4 aylık evliyim eşim sinirli

inan eşinin psikolojik rahatsızlıgı var (alınma ).yeni evlisin çoçuk için acele etme derim .. lütfen eşin hakaretlerini . dengesizliklerini yok sen güzelsin yok seviyorum hiç bir şeye etiketlemesin .bunlar sevgi degil ... eşin tamada anlattıgın karakterde ağzı bozuk insanları küçümseyen hakaret eden biri . düşün bir ömür bu insanı nasıl çekerim yada çekilirmi ?

bu ne ya çocuk azarlar gibi yok sen safsın yok böyle ol yok bilmemne senin aklın yok mu. diyemiyor musun ben böyleyim diye emin ol şimdi hoşuna gidiyordur bir kaç seneye eziyet gelmeye başlar

Esin çok dengesiz. Sanirim çoçuklugundan aldigi egitime göre erkeklik bu'dur düsüncesinden yola çikiyor. Ki erkeklik tam nedir, kadina nasil yaklasilir hiiç bilmiyor. Ayrica biraz ezik bir tip gibime geldi. Ondan dolayi milletin ne düsüncegini çok kafaya takiyor. Ondan dolayi sana sik sik salak oldugunu söylüyor. Ancak bu sekilde biraz özgüveni oluyor ve egosu tatmin oluyor.

Ne diyecegimi bilemiyorm. Bu adam nisanlik zamaninda kesin kendini belli etmistir ancak sen karsi gelmemisin. Ne diyeyim, böyle odunlardan hoslaniyorsaniz kendi bileceginiz birsey tabiki. Sadece birsey bil, böyle tür adamlar degismez, yani böyle birsey sakin bekleme daha mutsuz olursun.

Vallah Burak sevme bence,
Hem canım,birtanem diyorlar hem eziyorlar
Iyi niyetli ola bilirsin ama bunu sürekli aptalıkla kariştırmaları, heleki bunu sana demeleri çok Kırıcı. Hala onları savunuyorsun ya kuzum...

Hadi kayın valideni geciyorum, Ama eşin beni düşündürüyor
Sen bı konuşsana eşinle
Sana karış olan tavırlarından dolayı rahatsız ve üzgūn oldugunu ve dikat etmesini soyle
Sikildigini falan ama kararli, emin bir şekilde hata hafif kokut bı bak ne yapacak

bana öyle geliyorki ağzınla kuş tutsan yaranamayacağın bi adamla evlisin. canım çocuk konusunda acele etme derim . biz kadınlar sineye çekmeyi, tatsızlık çıkmasın diye susmayı ilerde düzelir diye beklemeyi çok severiz .Severiz de bu arada olan bize olur susmaktan özgüvenimizi ,kendimize olan saygımızı kaybederiz((

Bende farkindayim bu ozelliklerinin küçük görmem çok karşıyım der insanlara çok yardım eder ama hep eleştiri sürekli. Bende öyle bir sorun var mı diyebdusunmeye basladim. Alinmadim canım olabilir. Teşekkürler yorumun için

Evet aile eğitimi öyle aslında ezik bir tip degildi çok beğenilen bir tipti ama benim durumum falan daha iyidi nisanliyken degil karışır insanları elestirirdi gorusturmezdi kimseyle kız arkdaslarimla

Yazdıklarım aklıma gelenler bazen öyle bir düşünceye kaplıyorm ilerde ilerler mi diye

Ayyy bu modeller hep böyle canım ya napıcan kafana takmamaya özen göster annesine annecim desen nolcakmış yani bi insanın içinden nasıl geçiyorsa öyle hitap etmek ister illa annecim görümcecim babacım mı kullanacakmışız benimki de aynı biz de 6 ay oldu evleneli düşün ben nişanlıyken kendisine ben düğünümde oynarım dedim o da önce mırın kırın sonra tamam dedi düğünde ailesi halay çekiyo beni de kaldırdı ablaları ailesi falan ben de oynadım geldi kulağıma eğildi yeter oynadın yeter herkes sana bakıyo demesin mi sinir kat sayım arttı eve girdim bak dedim şu düğünde bırakı seni giderim yaptığın masrafamı yanarsın yoksa geçirdiğimiz o sevgili günlerine mi canımı sıkma dedim bu benim düğünüm oynarım oynamam seni enterese etmez derdin varsa git ablanlara de dedim süt yalamış kedi gibi oldu inadına düğün salonunda hiç oturmadım hatta halay başı bile oldum inadına inadına oynadım kendilerini birşey zannediyorlar

