- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Seni buranın delisi sanacaklarDüşündüm yanılmıyorlarHe dur onu unutmuşum ayıp olmasın
Sevgili @Editor nasılsınız hayırlı bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni buranın delisi sanacaklarDüşündüm yanılmıyorlarHe dur onu unutmuşum ayıp olmasın
Sevgili @Editor nasılsınız hayırlı bayramlar
Munenin kankisi var ya birtane :)buraninki de benim işte he deyip geçerler umarimSeni buranın delisi sanacaklarDüşündüm yanılmıyorlar
Bayram diye kıyamaz zannımca
Niye korktun muAbla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken
Ama emin değilsin değil mi Atsın kurtulalımBayram diye kıyamaz zannımca
Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.Abla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken
Yoooo bana kızıp bildirim gondermezse diye şeyettimNiye korktun mu
Yani bu Kazen,belli mi olurAma emin değilsin değil mi Atsın kurtulalım
Sağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.
Harikasın ablaSabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.
Yok yok haklısınız o bile diyorum ya bildirim diye uyuduSağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)
Senin oyunu göremedim:)Gelenden oy bekliyoruz:)Yani bu Kazen,belli mi olur
Tamam hayırlısı bir gün daha bekleriz:)Yok yok haklısınız o bile diyorum ya bildirim diye uyudu
Ama emin değilsin değil mi Atsın kurtulalım
Valla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayımSenin oyunu göremedim:)Gelenden oy bekliyoruz:)
Başımın tatlı belasısın attırır mıyız
Teşekkür ederiz canımValla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayım