Oda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)Ben marshmelow dan yapıyorum şeker hamuru tadı güzel oluyor
Tadı şahane olur:)Onlar sağlıksız boşver:)Kurabiyeye yakışıyor evet.. bir gün onu da denerim.. yalnız hazır alsaydım daha ucuza gelicekti sanki pasta.. baya Masraflı oldu
Karantinada idare edicekler artıkOda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)
İnş.. pastacı kreması baya lezzetli oldu.. ilk defa bu tarifle denedimTadı şahane olur:)Onlar sağlıksız boşver:)
Böyle daha iyi pastaya yakışmıyor zaten:)Karantinada idare edicekler artık
İyi yap bizde senden tarif alalım:)İnş.. pastacı kreması baya lezzetli oldu.. ilk defa bu tarifle denedim
Bütün bakkallarda oluyor aslinda zor bulunan birşey değil:)Oda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)
Sabah oylar çok olur inşaallah :)Senide bıraktığım gibi bulayımBütün bakkallarda oluyor aslinda zor bulunan birşey değil:)
Bende yatıyorum iyi geceler sabah mapusta uyanirsam don atlet lutfenSabah oylar çok olur inşaallah :)Senide bıraktığım gibi bulayım
Tamam o iş bendeBende yatıyorum iyi geceler sabah mapusta uyanirsam don atlet lutfen
kız sen kurbana kadar gidicisin don yetişmez sana
Eşimin geceye geçtiği çok belli oluyor mu
benimki de evde çok belli miBelli oluyor benim eşimde gecede
Ya birde @Tester var sanırım,merhaba nasılsınız yarışmaları takip ediyorsunuz oy kullanmak istersiniz belki
gözünün yaşına bakmayın atın bunuBende oğlumun d.gunu pastasının üstündeki şeker hamurundan hayvanları dondurucuya koydum pastalar kategorisinde kullanırım belki