Bende sizin gruba katılmak istiyorum :)
Bastan herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Benimde vermem gereken 4-5 kilo var ilk etapta .... Aksam saat 18 den sonra birsey yemiyorum ve bu sekilde 3 günde 300 gram vermişim :)) kendimi kasmıyorum yılbaşına kadar versem su kilocuklari çok memnun olacağım :)) hepimize basarılar .... Hee unutmadan söyleyim bugünden itibaren ne yediysem bir kitaba yazıyorum , çok ise yaradığını duymuştum , bakacağız bakalım nasıl bir etki yapıyor :))
5 kilo vermek isteyenleri alıyor musunuz gruba? :)))
55 kiloyum 50 kiloya düsmek istiyorum. bu arada p90x diye bir spor programı gördüm bu günlerde. internette videoları mevcut. youtubedan bktım inanılmaz sonucları var. bilginize.
Herkese iyi bayramlar
Az yiyin sık yiyin ve kilomuzu eksiltelim Bayram sonu tam gaz devam
İnşallah canım :)) bayramdan sonra tam gaz devam :))
Saol canim hosgeldin tabiki 5kilonun lafimi olur aramizda:) anladigim kadariyla sen spor yaparak vereceksin bizzde yediklerimize dikkat edip birazda sporla desteklicez ama su bayram duresince sadece yediklerimizi abartmamaya calisicaz:)
evet, dedigin gibi yapacagım ama bayram sonrasını bekliyorum. ben de bayramda elimden eldigince az yiyecegim :) hep birlikte tutalım bogazcıgımızı.
Bende sizin gruba katılmak istiyorum :)
Bastan herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Benimde vermem gereken 4-5 kilo var ilk etapta .... Aksam saat 18 den sonra birsey yemiyorum ve bu sekilde 3 günde 300 gram vermişim :)) kendimi kasmıyorum yılbaşına kadar versem su kilocuklari çok memnun olacağım :)) hepimize basarılar .... Hee unutmadan söyleyim bugünden itibaren ne yediysem bir kitaba yazıyorum , çok ise yaradığını duymuştum , bakacağız bakalım nasıl bir etki yapıyor :))
Ben de bir 4 kilo verip yazınki kiloma dönsem süper olucak ama veremediğim gibi alıyorumBuna dur deme zamanı geldi dedim bayram geldi şimdi de.Dayanamıyorum yemek yemeye
topic başlığı hoşıma gitti..3-4 kilo fazlalık bana yapışmış durumda..gitmiyor..incelemedeyim topiği..
benimde bi 4-5 kilo vermem lazım bayamdan sonra iyi bir diyet ve spora başlamayı düşünüyorum..kendimi motive etmeye çalışıyorum..
Canim buranin takipcisi.olursan hem biz,seni hemde sen bizi motive edip guzel sonuclar alabiliriz bu is tek basina olmuo bir cok defa denedim.
Canim bayramda dikkat etmeye calis batramdan sonra tam gaz baslioz bi ayda vericez tum kilolarimizi:)
Tamam ben de takılıyorum o zaman size.Hep beraber kurtulalım inşallah kilocuklarımızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?