Seni buranın delisi sanacaklar
Munenin kankisi var ya birtane :)buraninki de benim işte he deyip geçerler umarimSeni buranın delisi sanacaklarDüşündüm yanılmıyorlar
Bayram diye kıyamaz zannımca
Niye korktun muAbla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken
Ama emin değilsin değil miBayram diye kıyamaz zannımca
Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.Abla rica etsem kazen abinin bildirimleri yok etme gibi bir şansımız yokmu? hazır uyumusken
Yoooo bana kızıp bildirim gondermezse diye şeyettimNiye korktun mu
Yani bu Kazen,belli mi olurAma emin değilsin değil miAtsın kurtulalım
Sağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)Sabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.
Harikasın ablaSabah uyanınca bildirimleri dikkate alma der olay mahalline yollarım ne yapayım.
Yok yok haklısınız o bile diyorum ya bildirim diye uyuduSağol canım artık bitirdik:)Bildirimsiz hareket yok:)Heyecanda olmuyor:)Ondan bu kadar istekle bekliyoruz:)
Senin oyunu göremedim:)Gelenden oy bekliyoruz:)Yani bu Kazen,belli mi olur
Tamam hayırlısı bir gün daha bekleriz:)Yok yok haklısınız o bile diyorum ya bildirim diye uyudu
Ama emin değilsin değil miAtsın kurtulalım
Valla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayımSenin oyunu göremedim:)Gelenden oy bekliyoruz:)
Teşekkür ederiz canımValla o kadar yarışma oldu ki hangisine kullandım, kullanmadım takip edemiyorum.Hatırlattığın iyi oldu nevoşum. Sarjım bitmeden kullanayım