• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık evliyim eşim sinirli

Eşinzin annesine adıyla anne diyormuşunuz bencede yanlış geldi böyle demeniz.adam size yardım etmiş ne var bunda eşiniz bide arkasından küfür ediyo hic yardım den olmasaydı orda ne yapacaktınız. sen benim namusumsun demiş sanki sen iyi akşamlar deyince namussuzmu olunuyormuş.
bende şaşırdım arabası kotu oldu dıye usteleyemedım

çok sağol tatlım yavaş yavaş özguvnımı kaybedıceğım valla bıktım eleştrlerınden saçımı savurdum geçen bilerek değil önüme geliyor alışkanlık olmuş, hareketlerın hıc hoşuma gıtmıyor dıyor resmen robota döndurcek benı
Erkeklerin hepsi aynı canım,benim erkek arkadaşımda bana güya ders verir gibi söylüyor bazı seyleri.kötü bişey demiyor benim iyiliğim icin biliyorum ama öyle çocuk tembihler gibi söylemezsen sevinirim bu yaşa kadar senin aklınla gelmedim dedim özür diledi.onlar farkına varmıyor,sende bozulduğunu belli et ama aglayarak falan değil,ezik gibi durma

bence evliliğin gidişatı ilk aylarda oturuyor ve hep o yolda katlanarak gidiyor.dikkatli olun kendinizi ezdirmeyin kavga ederek değil ama.ne hissediyorsanız açık bi dille söyleyin kafanızda kurmayın derim.yaşınızı bilmiyorum ama siz artık aklı başında evli bi bayansınız ve kendi iyiliğinizi namusunuzu riske atacak şeyler neyse onları çok rahat algılayıp ona göre davranabilirsiniz.bunu eşinize söyleyin bence.ne demek canım yani o hayatınızda yokken namusunuz ortadamı idi?:KK12:klasik türk erkeği hepsi aynı zihniyette sinirli agresif.ama değişebiliyorlar bizzat değiştirdim:KK54:

ne büyük cesaret tanımadığınız insanın evinde beklemeler felan hiçmi korku filmi izlemiyorsunuz adam sizi kesip biçse ne olucak eşiniz çok saçma davranıyor , hem kendi sizi elin adamın evine sokuyor tek bırakıyor ne saçma ya.
dısardada beklemezdım ormanlık alandı ve cok soguktu tir tir tiryordum adamla beraber gelmez dye de korktum geldı dedı bana hep ustuundeydı gözum flan . adamda yardım ettı gunahınada gırmek ıstemıyrum ama bellı omaz tabı

Eşinzin annesine adıyla anne diyormuşunuz bencede yanlış geldi böyle demeniz.adam size yardım etmiş ne var bunda eşiniz bide arkasından küfür ediyo hic yardım den olmasaydı orda ne yapacaktınız. sen benim namusumsun demiş sanki sen iyi akşamlar deyince namussuzmu olunuyormuş.
anne dıyınce anneme haksızlık edıcek gıbı oluyorum nedense

bence evliliğin gidişatı ilk aylarda oturuyor ve hep o yolda katlanarak gidiyor.dikkatli olun kendinizi ezdirmeyin kavga ederek değil ama.ne hissediyorsanız açık bi dille söyleyin kafanızda kurmayın derim.yaşınızı bilmiyorum ama siz artık aklı başında evli bi bayansınız ve kendi iyiliğinizi namusunuzu riske atacak şeyler neyse onları çok rahat algılayıp ona göre davranabilirsiniz.bunu eşinize söyleyin bence.ne demek canım yani o hayatınızda yokken namusunuz ortadamı idi?:KK12:klasik türk erkeği hepsi aynı zihniyette sinirli agresif.ama değişebiliyorlar bizzat değiştirdim:KK54:
inşşallah değişircan cıkar huy cıkmaz derler ama .. yaşım 24

aynen canım çözdun ıkı dakıkada bende bılıyorum çözuyorum yavaş yavaş ilk susuyordum.. dıyorum tartısmaya değmez altan aıyordum .. ama agzım ıyı laf yapamıyor ne bılym dıyemıyorum edep dıyorum susuyorum bırde herseyı kendısı bılıyor havalarından yoruluyorum ama gönlümü hemen alıyor ben ilerde ilerlemesinden korkuyorum .
Kuzum bak o düşünmüyor seni incitırmıyım, kırarmıyım demiyor
Ama sen tartışmaya deymez, olay çıkmasın diyemi susuyorsun? Bu haksızlık degılmı sana?

Bazı insanlar birini avucunun içine almak için
Süreklı aptal moduna sokarlar, ezık gibi ve öz güvenine dokunurlarkı,
Artık böylece parmağı ile oynatırlar o kişiyi.
Sana kötü davranmasına izin verme
Asıl sen onu eleştır, adam durur bir düşünür;)
Sana saf değdiğinde, bir Şeyler yaptırmak istedıgınde cevabını yapıştır
Bir insan sana nasıl davranıyorsa sende ona o şekilde davranacaksın
ANCA bu şekılde karşindakı insan düzele bilir!
Annesinede anne de yeter, saygılı ol okeydir
Bazı insanlar ne kadar zor ya, Allah yardımcımız olsun!

