• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ben de gaza geldim yediklerimi kalori hesabı yaparken bi site buldum.
oraya kilomu ve hedef kilomu yazınca bana günlük kalori miktarı verdi.
tarih olarak 15 aralığı yazdım. günde hedef kalorim:1326 çıktı.

gün içinde yediğim her şeyi ekledim, öyle ki her markanın aburcuburlarının bile kalorisini bulmak mümkün.

Sabah:2 yeşil zeytin,2 siyah zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates ve çeyrek ekmek
Öğle:1 mandalina ve 1 paketten az çubuk kraker
Gün içinde 2 bardak şekersiz çay
küçük boy cipsin 1/3ü kadarı
Akşam:1 porsiyon patlıcan yemeği
yarım domates3/4 bardak kola
3 dilim köy ekmeği

toplam yaptığım kalori:1197

yediklerim bunlar; sizinle fikir alışverişi yapmak istediğim bir konu var.
ben 9-3 çalışıyorum.
evden 8'de çıktığım için kahvaltı 7.30'da
eve 16.00da geldiğim için akşam yemeğim de 16.30da.
öğrtmenim ve okulumuz yemekhaneli bir okul dağil. dışardan yemek yemek de mümkün değil.
kantinde sadece tost çıkıyor.
öğle yemeği diye bir öğünüm olmuyor maalesef.
sizden de alacağım fikirlerle gün içinde sadece ara öğün yapsam olabilir mi?
öğle yemeği yemediğim için akşam çok yükleniyorum, öğle için daha doyurucu alternatifler bulmalıyım.

Son düzenleme:
ben de gaza geldim yediklerimi kalori hesabı yaparken bi site buldum.
oraya kilomu ve hedef kilomu yazınca bana günlük kalori miktarı verdi.
tarih olarak 15 aralığı yazdım. günde hedef kalorim:1326 çıktı.

gün içinde yediğim her şeyi ekledim, öyle ki her markanın aburcuburlarının bile kalorisini bulmak mümkün.

Sabah:2 yeşil zeytin,2 siyah zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates ve çeyrek ekmek
Öğle:1 mandalina ve 1 paketten az çubuk kraker
Gün içinde 2 bardak şekersiz çay
küçük boy cipsin 1/3ü kadarı
Akşam:1 porsiyon patlıcan yemeği
yarım domates3/4 bardak kola
3 dilim köy ekmeği

toplam yaptığım kalori:1197

yediklerim bunlar; sizinle fikir alışverişi yapmak istediğim bir konu var.
ben 9-3 çalışıyorum.
evden 8'de çıktığım için kahvaltı 7.30'da
eve 16.00da geldiğim için akşam yemeğim de 16.30da.
öğrtmenim ve okulumuz yemekhaneli bir okul dağil. dışardan yemek yemek de mümkün değil.
kantinde sadece tost çıkıyor.
öğle yemeği diye bir öğünüm olmuyor maalesef.
sizden de alacağım fikirlerle gün içinde sadece ara öğün yapsam olabilir mi?
öğle yemeği yemediğim için akşam çok yükleniyorum, öğle için daha doyurucu alternatifler bulmalıyım.
Canim oglede tostunu ye bisi olmaz cantanada kayisi incir kurusu falan at teneffuslerdede onlardan ye birer tane aksama cok yememis olursun.

Allahım kızlar cezalandırın benı neler yedım bılsenız adet olcam sekerım dustu 5 adet badem sekerı bır adet bayram cıkolatası ve bolca haslanmıs yesıl mercımek ıcınde kavrulmus salcalı erıste :(bayılırım da ....

kızlar benım sekerım cok dusuyor naapsam yaaaa

ustelık 25 kasımda bıten bır ıddam var benm 58.6 olamazsam cegrek altın alıcm arkadasıma

Allahım kızlar cezalandırın benı neler yedım bılsenız adet olcam sekerım dustu 5 adet badem sekerı bır adet bayram cıkolatası ve bolca haslanmıs yesıl mercımek ıcınde kavrulmus salcalı erıste :(bayılırım da ....

ustelık 25 kasımda bıten bır ıddam var benm 58.6 olamazsam cegrek altın alıcm arkadasıma

akşam yemeğini hafif sebze yemeği salata tarzı yerseniz dengelemiş olursunuz.kaçtan 58 hedefiniz?

