• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık evliyim eşim sinirli

Nnm

Benim kaynvldmde aşkım kızım derdi :) ben anne bile sessiz söylerdim yutarak .anneme kızın anne dese gibisinden bişy demiş B'nde diyorum da sessizce :) 3 yıl oluck sayılı anne deyişim vardır :)
bende zor durumda kalınca söyluyorum hıtap etmemeye caşısıyorum nedense.. bazen sız çıkıyor ıste agzımdan onu söylemış eşime bakalım umarm alısırım bende :)

Ha eklemeyi unutum,
Annesi eyer konuştuğunuz bir şeyi, küçük ve Önemsiz olsada,
Bunu eşine aktardıysa kork!:KK66:
Eşinle ilgili bir şey söyleme, güvenıp özel şeylerden bahsetme bence..

Yanlız samımı görün, doğal ve saygılı ol yeter
Bu kadınlar ne tehlıkelı ben çok iyi bilirim:KK20:,
Allah'ım bizde bir güna ne, kayın valıde olacağız ve inşallah Allah bizi şaşirtmaz :KK53:
bende kv sevıyorum cok ama o hareketınden sonra kırıldım ben olsam demezdım dıye dusunuyorum kız cekkebılır alışamamıştır dıye tabı bılmıyorum nasıl dedı ne dedı ama annesıde sevıyorum ama saf dıyor herkesten saf damgası yıyorum resmen :( uzulmedım de eskıden saftım evlenmeden once herkes dıyordu ama saf degılde cekınıyorum ınsanları kıramıyorum utangacım bıraz galıba

Tıpkı benim eşim gibi .sanki ben yazmışım konuyu :) eşimde sinirli ,agresif , bir anda parlar sonra söner.ama bnm eşim uyuşturucu kullanıyor ondan da kaynklı B'nde şuan sallantıda yuvamız :KK43:
oo çok geçmiş olsun bırakır ıns benım esımde lısede kullanmış

Eşinizin burcu başakmış cok zor olurlar herzaman eleştirirlr hrşeye karışırlar benim eşimde başak herşye karışır akrabalarına tek laf ettirmez hep kndi doğrudur.sürkli baskı kurmaya calısırlar yani zordur başak erkeği Okuyun burc özelliklerini daha iyi anlarsınız sizd kabahat yok kesinlikle eşiniz Mutlaka bulur Allah yardımcınız olsun caanım
aynen öyle yazdıklarım bır ornek bana karşı degıl annesıne babasına kardesıne abısını herkesı eleştiriyoor tek doğru muneccım o ..

Hım devam etmediğine eminmisn bnmki de bi ara kullandım demişti.meğer hiç bırakmamış :KK43: inşllh öyledir de.
amin,emınım suan suphem yok evlenmeden oncede yoktu , bır u donusu yapmış dıne vermıs kendını falan . ıns senınde oyle olur benımkı 14 yaşında flan kullanms lıse 1 de cok önceden yanı suan 25 yasında ,umarm senınkıde bırakır

Size böyle davranmasına izin vermeyin. Surat asmak yerine sert tepki verin, kızdığınızı net belli edin, empati kurmasını sağlayın.

Dövme, vurma kelimelerini bile ağzına alması şiddet kadar kötü, konuşmalısınız bu konuyu.
..

Birde size tavsiyem; " bu güzel oldu mu , elbisem nasıl , v.s şeklinde soruları asla sormamanız. Siz kendiniz gibi olun, kendinize güvenin. Bırakın o sorsun kendi ustu başını.

Size böyle davranmasına izin vermeyin. Surat asmak yerine sert tepki verin, kızdığınızı net belli edin, empati kurmasını sağlayın.

Dövme, vurma kelimelerini bile ağzına alması şiddet kadar kötü, konuşmalısınız bu konuyu.
..

Birde size tavsiyem; " bu güzel oldu mu , elbisem nasıl , v.s şeklinde soruları asla sormamanız. Siz kendiniz gibi olun, kendinize güvenin. Bırakın o sorsun kendi ustu başını.
sağol canım haklısın bende bu yuzden konuyu açma gereği duydum ..

aynen öyle yazdıklarım bır ornek bana karşı degıl annesıne babasına kardesıne abısını herkesı eleştiriyoor tek doğru muneccım o ..
Ah canım benim eşimde aynen vallahi kendisi hep doğrudur.ben uzun süredir evli olduğum icin huyunu suyunu ögrendim gecinmek istiyorsan dilini cıkaracaksın karsılığını vereceksin tavrını koyacaksın heptn sessiz kalırsan üzülen sn olursun

amin,emınım suan suphem yok evlenmeden oncede yoktu , bır u donusu yapmış dıne vermıs kendını falan . ıns senınde oyle olur benımkı 14 yaşında flan kullanms lıse 1 de cok önceden yanı suan 25 yasında ,umarm senınkıde bırakır
Bnmkide namz kılıcam filn affet dyr blmyrm hep diyr .dinle bağdaldırmaları da ayrı tuhaf güzel tabi de.inan benm kafm uyuştu ondan çok :(

Ah canım benim eşimde aynen vallahi kendisi hep doğrudur.ben uzun süredir evli olduğum icin huyunu suyunu ögrendim gecinmek istiyorsan dilini cıkaracaksın karsılığını vereceksin tavrını koyacaksın heptn sessiz kalırsan üzülen sn olursun
mızacım oyle degıl oyle olmaya calısacagım sizede mutluluk huzur dılıyorum sağolun ..

