- 2 Aralık 2012
- 126
- 15
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende bugün katıldım aranıza:) boyum 173cm kilom61 ama basenlerimde toplanmış yağ kitlem var yani 57 olmam lazımimdattttt diyorum
Masallah canim boyun gayet iyiyiymus eger bolgesen sorunun varsa diyetle birlikte basen bolgesini calostiran spor yparsan maken olursun![]()
Teşekkürler canım ama mankenlikle görüntüm arasında dağlar kadar fark var:)bana4 kilocuk yeter ama ben gittikçe kilo alıyorum çünkü çok iştahlıyım ne yazıkkiiiiBide evde yapılan sporlar yetmiyor benim de dışarıda spora vaktim yok
![]()
Cevabın için teşekkürler deneyip sonuçlarını yazcam:)
Incecik gunler diliyorum gun.icinde musait oldukca paylasim yaparsan cok sevinirim :)
canim gel tabi ama kilon ideal gibi geldi sanki? Yoksa bolgesel bi soruninmu var?bende katılmak istiyorum 46 47 kiloyum 155 boyundayım
40 kiloydum haziranda sonra stres falan derken isin ucunu kaçırdım ve bu kadarcık ayda bu kadar kilo aldım ve 40 kilodan sonra kendime yakıştıramıyorum giydiklerimi .basenlerde toplandı![]()
kızlar yardımmmm! bende acayip işth var bu ayın 2 haftası iyet yaptım ve 2.5 kilo falan vermıstım. ama 2 hfta ise bozdum dagıttım resmennn cıkolatalar borekler tatlılar mantılarr. ve verdıgım kıoyuda geri aldım. sonuc elde var 0. Ve bide ben böyle boş kaldıgım an aklıma dırek yemek bur cubur gelıyoo. napsam neetsem sizde böyle durumlar için varmıdır bir caree ? aslında ben yemek cok yemem hatta ekmek falan hıc aram yoktur aslında hamur ısıde pek yemem ama varsa yoksa abur cubur. gunde mmutlaka bi cıkolata bi bişey yemem mutlaka gerekiyo. napıyımm ne ediyiim. bide sizin su 10 günlük diyetten sonuçlarınız ne ne kadar verdiniz.? bende yarın artık tamamen kesıyorum abur cuburu 1 ay boyunca bakalım dayanabilicekmiyim. eger dayanırsam kendımı odullendırcem ne zamanır istediğim bi deri mont var kendime onu alcam :)) yada başka bişey :)))
Canim bende oyle duydum cok asiri pis kokuomus benim kuzenimde yapmus yiyememis cope dokmus p.tesi ye ortak bi diyete karar verip ona baslayalim diorum:)canım lahana diyeti çok beter ben yaptım kokusuna dayanamadım![]()
hoşbulduuk :) isleyis nedir tam olarak hergün düzenli olarak yediklerimi mi yazayım ?
valla ben şimdilik cagla ablamın dediğini yapıp bünyemi dinlendiriyorum diyet yapmıyorum dikkat ediyorum tabi bende böyle güzel yemekler yapan anne varken pek mümkün olmuyoda neyseee
cuma günü başlayalım diyorum lahana çorbası diyetine olur mu abla iyice hazırlanalım cumaya kadar