4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

merhaba kızlar ben bugün gene 2 öün yedim sabah ve akşam olmak üzere ama akşam 1 dilim kepek ekmeği bol kavurma salata derken o kavurmalar hala midemde yahu inşallah yarın sabah fazla çıkmam
ben haftaya günleriinde kısalmasıyla borç oruçlarımı tutmak istiyorum aslında okulu da çok etkilemez diye düşünüyorum 5te falan okunuyor akşam ezanı çok kaçırmazsam kilo da veririm diye düşünüyorum belki bir gün tutarım bir gün tutmam

Canim ogun sayini azltmani fogru bulnuorum metabolizman yavaslar?

Evet canim krsin kesin baslioruz ama once sabah kalkip tuvalete git tartiya cik grami gramina kac kilo oldugunu ogren bide kahvaltidan 5dakika once bi bardak suya 8damla limon sik ic metabozlizman canlansin.

55,5 olmusum. 50 olmak istiyorum. dediklerini yapacagım. bir de benim cok düzensiz bir hayatım var. kahvaltı yapmıyorum misal. kahveyle gecistiriyorum. uyku düzenim yok. cok acıkırsam homini gırtlak yiyorum. yoksa yemiyorum. aksam yemegi cok az yiyorum. canım istemedigi için. aslında önceden 63 kiloydum. düzenim buna döndükce verdim. biraz karmasık oldu ama böyle. diyetle gıda ve uyku düzenim de normale dönsün istiyorum aslında. bir de sigara kullanıyorum onu bırakmak sonraki iş ama.

günlük kalori ihtiyacımı hesapladım simdi. yuvarlak hesap 1600 kcal. bu arada 1200 kcal nin altına düsmek tehlikeli diyor bilenler. sınırı 1200 olarak belirledim ben. sizin sınırınız ne olacak? neler yapacaksınız kızlar?

Kizlar 59.2 yim kizlar sabah iki dilim kepekli ekmek:100kalori biraz peynir :50kalori bi fincanda cay kizlar hepsi sabah kahvltisi 150kalori:)

Canim 1300le basla bence baslngicta zorlamasin sonra 1200kaloriye inersin.

Kimsecikler uyanmamis daha uykucu bi grubumuz var galiba ama bu kadar uyumak olmaz kalkin bi hareketlenin tarrtiya cikin bugun guzel bi gun :)ayrica uyuyarak kilo veremeyiz hadi uyanin

2012-10-29 sabah kahvaltı
[1] Yesil Biber 1 ADET 12
[2] Domates 1 ADET 14
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2
[4] peynirli krep 1 adet 200
Toplam : 228 kal. güne başladıkkk =)))))

kızlar inanabiliyor musunuz daha yeni uyandım : D biraz önce tartıldım 55'im. hatta tartının ok kısmı biraz daha asagıya kayıyor gibi. tartının yerini de degismedim. cok ilginç. sabah kahvaltısını atlamıs oldum ama kalktıgımda ılık limonlu su ictim. simdi de

biraz karaciger,
bir adet domates,
bir adet salatalık,
bir dilim de beyaz ekmek yedim.

toplamda 254 kcal.

ara ögünde
1 adet orta boy nar
1 elma

toplamda 156 kcal olacak.

aksam yemegini de sonra yazarım.

Sabah kahvaltim iki dilim kepekli ekmek arasi beyaz peynir 150cal ara 2adaet kuru incir 78kalori ogle tavuk ve bi bardak kola 385kalori aksamda levrek baligi yiyecegim oda 400kaloridir heralde toplamda 1018 az olfu biraz aksamda bi elma yerim kixlar optum sizi:)

Selam kizlar
Ben 4kg vermem gerekirken bugun 6 kg oldu yaw yarin itibariyle bildirim yapacagim sizlere

Son düzenleme:
aksam listem

küçük kase ile ayran ası
cok az bulgur pilavı
haslama tavuk gögsü (gögsün yarısı)
kücük kase salata

bugünlük toplam aldıgım kcal=1132,4

2-3 bardak da cay icerim. (normalde cok sekerli iciyorum ama 2 sekerli ictim bugün kahvemi cayımı da öyle icecegim)

1200' e vurmadı bugün. hem de doydugumu hissettim. bu diyet saglıklı yasam adına da ise yarayacak sanırım.

aynen canım cok tokum bende güzel olacak böyle yemek:)

Dun bir suru arkadas baslamak icin sabirsizlaniofu bugun kimse kilosunu yazmadi soyleyen iki arkadasi ana sayfada yayinladim bakalim baska yazacak arkadaslarda olackmi?

kızlar bugun 29 ıcın gorevlıydım sabahtan berı dısardayım yenı gırebıldım ...

sabah 2 dılım lıgt ekmek ıle yagsız menemen ve 4 yesıl zeytın ...

oglen yogurtlu yarma aksam 15:30 da bıraz ıpın ucunu kacırdım (arkadasa gtmıstk)bıraz nohut bıraz kavurma (doyana kadar)

ama sonra hıcbır sey yemedım suan acım ama yemıycm durum bu ..kızlar ben ogretmenım ve sabahları cok erken gıdıyorum ıse raporlarımı aksam verebılcem ...optum hepınızı

bır de sabah 60.6 cıktım ve lıste yapıldı mı hafta hfta gorebılelım kac kılo verdgmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…