Canim oglede tostunu ye bisi olmaz cantanada kayisi incir kurusu falan at teneffuslerdede onlardan ye birer tane aksama cok yememis olursun.ben de gaza geldim yediklerimi kalori hesabı yaparken bi site buldum.
oraya kilomu ve hedef kilomu yazınca bana günlük kalori miktarı verdi.
tarih olarak 15 aralığı yazdım. günde hedef kalorim:1326 çıktı.
gün içinde yediğim her şeyi ekledim, öyle ki her markanın aburcuburlarının bile kalorisini bulmak mümkün.
Sabah:2 yeşil zeytin,2 siyah zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates ve çeyrek ekmek
Öğle:1 mandalina ve 1 paketten az çubuk kraker
Gün içinde 2 bardak şekersiz çay
küçük boy cipsin 1/3ü kadarı
Akşam:1 porsiyon patlıcan yemeği
yarım domates3/4 bardak kola
3 dilim köy ekmeği
toplam yaptığım kalori:1197
yediklerim bunlar; sizinle fikir alışverişi yapmak istediğim bir konu var.
ben 9-3 çalışıyorum.
evden 8'de çıktığım için kahvaltı 7.30'da
eve 16.00da geldiğim için akşam yemeğim de 16.30da.
öğrtmenim ve okulumuz yemekhaneli bir okul dağil. dışardan yemek yemek de mümkün değil.
kantinde sadece tost çıkıyor.
öğle yemeği diye bir öğünüm olmuyor maalesef.
sizden de alacağım fikirlerle gün içinde sadece ara öğün yapsam olabilir mi?
öğle yemeği yemediğim için akşam çok yükleniyorum, öğle için daha doyurucu alternatifler bulmalıyım.
Allahım kızlar cezalandırın benı neler yedım bılsenız adet olcam sekerım dustu 5 adet badem sekerı bır adet bayram cıkolatası ve bolca haslanmıs yesıl mercımek ıcınde kavrulmus salcalı erıstebayılırım da ....
kızlar benım sekerım cok dusuyor naapsam yaaaa
ustelık 25 kasımda bıten bır ıddam var benm 58.6 olamazsam cegrek altın alıcm arkadasıma
Allahım kızlar cezalandırın benı neler yedım bılsenız adet olcam sekerım dustu 5 adet badem sekerı bır adet bayram cıkolatası ve bolca haslanmıs yesıl mercımek ıcınde kavrulmus salcalı erıstebayılırım da ....
kızlar benım sekerım cok dusuyor naapsam yaaaa
ustelık 25 kasımda bıten bır ıddam var benm 58.6 olamazsam cegrek altın alıcm arkadasıma
akşam yemeğini hafif sebze yemeği salata tarzı yerseniz dengelemiş olursunuz.kaçtan 58 hedefiniz?
suan 60.6yım 61.6 ıle basladım verecgım kılo az ama cok zor verıyrm bıraz da kacamak yapıyorum galıba
dogru soyluyorsun aksam hafıf sebze yemek lazım sımdı bır demlık yesıl cay yaptım ıcym de vicdanım rahatlasın
tamam soz verıyorum ama yapamayacagım bır sey olmasın olur mu
Canim googleye jillian michaels 30 day sahared level 1 yaz 30dakikalik zaten onu yap:)
Canim oglede tostunu ye bisi olmaz cantanada kayisi incir kurusu falan at teneffuslerdede onlardan ye birer tane aksama cok yememis olursun.
sen 58 i çok rahat görürsün 25 günde :)) boşuna telaş yapıyorsun cnm.
ınsallah canım ıdda ıcın ıkı kılo vermem lazım ama aslında 5 kılo fazlam ve bunu onumuzdekı 3 ayda vermem lazım ...
esım dogu gorevını yapıyr suan yanımda degıl 3 ay sonra yanına gıdecegım ordan da tatıle gıdecegız o yuzden ıncecık olmam lazım onu sasırtmak ıstıyorum ...spora ara verdım ben devam edeyım :)
canım kalp kalbe karsıymıs bende simdi eklemistim seni:)Selam
Ogle
1 dilim cavdar ekmegi
Domates. Salatalik biber
Ara
Etifrom buskuvi
1 bardak sut
Aksam menü
Marul. Salata
Yogurt
Cagla beni eklemeyi unutma
Selam
Ogle
1 dilim cavdar ekmegi
Domates. Salatalik biber
Ara
Etifrom buskuvi
1 bardak sut
Aksam menü
Marul. Salata
Yogurt
Selam
Ogle
1 dilim cavdar ekmegi
Domates. Salatalik biber
Ara
Etifrom buskuvi
1 bardak sut
Aksam menü
Marul. Salata
Yogurt
Kaytarmak yok devam
caglacım raporumu vereyım 20 dkya yakın soyledgn sporu yaptım uzerıne ankaralı namıkla bı haylı oynadım sonra bıraz ev ısı yaptım ve suan bayagı yoruldum ..cezamı cektım mı özgür müyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?