Valla canim o altina alinca sana buyuk ceza olacak hii suan cea versrm yapacagina soz verionmu:)

akşam yemeğini hafif sebze yemeği salata tarzı yerseniz dengelemiş olursunuz.kaçtan 58 hedefiniz?

suan 60.6yım 61.6 ıle basladım verecgım kılo az ama cok zor verıyrm bıraz da kacamak yapıyorum galıba

dogru soyluyorsun aksam hafıf sebze yemek lazım sımdı bır demlık yesıl cay yaptım ıcym de vicdanım rahatlasın

suan 60.6yım 61.6 ıle basladım verecgım kılo az ama cok zor verıyrm bıraz da kacamak yapıyorum galıba

dogru soyluyorsun aksam hafıf sebze yemek lazım sımdı bır demlık yesıl cay yaptım ıcym de vicdanım rahatlasın

sen 58 i çok rahat görürsün 25 günde :)) boşuna telaş yapıyorsun cnm.

Canim oglede tostunu ye bisi olmaz cantanada kayisi incir kurusu falan at teneffuslerdede onlardan ye birer tane aksama cok yememis olursun.

çeyrek tost ve ara meyve yiyeyim en iyisi böyle gözüküyor.

ben de aslına düzenli plates yapıyordum ama evim öyle soğuk ki ısınma sorunumuz çözülene kadar ara verdim soğuktan parmaklarım uyuşuk resmen.

sen 58 i çok rahat görürsün 25 günde :)) boşuna telaş yapıyorsun cnm.

ınsallah canım ıdda ıcın ıkı kılo vermem lazım ama aslında 5 kılo fazlam ve bunu onumuzdekı 3 ayda vermem lazım ...

esım dogu gorevını yapıyr suan yanımda degıl 3 ay sonra yanına gıdecegım ordan da tatıle gıdecegız o yuzden ıncecık olmam lazım onu sasırtmak ıstıyorum ...spora ara verdım ben devam edeyım :)

ınsallah canım ıdda ıcın ıkı kılo vermem lazım ama aslında 5 kılo fazlam ve bunu onumuzdekı 3 ayda vermem lazım ...

esım dogu gorevını yapıyr suan yanımda degıl 3 ay sonra yanına gıdecegım ordan da tatıle gıdecegız o yuzden ıncecık olmam lazım onu sasırtmak ıstıyorum ...spora ara verdım ben devam edeyım :)

Kaytarmak yok devam

Selam

Ogle
1 dilim cavdar ekmegi
Domates. Salatalik biber

Ara
Etifrom buskuvi
1 bardak sut

Aksam menü
Marul. Salata
Yogurt

Cagla beni eklemeyi unutma

Selam

Ogle
1 dilim cavdar ekmegi
Domates. Salatalik biber

Ara
Etifrom buskuvi
1 bardak sut

Aksam menü
Marul. Salata
Yogurt

Cagla beni eklemeyi unutma

yasemn adasız bu arada ve cagla haklı cok az yıyosun bence de ogulrne sebze yemegı ve protegın ekle bıra ama benım gıbı abartma:)

caglacım raporumu vereyım 20 dkya yakın soyledgn sporu yaptım uzerıne ankaralı namıkla bı haylı oynadım sonra bıraz ev ısı yaptım ve suan bayagı yoruldum ..cezamı cektım mı özgür müyüm:34:

özgürsün bu sana ders olmustur diimi:)

Kizlar Ben oglenleri isyerinde disardan yiyorum yemekleri evden Sabah acele ile onlari atmistim cantama
Bir sure et gormek istemiyorum
Fakat yarn icin simdiden hazirladim daha dikkatli olucam

Back