78 kilodan 59 a düştüm ve ayrıca 97-97-97 olan ölçülerim 90-68-80 e düştü daha ulaşamadım hedef kilo 55 benden 90 63 80 :)...ayrıca 31 beden kot giyerken şu an 27 giyiyorum.
kaynatmıyorum canım demliyorum.
[/QUOTE=sezenburak;31580796] cnm merhaba bana şu çayla yağın malzemelerini verirsen memnun olurum.
çok fazla ve fazla ihtiyacım var özelden de yazabilirsin
Merhaba canim mesaj atamadim disa kapaliymis mesajlarin cayin icinde biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu var konu sahibi arkadasin dedigi kadariyla ama ben mate yesil cay ve barut agaci kabugu ekliyorum..
Yağın içeriği : aspir yağı, biberiye yağı, ozonlanmış zeytinyağı ve avakado yağı
Eger catlak sorunun varsa kakao yagi , selülitin varsa da portakal kekik ve okaliptüs yağı ekleyebilirsin demis nilelo (bende hepsi mevcut cok şükür :) )
tatlım bu malzemeleri içine ne kadar katıyosun yani miktarı nedir?
-konu sahibinden başka bu çayla hiç mi kilo veren yok?
-Konu sahibi arkadaş ölçü vermemiş, sorana da 1 avuç koyup abartmadıktan sonra problem olmaz demiş. göz kararı da olsa ölçü konusunda bir fikir verilebilir? yarım avuç mu, 1 tatlı kaşığı mı 1 çay kaşığı kadar mı yaklaşıl bir ölçü verilebilir...
arkadaşlar kullananlar tam detaylı anlata bilir mi bide bu ozonlanmış z. yağı her yerde varmıdır
peki canım bu çayı bende aldım dün nasıl içiyosun sen aç karınla filan mı günde kaç kere mesela ? bide nasıl zayflatıyor yani afedersin tuvalete filan sık mı çıkarıyo ?
bir hafta oldu peki kilo verdin mi canım yada verdiysen kaç kilo verdin ?
anlatıyorumm...
yağı 2 haftadır kullanıyorum hafta sonları süremıyorum dersanem oldugu ıcın şöyle dıyeyım ...
10 gün sabah aksam sürdüm ( işe gelirken- eve giderken )
yagları aktardan aldım hepsını bırbırıne karıstırdım...
sprey baslıklı bır sıseye bosalttım ..
sorunlu bolgeme ( sımıt bolgem ) yagı yedıre yedıre surdumm strecledımm dustum yollara sabah aksam boyle yaptım ...
çayıda hepsını aldım seker kullanmıyorum sekersızde gayet tadı guzel ...
hepsınıı goz kararı buzdolabı posetınde karıstırdım
fıncanıma aktarırken toz olanlardan bırer tutam tanelı olanlardan 3-4 tane koydum demledımm fıncanda ve oyle tukettım ...
ınceldımm kızlar gozle gorulur tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?