Oda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)Ben marshmelow dan yapıyorum şeker hamuru tadı güzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)Ben marshmelow dan yapıyorum şeker hamuru tadı güzel oluyor
Tadı şahane olur:)Onlar sağlıksız boşver:)Kurabiyeye yakışıyor evet.. bir gün onu da denerim.. yalnız hazır alsaydım daha ucuza gelicekti sanki pasta.. baya Masraflı oldu![]()
Karantinada idare edicekler artıkOda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)
İnş.. pastacı kreması baya lezzetli oldu.. ilk defa bu tarifle denedimTadı şahane olur:)Onlar sağlıksız boşver:)
Böyle daha iyi pastaya yakışmıyor zaten:)Karantinada idare edicekler artık![]()
İyi yap bizde senden tarif alalım:)İnş.. pastacı kreması baya lezzetli oldu.. ilk defa bu tarifle denedim
Bütün bakkallarda oluyor aslinda zor bulunan birşey değil:)Oda evde olacak ki:)Gerçi bim a101 de bile oluyor:)
Sabah oylar çok olur inşaallah :)Senide bıraktığım gibi bulayımBütün bakkallarda oluyor aslinda zor bulunan birşey değil:)
Bende yatıyorum iyi geceler sabah mapusta uyanirsam don atlet lutfenSabah oylar çok olur inşaallah :)Senide bıraktığım gibi bulayım![]()
Tamam o iş bendeBende yatıyorum iyi geceler sabah mapusta uyanirsam don atlet lutfen![]()
kız sen kurbana kadar gidicisin don yetişmez sana
Eşimin geceye geçtiği çok belli oluyor mu![]()
benimki de evde çok belli miBelli oluyor benim eşimde gecede![]()
Ya birde @Tester var sanırım,merhaba nasılsınız yarışmaları takip ediyorsunuz oy kullanmak istersiniz belki![]()
gözünün yaşına bakmayın atın bunuBende oğlumun d.gunu pastasının üstündeki şeker hamurundan hayvanları dondurucuya koydum pastalar kategorisinde kullanırım belki![]()