• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

abla şu dönemi atlatayımda ondan sonra tartılayım yani tam yeni kilomu öyle yazayım ama verdiğimi hissediyorum umarım kalıcı olarak vermişizdirrr :D

ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5 :( iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..

ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5 :( iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..

ccanim oyle gramlara takilmak yok onlar iner cikar cikar inmez senin metabolizman henuz hizLanmamis galiba biraz protein.agirlik beslensene canim:)

:( Bu kilo yakışmamış sana ama eminim ki sen en kısa sürede halledersin canım benim :16: Noldu da 58 den çıktın bu kiloya, şaşırdım doğrusu :44:Hatta yanlış hatırlamıyorsam 57 ile mezun olmuştun.

abla o zaman yarın tartılıyım am acayip şişim gerçekten
herkes çok zayıfsın diyo ben niye göremiyorummmmmm

Sende benim gibisin dilvin demekki :)biz takintiliyiz ondan kesin:)bana sen zafiyet gecireceksin diolar:)

ccanim oyle gramlara takilmak yok onlar iner cikar cikar inmez senin metabolizman henuz hizLanmamis galiba biraz protein.agirlik beslensene canim:)
önceden çok hızlı tepki verirdim 2 gün dikkat etsem 700 gr giderdi..:5:
:( Bu kilo yakışmamış sana ama eminim ki sen en kısa sürede halledersin canım benim :16: Noldu da 58 den çıktın bu kiloya, şaşırdım doğrusu :44:Hatta yanlış hatırlamıyorsam 57 ile mezun olmuştun.

kuzum sorma aniden eşim hastalandı çok üzüldüm..ne yediğimi içtiğimi bilemedim..eşimde herşey yoluna girdi ben hastalandım..ozamanda önce sağlık dedim yememe dikkat etmedim..şimdi şükür bendede herşey yoluna girdi hemen kolları sıvadım..:34:
bebeğin cinsiyeti ne öğrenebildinmi..:49:

evet abla ya dünyalar benim olduu :) darısı kilo vermek isteyenlerin başına ama bizde pes etmiycez en azından ben. benim 45'e kadar yolum var :D

Back