- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
Canim biraz vucudumuz dinlensin ben biraktim diyeti bi 5gun duralim hem srn anlat bana bu diyeti ben bilmiomya abla bu diyeti bitirsekte pazartesi günü lahana çorbası diyetine başlasak olmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biraz vucudumuz dinlensin ben biraktim diyeti bi 5gun duralim hem srn anlat bana bu diyeti ben bilmiomya abla bu diyeti bitirsekte pazartesi günü lahana çorbası diyetine başlasak olmaz mı
kızlar bu ilk ay bitti..benim için tam anlamı ile istediğim sonuç olmasa da kar kardır diyerek yoluma devam ediyorum..ama hem bu topicte hem de başka topiğe başladım değişiklik olsun..saat 6 mutfak kapandı..topiği..
bu sabah itibarı ile kilom 61.4
63.2 ile başlamıştım 2 kiloya yakın verdim hedefim ilk ay tam 3 kiloydu ama olsun..
size başarılar..ben dediğim gibi burayı da takipte olucam ama topicte paylaşımlar azalınca motivasyonum düşmeye başladı bu yüzden diğer topice daha aktif olucam bu ay..
gelişmeleri buraya da yazıcam..
abla bende tam bilmiyorum sende araştır bende araştırıyım iyice şimdilik diyet yok sadeece dikkat edicez dimi
Sen bilirsin canim ben elimden geleni yapiorum ama millet paylasim yapmayinca ne yapabilirimki benim elimden bisi gelmioki?
Canim bizim icin 400gr bile fayda gelmesinde gitsin :) bu hafta cok dikkatli olsan birazda spor yapsan 1kilosu bu hafta gider:)kızlar iyi pazarlar geçen hafta 57,3 olan kilom bu hafta 56,9 yani 400 gram verebilmişim hem hiç spor yapamadım hemde reglydim.devam edicem inşallah 2 kilo daha verince hedefime ulaşmış olucam
canım bu topiği bırkamıyorum sadece bir diğer topiğe de başladım öyle diyelim..
dünkü kilom 61.4
yani bu ay benden giden 1.8 kg..
aralık ayında 3 kilo vermem lazımkafaya koydum.) hadi hayırlısı..
![]()
bende istiyorum yaa 4 kilo vermek:=)
önceden çok hızlı tepki verirdim 2 gün dikkat etsem 700 gr giderdi..
kuzum sorma aniden eşim hastalandı çok üzüldüm..ne yediğimi içtiğimi bilemedim..eşimde herşey yoluna girdi ben hastalandım..ozamanda önce sağlık dedim yememe dikkat etmedim..şimdi şükür bendede herşey yoluna girdi hemen kolları sıvadım..
bebeğin cinsiyeti ne öğrenebildinmi..![]()
Sabahlari nutella ve findik ezmesi yemekten kendimi alamiorum:s
caglacığım yapma lütfen bak şimdiye kadar ne güzel gidiyordun.Hadi bize sen destek oluyordun topla kendini![]()
Ayy valla sende kendimi goruyorum :) biz balik etli hatunlariz ve ince olmak istiyoruz ams disardakiler bslik etliyi nosl goruo tum sorun burda bencesabah bende çıkmadan domates salata ve form çayı içtim yarım tabakta 10 gibi aşure yedim eve yeni geldim ve ıspanaklı peynirli yağsız 2 tane börek yedim ama hamur değil baya iyi pişmiş 1 çay bardağı ayran tamam ikindin napıcam bilmiyorum
kızlar başa bela valla bu kilolar kendi verdiğimide göremiyorum en kötüsüde buuu çağla abllaaaherkes çok kızıyo çok zayıfsın zaten diye ama ben nedenn göremiyorum
![]()
teşekkür ederim kuzu..GöZÜN aydın ikinci prenses maşallah hayırlısı ile doğsun inşALLAH..Çok geçmiş olsun Derya'cım. Herşeyin yoluna girmesine sevindim. Bu bikaç kiloyuda takma sen halledersin en kısa zamanda. Bebişimin cinsiyeti belli oldu canım. İkinci bir prenses daha geliyor bana
![]()
kızlar iyi pazarlar geçen hafta 57,3 olan kilom bu hafta 56,9 yani 400 gram verebilmişim hem hiç spor yapamadım hemde reglydim.devam edicem inşallah 2 kilo daha verince hedefime ulaşmış olucam
canım bu topiği bırkamıyorum sadece bir diğer topiğe de başladım öyle diyelim..
dünkü kilom 61.4
yani bu ay benden giden 1.8 kg..
aralık ayında 3 kilo vermem lazımkafaya koydum.) hadi hayırlısı..
![]()
Sabahlari nutella ve findik ezmesi yemekten kendimi alamiorum:s