Benim sevgilim aslan burcu onun da benzer halleri var. saman alevi gibi siniri. Kızar bağırır sonra üzülür. Gerçi başak mi aslan mi karar veremedik. 23 ağustos. Sizde bir suç yok, dik durun.
benim ki eylül doğumlu yükselende önemli sanırım , arabayı eşyaları yumrukluyor susuyorum sakınlesene kadar bende inş düzelir sağol tatlım.

Kuzum bak o düşünmüyor seni incitırmıyım, kırarmıyım demiyor
Ama sen tartışmaya deymez, olay çıkmasın diyemi susuyorsun? Bu haksızlık degılmı sana?

Bazı insanlar birini avucunun içine almak için
Süreklı aptal moduna sokarlar, ezık gibi ve öz güvenine dokunurlarkı,
Artık böylece parmağı ile oynatırlar o kişiyi.
Sana kötü davranmasına izin verme
Asıl sen onu eleştır, adam durur bir düşünür:KK66:
Sana saf değdiğinde, bir Şeyler yaptırmak istedıgınde cevabını yapıştır
Bir insan sana nasıl davranıyorsa sende ona o şekilde davranacaksın
ANCA bu şekılde karşindakı insan düzele bilir!
Annesinede anne de yeter, saygılı ol okeydir
Bazı insanlar ne kadar zor ya, Allah yardımcımız olsun!
benim eşimde çok zor bunlar aklıma gelen bozuyor ıste yapıcagım çok sağolun , Allah sızınde gönlünüze göre versin (:

bende şaşırdım arabası kotu oldu dıye usteleyemedım
Eşinizin burcu başakmış cok zor olurlar herzaman eleştirirlr hrşeye karışırlar benim eşimde başak herşye karışır akrabalarına tek laf ettirmez hep kndi doğrudur.sürkli baskı kurmaya calısırlar yani zordur başak erkeği Okuyun burc özelliklerini daha iyi anlarsınız sizd kabahat yok kesinlikle eşiniz Mutlaka bulur Allah yardımcınız olsun caanım

bence fazla sesiz kalmanızdan adamda neye sınırlense sizden alıyor hırsını nede olsa cevap vermıyor diye yanı gidip kavga eedın manası öççıkmasın bundan amagerekli yerlerdede verilmesi gerekn cevapları verın

bence fazla sesiz kalmanızdan adamda neye sınırlense sizden alıyor hırsını nede olsa cevap vermıyor diye yanı gidip kavga eedın manası öççıkmasın bundan amagerekli yerlerdede verilmesi gerekn cevapları verın
sanırım oyle susunca da kızıyo zaten öyle yapıcagım sağolun (:

hiç korkmayın her insan değişir hayat törpüler istesekte istemesekte.zamanla sizde rahatca sıkıntılarınızı eşinize söyleyeceksiniz.daha çok yenisiniz.fakat geç kalmayın alışkanlık yapmasın :KK20:ayrıca kayınvalidenize bir anda anne demek çok zor bencede ben bir yıl teyze,anne arasında gidip geldim.anlamıyorlar işte:63:

hiç korkmayın her insan değişir hayat törpüler istesekte istemesekte.zamanla sizde rahatca sıkıntılarınızı eşinize söyleyeceksiniz.daha çok yenisiniz.fakat geç kalmayın alışkanlık yapmasın :KK20:ayrıca kayınvalidenize bir anda anne demek çok zor bencede ben bir yıl teyze,anne arasında gidip geldim.anlamıyorlar işte:63:
evet oyle oluyor bırde anneme haksılık gıbı hısedıyorum :( karakter meselası belkıde annesı birtanem falan dıyor ben yapamıyorum napıyım :(

Tıpkı benim eşim gibi .sanki ben yazmışım konuyu :) eşimde sinirli ,agresif , bir anda parlar sonra söner.ama bnm eşim uyuşturucu kullanıyor ondan da kaynklı B'nde şuan sallantıda yuvamız :(

Ha eklemeyi unutum,
Annesi eyer konuştuğunuz bir şeyi, küçük ve Önemsiz olsada,
Bunu eşine aktardıysa kork!;)
Eşinle ilgili bir şey söyleme, güvenıp özel şeylerden bahsetme bence..

Yanlız samımı görün, doğal ve saygılı ol yeter
Bu kadınlar ne tehlıkelı ben çok iyi bilirim:KK20:,
Allah'ım bizde bir güna ne, kayın valıde olacağız ve inşallah Allah bizi şaşirtmaz :KK53:

Nnm
evet oyle oluyor bırde anneme haksılık gıbı hısedıyorum :KK43: karakter meselası belkıde annesı birtanem falan dıyor ben yapamıyorum napıyım :KK43:
Benim kaynvldmde aşkım kızım derdi :) ben anne bile sessiz söylerdim yutarak .anneme kızın anne dese gibisinden bişy demiş B'nde diyorum da sessizce :) 3 yıl oluck sayılı anne deyişim vardır :)

ya bencede haksızlık ama mecbur bırakıyor toplum:KK43:hiç içimden gelmesede söylüyorum.fakat sizinki ne güzel hitap ediyormuş size:KK19:

Back
X