• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

erzurumda fen bilgisi ogretmenligi okuyorum. Canim sende mi ogrencisin?

yok anam
ben 32 yaşında evli 1 oğlum var özel bir şirkette muhasebe dep.çalışıyom
hali ile burda canım çok sıkılıyor çünkü tek bayanım gerisi erkek

ah ah okumadım çok pişmanım gerçi bu halimede şükür diyelim

Yaptigin sporlari kaloriden dksilterek mi heseapliyosun canim?

kalori sepetinde hesabım var orda günlük buraya yazdığım gibi yazıyorum. Yediklerimin hepsini yazdıktan sonra hareketler bölümü var orada yaptıklarımı yazınca çıkıyor bende ekliyorum oda düşüyor kaloriimi =))) o yüzden az görünüyo egzersizlerle birlikte yazdığım için...

yok anam
ben 32 yaşında evli 1 oğlum var özel bir şirkette muhasebe dep.çalışıyom
hali ile burda canım çok sıkılıyor çünkü tek bayanım gerisi erkek

ah ah okumadım çok pişmanım gerçi bu halimede şükür diyelim

Canim olsun isini gucunu eline almissin ben ise giremem korkusubdan ayni anda hem fen bilgisi ogretmenligi okuyom aciktanda isletme okuyorum:s

kalori sepetinde hesabım var orda günlük buraya yazdığım gibi yazıyorum. Yediklerimin hepsini yazdıktan sonra hareketler bölümü var orada yaptıklarımı yazınca çıkıyor bende ekliyorum oda düşüyor kaloriimi =))) o yüzden az görünüyo egzersizlerle birlikte yazdığım için...

Anladim canim bi ara bemde kullaniomdum orayi.ama bu sefer biraktim oyle googleye yazip oradan bakiom:)

Güldanem benı diğer topıkte yakaladım demı beğenmişsin canım

işte ben o topık sayesınde 11 kg verdim bundan 7 ay önce 75 kg dur demesem 80 kg olurdum herhalde
gerçi 2 topiğede yazıyorum sakınca yok demı çağla

işte ben o topık sayesınde 11 kg verdim bundan 7 ay önce 75 kg dur demesem 80 kg olurdum herhalde

Yok canim beni alakadar etmez istedigini yapabilirsin.

bu yaz orayı kullanarak tam 9 kilo vermiştim=))) o yüzden tekrar döndüm... şimdi kızdlar en son tartıldığımızdan kaç gün sonra tartılacazğız... yada tartılmayı düşünüyorsunuz.
Canim p.tesi uyanip direk lavaboya gidip tartiya cikioruz:)

öğle yemeği

250 gr yoğurt 198,50 kal
domates ve biber 24,50 kal
2 dilim çavdar ekmeği 110 kal

kızlar bu saat itibariyle toplam 613,75 kal almış bulunuyorum

az yiyorum önce bayramda aldığım 2 kg vereyim ondan sonra 4 kg kalacak azar azar sebze et ekliyeceğim menüme pazartesiye kadar 64 kg olmam gerek çünkü
66 kg olduğumdan beri iştahımda gitti (nasıl bı gitmeyse :52:)

öğle yemeği

250 gr yoğurt 198,50 kal

az yiyorum önce bayramda aldığım 2 kg vereyim ondan sonra 4 kg kalacak azar azar sebze et ekliyeceğim menüme pazartesiye kadar 64 kg olmam gerek çünkü

Canim kesin gider cunku dikkat ediosun bende bi kilo versem bile yeter bu hafta cunku zaten verecegim 4kilo oda zor gidio:)

[1] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337 öğlen yemeği....

[2] Yürümek (Asfalt) 30 dak 151.2 yaktığım kalori ) sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşüm....

Son düzenleme:
Tebrik ederim canim seni azminden dolayi :)bende bi 4kilo vericem ama ne zaman verebilicrm bilmiorum:)

yoğunluktan yeni cevap yazabiliyorum canım kusura bakma :) Sende verirsin kilolarını hem zaten çokta fazla bi kilon yokmuş sıkıntı yapma.. bu arada bayramda biraz ölçüleri kaçırmama rağmen 1 kilo daha verdim ve 59 oldumm :)

Ogle yemegi brokoli domates salatik yapilmis salata bi bardak sekersiz limonata. Ve bir dilim kepekli ekmek toplamda 140 kalori.

azmini beğendşm canım yakaladığım için değil inş daha çok verirsin hepimizde tabi =)))):1:

öğle yemeği

250 gr yoğurt 198,50 kal

kızlar ben de gece biraz kacırıp iki tane taze hurma yedim.

sabah
2+1 taze hurma 875 kcal

öglen
az kasarlı mantar 250 kcal
bir kase kadar salata 65 kcal

simdiden 1190 kcal. yuh diyorum kendime. kızlar ben sanırım bu hesapla işinde hata yapıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz? bir de nette cal, kcal karıstırmıs sanırım.?

kızlar ben de gece biraz kacırıp iki tane taze hurma yedim.

Sabah
2+1 taze hurma 875 kcal

öglen
az kasarlı mantar 250 kcal
bir kase kadar salata 65 kcal

simdiden 1190 kcal. Yuh diyorum kendime. Kızlar ben sanırım bu hesapla işinde hata yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de nette cal, kcal karıstırmıs sanırım.?

selam canım
ben kalorisepetten yapıyorum

Ara öğün
1 adet mandalin 50 kal.

Evet bu saate kadar toplam 663,75 kal.aldım
ben saat 16,00 çıkıyorum çocukları okulda alıyorum evde cepten takip ediyorum yazamasamda:)

Back