- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.635
- 698
Yok değilmiş zatenBiz ciktik gezdik geldik havada buz gibiydi ama olsun :) yanliz 3e kadar biliyorum ben ama yanlista olabilir :)
alerjik abla grcen sene hamileligimde cikmisti cok c4kmistim gene cikti tum vucudumda var nerdrse nisanin basindan beridir var ayrica hapsurma nezle varGeçmiş olsun canım hayırdır
Geçmiş olsun canimyaalerjik abla grcen sene hamileligimde cikmisti cok c4kmistim gene cikti tum vucudumda var nerdrse nisanin basindan beridir var ayrica hapsurma nezle var
Geçmiş olsun :/alerjik abla grcen sene hamileligimde cikmisti cok c4kmistim gene cikti tum vucudumda var nerdrse nisanin basindan beridir var ayrica hapsurma nezle var
cok sag ol canim boyle bir vucut kimsede yok disari ciktigimda cok frna oliyorumGeçmiş olsun canimya☹
sag ol canimGeçmiş olsun :/
Geçmiş olsun canımalerjik abla grcen sene hamileligimde cikmisti cok c4kmistim gene cikti tum vucudumda var nerdrse nisanin basindan beridir var ayrica hapsurma nezle var
canım ben 5 senedir tüm sene çekiyorum.hiçbir tedaviye yanıt vermiyor artık vücudum.aşı tedavisi,her türlü antihistaminik,antidepresan,biorezenansalerjik abla grcen sene hamileligimde cikmisti cok c4kmistim gene cikti tum vucudumda var nerdrse nisanin basindan beridir var ayrica hapsurma nezle var
bir ara gecti simdi gene bacaklarima sardi su burun kasintisi oldurecek beni eger gecerse bana haber et cok sevinirimcanım ben 5 senedir tüm sene çekiyorum.hiçbir tedaviye yanıt vermiyor artık vücudum.aşı tedavisi,her türlü antihistaminik,antidepresan,biorezenans
en son hacamat tedavisi deniycem yarın,inşallah şifa bulursam sana da haber veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?