canim azimli olursan bu sefer olur :)obur grupta devam etmemistin seni hatirliorum:)
Olsun canim yinede cok degil bence simdi evin icinde asagi yukari 15dakika tempolu yuru 60kalori. Harcamis olKızlar takipte olduğumu söylemiştim..
Ben bugünden itibaren kalori sayma yoluna gidiyorum.bir site buldum bilirsiniz belki. vermek istediğiniz kiloya göre almanız gereken günlük kalori miktarını hesaplıyor sizde ona göre yiyorsunuz..benim vermek istediğim kiloya göre almam gereken kalori günlük 1250 kalori..
Burayı da takip edip gelişmeleri yazıcam..
Bugün gerçi biraz aştım ama malum bayram yemekleri bugün de devam etti.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kaşar peynir
5 zeytin
2-3 yemek kaşığı yumurtasız menemen
aralarda: 1 elma 1 armut 3 adet diyet bisküvi
akşam:
5 köfte
yarım dilim ekmek
1 bardak kola((
1 tane kestane şekeri
TOPLAM: 1440 KALORİbiraz aştık)
Olsun canim yinede cok degil bence simdi evin icinde asagi yukari 15dakika tempolu yuru 60kalori. Harcamis ol
evet o zaman konuşmuyoduk ayrıydık
şimdi kesin zayıflamalıyım artık kızlar çok hırs yapıcam
bana hep diyoduf herşeyden çok seni istiyorum seni istediğim kadar da zayıflamanı istiyorum derdi halada diyo :)
eğer 50 olursam dövme yaptıracak adımı ama o kadarında gözüm yok şuan önce 555 :)
bu sefer istikrarlıyım
yürüyüş bandım var evde..son aylarda özel sebeplerimden ötürü canım spor yapmak hiç istememişti ama artık kullanmaya başlıycam..
şimdi tartıldım ve şuan 65 kiloyum sıkı bir hafta beni ve sizleri bekliyor hadi hayırlısıı arkadaşlar.....
yarın kalkar kalkmaz kılomu bıldırıyorum tam gaz baslayalım :)
Iyi geceler kizlar Bende yarn bildiriyom kg 60kg olacagim desteklerinizi bekliyom
Optum sizleri
Iyi geceler canim yarin herkes ara ara girip paylasim yaparsa sevinirim
tamam yarın sabah erkenden yazıcam kilomu hadi hayırlısıı =))) uygulayacagınız bi diyet varmı online olan bayanlar
Canim kalori sayicaz:)[/QUO
evet onu biliyorum dedim acaba başka bişi yapan varmı diye dedim...
Canim kalori sayicaz:)[/QUO
evet onu biliyorum dedim acaba başka bişi yapan varmı diye dedim...
Canim millet napicak bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?