• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 4.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz ''Fairy ile Ramazan Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    404
  • Anket Kapalı .
İyiyiz çok şükür. İyi bayramlar canım. Ooo Kazen Kazen uyudu bile. Hatta yatmadan önce bildirim falan diyordu ama.. Bildirim sabaha artık.. :KK39:
Abla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken:KK22:

Abla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken:KK22:
Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım. :KK48:

Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım. :KK48:
Sağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)

Sağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)
Yok yok haklısınız o bile diyorum ya bildirim diye uyudu :KK39:

Senin oyunu göremedim:)Gelenden oy bekliyoruz:)
Valla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayım:KK36:

Valla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayım:KK36:
Teşekkür ederiz canım:60:
Bitirdik çok şükür:)Ama çok alıştık sıkılacağız:-)

Back