Başımın tatlı belasısın atırır mıyız
Aman yeter yapma bak yollayacakmışOzamnn ben bu gazla bir 10 bildirim daha yapayım kazen abi tamam digerlerini ne yapacağız
İyi geceler İsabel'imKullandım ve harbiden bildirim lazımmış..
İyi geceler kızlar,sabah hatırlatacağım
Tamm tamm yapmam artık,ben sakinimAman yeter yapma bak yollayacakmışOlmadı İsabel'e tekrar hatırlatırız:)
Sonra bayram demez seyran demez
Yok cnm krem şanti ile sıvıcam inş... dinlenmeye bıraktım şimdi..Kolay gelsin canım şeker hamurundan mi
Yok cnm krem şanti ile sıvıcam da tarifini int butik pasta yapıp satan bir sayfadan aldımŞeker hamurlu mu canım:)
Bitince görelim:)Yok cnm krem şanti ile sıvıcam inş... dinlenmeye bıraktım şimdi..
Krem şantili nasıl oluyor bilmiyorum, ben şeker hamuru ile yaptım:)Paketlemek daha iyi oluyor:)Yok cnm krem şanti ile sıvıcam da tarifini int butik pasta yapıp satan bir sayfadan aldım
Bende oğlumun d.gunu pastasının üstündeki şeker hamurundan hayvanları dondurucuya koydum pastalar kategorisinde kullanırım belkiKrem şantili nasıl oluyor bilmiyorum, ben şeker hamuru ile yaptım:)Paketlemek daha iyi oluyor:)
Seni uyanıkBende oğlumun d.gunu pastasının üstündeki şeker hamurundan hayvanları dondurucuya koydum pastalar kategorisinde kullanırım belki
Daha önce yapmıştım daha basitini ..inst sayfasına koymuştum hatirlarsan.. çiçekliydi.. çilekli pasta diye..Krem şantili nasıl oluyor bilmiyorum, ben şeker hamuru ile yaptım:)Paketlemek daha iyi oluyor:)
Şeker hamurum yok açıkcası.. Evet güzel duruyor ama tadını hiç sevmiyorum.. birde bunu evde bozulacak çilekler değerlensin diye yaptım.. aa.. fairye mi katılsaydım bozulmak üzere olan çilekten pastaKrem şantili nasıl oluyor bilmiyorum, ben şeker hamuru ile yaptım:)Paketlemek daha iyi oluyor:)
Ya ben niye kurabiye diye okuyorum sen pasta yapıyorsunDaha önce yapmıştım daha basitini ..inst sayfasına koymuştum hatirlarsan.. çiçekliydi.. çilekli pasta diye..
bu sefer yaptığım kreması çikolatalı falan ama baya uğraştırıcı .. 8 yumurta ile pandispanyası yaptım .. ara katlara çilek ve muz koydum.. en dışını da sabah krem şanti ile kaplarım inş.. nasıl süslerim daha karar vermedim..
Ellerine sağlık canım bende sevmiyorum sadece kurabiyeye yakıştırıyorum:)Şeker hamurum yok açıkcası.. Evet güzel duruyor ama tadını hiç sevmiyorum.. birde bunu evde bozulacak çilekler değerlensin diye yaptım.. aa.. fairye mi katılsaydım bozulmak üzere olan çilekten pasta
Allah seni yok bildiğin yaş pasta işte.. çikolatalı meyveli.. Bende diyorum krem şanti ile kaplanmış pastayı nevroş nasıl görmezYa ben niye kurabiye diye okuyorum sen pasta yapıyorsunKolay gelsin merakla bekliyoruz
Ben marshmelow dan yapıyorum şeker hamuru tadı güzel oluyorŞeker hamurum yok açıkcası.. Evet güzel duruyor ama tadını hiç sevmiyorum.. birde bunu evde bozulacak çilekler değerlensin diye yaptım.. aa.. fairye mi katılsaydım bozulmak üzere olan çilekten pasta
İşte kafam çok normal anla artıkAllah seni yok bildiğin yaş pasta işte.. çikolatalı meyveli.. Bende diyorum krem şanti ile kaplanmış pastayı nevroş nasıl görmez
Kurabiyeye yakışıyor evet.. bir gün onu da denerim.. yalnız hazır alsaydım daha ucuza gelicekti sanki pasta.. baya Masraflı olduEllerine sağlık canım bende sevmiyorum sadece kurabiyeye yakıştırıyorum:)