- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende tartılmak istedim ama cesaret edemedim regl olduğum için
ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5 iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..
ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5 iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..
önceden çok hızlı tepki verirdim 2 gün dikkat etsem 700 gr giderdi..ccanim oyle gramlara takilmak yok onlar iner cikar cikar inmez senin metabolizman henuz hizLanmamis galiba biraz protein.agirlik beslensene canim:)
Bu kilo yakışmamış sana ama eminim ki sen en kısa sürede halledersin canım benim Noldu da 58 den çıktın bu kiloya, şaşırdım doğrusu :44:Hatta yanlış hatırlamıyorsam 57 ile mezun olmuştun.
Sende benim gibisin dilvin demekki :)biz takintiliyiz ondan kesin:)bana sen zafiyet gecireceksin diolar:)
Abla valla yarın davet var napıcamm kahvaltıya hemde aşure falan yapılcakmış bende yemezsem ayıp olur off abla ya napıcam
veee yeni kiloooomm 49,4
başladığımda 52,2 kiloydum