-
Evet aile eğitimi öyle aslında ezik bir tip degildi çok beğenilen bir tipti ama benim durumum falan daha iyidi nisanliyken degil karışır insanları elestirirdi gorusturmezdi kimseyle kız arkdaslarimla

Bekle seni kiz arkadaslarin ile görüstürmedimi nisanli döneminde bile?

Benimki de aynı böyle yalnız degilmisim demek ki

Evet istemezdi gorusurdum ama Mana bulurdu genelde giderdim ama istemedigini bilirdim sevmediğini.

Yani nisanlik döneminde bile seni kisitliyormus demek ki. O kim oluyor da senin kim ile görüsüp, görüsmiyecegine karisiyor? Tabiki o zaman bu sapik zihniyeti (ki kanimca sapik, kusura bakma) hosuna gitmistir.

Simide görüyorsun kiskanmak, sevgi gösterisi degil diye, ezik gösterisi oldugunu degil mi? Adam en azindan bastan seni kandirmamis. Oldugu gibi göstermis kendini. Simdide sen karar vermen gerekiyor. Ya bu adami daha çekersin, yada bosanirsin. Bu kadar basit aslinda. Umarim bu tür hikayeler "ayy beni kiskaniyor, bak nasil seviyor" diyen kizlar için ibretlik olur..

O zamanlar kaba değildi böyle beni eleştirmezdi gitme derdi ya da beraber gidelim erkek varsa cafe de gitme kim kim diye sorardi mesela ama suan bana karşı yaptığı şey akıl edemiyor musun tarzı konuşmaları

O zamanlar kaba değildi böyle beni eleştirmezdi gitme derdi ya da beraber gidelim erkek varsa cafe de gitme kim kim diye sorardi mesela ama suan bana karşı yaptığı şey akıl edemiyor musun tarzı konuşmaları
Kiskancligina veriyordum onu halediyordum gidicem deyip falan

Ahh canım benim daha birkaç ay olmuş, böyle bir ömürmü geçer sürekli tartışma sürekli negatif insan onun yanında ne yapcanı şaşırır yaaa. Yook ben olsam dayanamazdım ...

Ahh canım benim daha birkaç ay olmuş, böyle bir ömürmü geçer sürekli tartışma sürekli negatif insan onun yanında ne yapcanı şaşırır yaaa. Yook ben olsam dayanamazdım ...
Aklıma gelenleri yazdım çok kıskanç telefonda mesela konusuyorum o sıra mesela otobuse binden birine bişey sormam gerek çözdüm artik bayan bakıyorum. Çünkü kizicak. Bir yere gidicem haber veriyorum . öyle kıskanıyo yeni dedim normal ama kalbimi kırıyor dur diyebiliriz inş . Sağol tatlım. .

Allah yardimcin olsun canım, yaa bir şekilde dediklerini vurdum duymaza alcan, yada bence bu iş çok zor. Arkadaş cevremde var böyle eşler (yanlış anlama kötü demiyorum, bu karekter meselesi) ama maalesef hiçte değişmiyorlar.

Anlamıyorum canım öyle valla çekilmez insan tipi olur ya ondan ama sevince katlaniyosun tabi bi dozu var bazı şeylerinde

Anlamıyorum canım öyle valla çekilmez insan tipi olur ya ondan ama sevince katlaniyosun tabi bi dozu var bazı şeylerinde
Ne onunla, nede onsuz, diyorsun yani canım. Inşallah herşey düzelir, ama dikkatli ol kendini bitirme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…