4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Kızlar bende bugün katıldım aranıza:) boyum 173cm kilom61 ama basenlerimde toplanmış yağ kitlem var yani 57 olmam lazım imdattttt diyorum

Kızlar bende bugün katıldım aranıza:) boyum 173cm kilom61 ama basenlerimde toplanmış yağ kitlem var yani 57 olmam lazım imdattttt diyorum

Masallah canim boyun gayet iyiyiymus eger bolgesen sorunun varsa diyetle birlikte basen bolgesini calostiran spor yparsan maken olursun

Masallah canim boyun gayet iyiyiymus eger bolgesen sorunun varsa diyetle birlikte basen bolgesini calostiran spor yparsan maken olursun

Teşekkürler canım ama mankenlikle görüntüm arasında dağlar kadar fark var:)bana4 kilocuk yeter ama ben gittikçe kilo alıyorum çünkü çok iştahlıyım ne yazıkkiiiiBide evde yapılan sporlar yetmiyor benim de dışarıda spora vaktim yok

Canim diyetle duzenli olarak gunde yarim saat yap cagla dedi dersin yillardir diyet yapan biri olarak soyluyorum:)

40 kiloydum haziranda sonra stres falan derken isin ucunu kaçırdım ve bu kadarcık ayda bu kadar kilo aldım ve 40 kilodan sonra kendime yakıştıramıyorum giydiklerimi .basenlerde toplandı

kızlar yardımmmm! bende acayip işth var bu ayın 2 haftası iyet yaptım ve 2.5 kilo falan vermıstım. ama 2 hfta ise bozdum dagıttım resmennn cıkolatalar borekler tatlılar mantılarr. ve verdıgım kıoyuda geri aldım. sonuc elde var 0. Ve bide ben böyle boş kaldıgım an aklıma dırek yemek bur cubur gelıyoo. napsam neetsem sizde böyle durumlar için varmıdır bir caree ? aslında ben yemek cok yemem hatta ekmek falan hıc aram yoktur aslında hamur ısıde pek yemem ama varsa yoksa abur cubur. gunde mmutlaka bi cıkolata bi bişey yemem mutlaka gerekiyo. napıyımm ne ediyiim. bide sizin su 10 günlük diyetten sonuçlarınız ne ne kadar verdiniz.? bende yarın artık tamamen kesıyorum abur cuburu 1 ay boyunca bakalım dayanabilicekmiyim. eger dayanırsam kendımı odullendırcem ne zamanır istediğim bi deri mont var kendime onu alcam :)) yada başka bişey :)))

Canim biraz zor bi diyet tatli krizlerine giriosun biz dilvinle 5gun ysptik onu sonuc 2kilo canim

benimle diyete başlayacak olan var mi abur cubur yerken vicdan azabi duyayım söz vermistim diyebileyim bu çok yararlı olur

valla ben şimdilik cagla ablamın dediğini yapıp bünyemi dinlendiriyorum diyet yapmıyorum dikkat ediyorum tabi bende böyle güzel yemekler yapan anne varken pek mümkün olmuyoda neyseee
cuma günü başlayalım diyorum lahana çorbası diyetine olur mu abla iyice hazırlanalım cumaya kadar

hoşbulduuk :) isleyis nedir tam olarak hergün düzenli olarak yediklerimi mi yazayım ?

Canim baslangicta kalori saydik bi hafta once rus diyetini yaptik suanlik sadece dikkat edioz p.tesiye kadar ama p.tesi farkli bisiler denemeyi dusunuyoruz seninde fikirlerin varsa soyle canim onlarida degerlendirmeye alalim

Canim lahana corbasi diyeti yapmasak mi cok pis kokuomus yaa belki bizde icemeyiz:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…