce sızınle beraber dıyet yapıp raporlarımı verıcem

[Yok canim sitem etmedim biraz husrana ugradim sadece uzuldum tabi canim haklisin istedigin saatte girebilirsin benimde yarin okul baslio bendede oyle olacak tam canim senide listeye eklicem bence sende kalori say cok rahat kilo veriosun.

iyi akşamlar arkadaşlar, ben de 53-54 kg civarındayım 50 kg olmak istiyorum ama yıllardır istediğim kiloya sadece depresyon sonrası yemekten tiksinme dönemimde ulaşabildim, geçen yıl da tekrar aldım o kiloları.
ama hiç bilmediğim bir konu diyet konusu, kalori hesabı da bilmiyorum ki.

ayrıca sizin dediğiniz gibi tartılamam, çünkü evde tartım da yok.

çok bahane bulmuş gibi olsun istemiyorum, sadece yol gösterin bana ben de size katılayım.

bugün şu meşhur 9 bitki çayını da aldım aktardan, yarın sabahtan başlıyorum.

kabul ederseniz katılırım size.

Canim kalori sayiyoruz gunluk 1200 kalori alioruz.

canım kalori durumu kişiye göre değişir ama..bence herkes kendi netten bakıp karar versin..çünkü bu durum başlangıç kilosuna, düşmek istediğin kiloya, boya, ne kadar zamanda bu kiloya inmek istediğine göre değişiyor biliyorsun..

neyse ben söyliyim dedim..herkes az çok bilinçlidir zaten.
--------------------------------------------------------------

gelelim bana..
benim 27 ekim itibarı ile başlangıç kilom 63
istediğim kilo 57-58
2 ay gibi bir zaman istiyorum.
buna göre almam gereken günlük kalori 1250..

bugün yediklerim özetle(unuttuklarım olabilir):

geç kahvaltı:

yarım simit
1 adet sigara böreği
1 kibrit kutusu peynir
5-6 adet zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

aralarda
2 elma- 3-4 adet ceviz

akşam:

yarım kase düğün çorbası
1 yemek kaşığı makarna

toplam:1100 kalori

Son düzenleme:

katıl tabii canım..
bu topic 4-5 kilo gibi fazlalıkları olanların geldiği bir topic.

herkes kendi diyetini kendi oluşturuyor maksat birbirimize gaz vermek, destek olmak, motive etmek.

ben kendi adıma günlük aldığım kalorileri netten takip edip az yeme yöntemini kullanıyorum 3 gündür..
yani diyet değil yediklerimi azaltma yöntemi çünkü herşeyi az miktarda yiyorum..

katıl tabii canım..
bu topic 4-5 kilo gibi fazlalıkları olanların geldiği bir topic.

herkes kendi diyetini kendi oluşturuyor maksat birbirimize gaz vermek, destek olmak, motive etmek.

ben kendi adıma günlük aldığım kalorileri netten takip edip az yeme yöntemini kullanıyorum 3 gündür..
yani diyet değil yediklerimi azaltma yöntemi çünkü herşeyi az miktarda yiyorum..

ben de o zaman yarın bi yediklerimi takip edeyim bakalım kaç kalori tüketiyorum, kaç kalori tüketmem lazım önce buradan başlayayım.
ama tartılma işini de aç karna yapmam zor gün içinde,yine de fırsat kollayayım.

bir eczanede ya da bir komşunda tartılabilirsin..ayrıca 15 liraya digital tartı aldım ben geçen hafta metrodan..

netten besinlerin kalorilerini veren siteler var..
uğraşmak istemezsen normalde ne yiyorsan onu yarıya düşürmek de bir yöntem..bu şekilde bir arkadaşım 1 ayda 3 kilo vermişti..ama sistematik gitmek istersen benim gibi hergün ne yediğini pc de not tutman lazım.

günaydın kızlar

çağla benı de yazarmısın 66,40kg

aranızda en tombık ben varım yaw neyse enınde sonunda 60 kg olucam buda bana yeter sonra da korumaya alacam kendimi verirsem tabiki

29-10-2012
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık
çay

ara
türk kahvesi ve 1çikolata(işte son zamanlar buna hayır diyemiyorum )

öğle
et haşlama
turp

ara 1 avuç patlamış mısır

akşam
marul salatası ve yoğurt

sadece et haşlamanın kal bilimiyorum gerisi toplamında 738,10 kal yapmakadır

30-10-2012
1 bardak süt
2 dilim ç.ekmeği arası tost
çeyrek simit(nasıl koktu anlatamam)
sabah toplam kalorim 172,25 kal

en önemlisi günlük 3 lt suyumu ve yeşilçayımı unutumuyorum bilginize

Son düzenleme:

Canim guzel gidiosun simdi okuldayim aksam seni de ekleyecegim canim eminim 60in altina da inersin kolay gelsin

kızlar ben bugün sabah kahvaltısı yapamadan cıktım dısarı mecburen.

öglen

mantar sote
1 dilim beyaz ekmek
1 adet salatalık
1 adet domates hazırlayıp yiyecegim birazdan.

total 188 kcal

iki tane de kahve ictim az sekerli

son total 238 kcal eder hemen hemen.

merhaba kızlar
sabah 1dılım ekmek bıraz peynır yedım
ıkı saat sonra kucuk bır tost ve
ogle arasında da bır sımıt bır ayran
sımdı haslanmıs yesıl mercımek ve yogurt yycm aksamda ızgara et ve salata yycm ve gunu kapatcm ınsallah :)

kalorı hesabı nasıl yapılır bılmıyrm besınlerın kalorısını bılsek bıle mıktarı yag durumu degısebılr dıye dusunuyrm o yuzden net olmuyor

Canim internette direk yemegin adini yazarak kalorisini hesapla ortLama buluosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…