bende kv sevıyorum cok ama o hareketınden sonra kırıldım ben olsam demezdım dıye dusunuyorum kız cekkebılır alışamamıştır dıye tabı bılmıyorum nasıl dedı ne dedı ama annesıde sevıyorum ama saf dıyor herkesten saf damgası yıyorum resmen :KK43: uzulmedım de eskıden saftım evlenmeden once herkes dıyordu ama saf degılde cekınıyorum ınsanları kıramıyorum utangacım bıraz galıba
Bende ögledim ama şimdi kimse saf diyemiyor,
Sırf biri kırılmasın diye ne çok sustum, hala sustuğum olur ama iyi niyetimi kullananlarla artık mesafeliyim. Hata bak Kayın valideme ilk aylar anne demeye bende cekiniyordum
Anne demiyor diye kafga ettı, neyse anne dedik artık bu severde senin Kayın valıden gibi canım cıcımli davranamadıgım için zamanla yine Kıyameti kopardı...
Ben kendi anneme sarılıp öpemezken, başka birine nasil yapmacık davrana bilirdimki? Daha 3,4 aydır sözlüydük:oops:

Insanlar çok garıp işte, çok beklentililer..
Sen saf değilsin, iyi niyetli olduğuna inanıyorum! Ama bak zamanla sende öğreneceksin ama inşallah Alışkanlık halıne getırmezsın, sana kötü davranmalarına izin verme lütfen
Kayin validenede yinede güvenme, mesela şahsen benim annem gidip kardeşime
Senin karın bana siz diyor diye şikayet etmez, sırf tartışmasınlar diye..
Ben bıraz tuhaf buldum vallah:KK64:

Bende ögledim ama şimdi kimse saf diyemiyor,
Sırf biri kırılmasın diye ne çok sustum, hala sustuğum olur ama iyi niyetimi kullananlarla artık mesafeliyim. Hata bak Kayın valideme ilk aylar anne demeye bende cekiniyordum
Anne demiyor diye kafga ettı, neyse anne dedik artık bu severde senin Kayın valıden gibi canım cıcımli davranamadıgım için zamanla yine Kıyameti kopardı...
Ben kendi anneme sarılıp öpemezken, başka birine nasil yapmacık davrana bilirdimki? Daha 3,4 aydır sözlüydük:oops:

Insanlar çok garıp işte, çok beklentililer..
Sen saf değilsin, iyi niyetli olduğuna inanıyorum! Ama bak zamanla sende öğreneceksin ama inşallah Alışkanlık halıne getırmezsın, sana kötü davranmalarına izin verme lütfen
Kayin validenede yinede güvenme, mesela şahsen benim annem gidip kardeşime
Senin karın bana siz diyor diye şikayet etmez, sırf tartışmasınlar diye..
Ben bıraz tuhaf buldum vallah:KK64:
bende kv sevıyordum ama bana cok yakın olmasını ıstmıyorum ezılıyorum altında sankı napcagımı saasırıyorum birtanem dıyor cok rahat ıste o gunden sonra bende demezdm dıye dusunuyorum alışamamış olbılır genç yenı evlı dıye dusunurdum dedım , kayın valıdem gülmüş mesela sevıyorum ama saf ya demış eşimde bana anlatırken cocukluguna ver demiş salaklık yaptıgın ya dedı bana o gun burda ustu kapalı anlattım ama cok kırıldım. ıns bende bılıncındeyım ama uygulayamıyorum mızacıma ters.

bende kv sevıyordum ama bana cok yakın olmasını ıstmıyorum ezılıyorum altında sankı napcagımı saasırıyorum birtanem dıyor cok rahat ıste o gunden sonra bende demezdm dıye dusunuyorum alışamamış olbılır genç yenı evlı dıye dusunurdum dedım , kayın valıdem gülmüş mesela sevıyorum ama saf ya demış eşimde bana anlatırken cocukluguna ver demiş salaklık yaptıgın ya dedı bana o gun burda ustu kapalı anlattım ama cok kırıldım. ıns bende bılıncındeyım ama uygulayamıyorum mızacıma ters.
hala sevıyorum da bende oyle bır dusunce ıcıne gırdım sımdı daha samımı saygılı olmaya calısıyorum

mızacım oyle degıl oyle olmaya calısacagım sizede mutluluk huzur dılıyorum sağolun ..
Allah razı olsun canım. kavgayla gürültüyle degil sakin sinirlenmden tavrını belli et yaptıgının yanlış oldugunu anlasın diye yazdım.Allah sizlnde yuvanızdan sevgiyi saygıyı eksik etmesin hayırlı geceler

Allah razı olsun canım. kavgayla gürültüyle degil sakin sinirlenmden tavrını belli et yaptıgının yanlış oldugunu anlasın diye yazdım.Allah sizlnde yuvanızdan sevgiyi saygıyı eksik etmesin hayırlı geceler
sagolun sızede iyi geceler sizinde eksik etmesın artıtrsın ıns :)

Anladım.. Belki annesi çok alınıyordur o yüzden. Siz de dikkat ederseniz hiç bi sorun kalmaz ağzınız alışır zaten.
Evliliğiniz çok yeniymiş daha birbirinizi yeni tanıyorsunuz. Sinirli bi yapısı varsa bile bu dünyanın sonu değil mühim olan o anı yönetebilmek.
Böyle bana onu dedi bunu dedi diye üzülmeyin. Demek ki sizi kırdığının farkına varıp özür diliyor ki bu çoğu erkeğin ihmal ettiği bi tutum
Siz de kırıldığınız şeyleri tartışma ortamı oluşturmadan söyleyin dikkat etsin
çok sağolun özür diliyor ama dusuncesı gerçekten saf olmam yonunde o bozuyor benı :)

Back
X