4 aylik evliyim anneannem kabusum oldu

Coook tesekkur ederim esimle konustum aldim gonlunu. ben sana kizmadim seninde bir sucun yok anneannen de baskasi da umrumda degil ama sen umrumdasin dedi. Beni karsilastirma sadece onunla bu kadar yaptiklarindan sonra yuzunu bile gormek istemiyorum seni de surekli uzuyo kalbini kiricam dedi.
Benim ona bu kadar zaman katlanmam dayimlardan dolayiydi aslinda dayilarima cok duskunum onlarda bana oyleydi hep kendi cocuklari gibi davrandilar hic ayirmamislardi. Hep onlarla dikildi onume benimle iyi gecinmezsen dayilarinla gorusturtmem seni diye ondan sineye cekiyodum ama onu da neyapti etti basardi artik cokta kaybedecek biseyim kalmadi bu konuda

yalnız filan değilsiniz ki, eşiniz var, babanız var.Zor zamanda yanınızda olacak birine de pek benzemiyor zaten.hayatınızdan çıkarsanız ne kaybedersiniz? Annemi küçükken kaybettim, babamla baba kız bağımız olmadı, şimdi de hapisteymiş.Bir aile kurdum onda da eşimi kaybettim.Teyzelerim dayım filan var ama bana karşı hep fesattılar.Uzun zaman önce hepsini hayatımdan sildim.Çünkü zor zamanımda yanımda olmayacaklarını biliyorum ki hiç olmadılar.Tekrar evlendim, zor zamanlar geçirdim yine ama hiç onlardan destek beklemek aklıma gelmedi.Çünkü destek olmayacaklarını biliyorum.Bir şekilde devam ettim hayatıma.Keşke hayatımızda bir aile olsa, sırtımızı dayayacak insanlar olsa.Ama olmuyorsa olmuyordur.Bunu zorlamanın manası da yok.Kendimize zarar veririz sadece.Çıkarın gitsin hayatınızdan.Olmazsa olmazınız olduğunu düşünmüyorum.

Cok haklisiniz, ve yazdiklarinizi okuyunca uzuldum allah yolunuzu hep acik etsin guzellikler cikartsin karsiniza bundan sonra insallah

Valla yerinde kalsın öyle anneanne. Keserim ilişkimi biter. Onun sözüyle dayılarımda görüşmeyecekse benimle onlarda yerinde kalsın. Hayatıma bakarım, onlar yüzünden ne kendimi ne eşimi üzerim. Kimse hayatına bu kadar müdahil olma hakkına sahip değil. Ev bark olmuşsun yuva kurmuşsun. Sakın ola sakın çıkar hayatından gitsin. Onlar yüzünden eşinle huzursuz olma. Daha 4 ayda durum buysa yarın birgün fena şeyler yapabilir bence.

Kocaman adamlar annelerinin huylarını bilirler diye düşünüyorum. Bu karakterde bir annenin ağzına bakarak yiğenleri ile konuşmazlarsa da çokta önemsemem sanırım. Buradan bakınca hepsine size verdiklerinden daha fazla değer vermişsiniz gibi gözüküyor. Ve tek taraflı çaba sizi sadece üzer ve yorar.

Annem hayattayken cok farkliydi hersey kabullenemedim sanirim onlarin zamanla bana karsi davranislarinin degismesini gormek istemedim belki de ama haklisiniz

Anneanne kelimesini evrimlestirmeyip "anane" demediğin için seni alnından öpüyorum.

Cikar sosyal medyandan olsun bitsin.seni uzen herkesi neyin olursa olsun cikart.bak bu uzuntuler sonra bize hastalik olarak geri dönüyor. Onlar sen hasta olsan sana bakarmi anlarmi cektigini. Yok .
Ozaman cikart bu uzjntuleru hayatindan

Allah babanıza hayırlı ömür versin. Boşverin dayıları falan. O kadın ölünce görüşürsünüz. Insanın yuvasına kast eden anne bile olsa mesafe koymak caizdir. Bu kadın anneniz olmadığı için maalesef anne hükmündedir ama yuvanıza kast ettiği için görüşmek zorunda değilsiniz. Hatta eşinizi öne sürün . Izin vermiyor deyin. Allah o kadını göçenlerine kavuştursun.

Terbiyesiz yaaa pes. Silin hem facebooktan hem hayatınızdan. Öyle bir kadın anneannem olsa neee olmasa ne.

Hiçbir şekilde gorusmeyin.daha fazla şey yazardım ama neyse

Ne olacaksa olsun dayanamiyorum dedim daha once cunku gercekten cok kotu seyler yasatti bana cok gunahimi aldi sucsuz yere babam hep arkamda durdu savundu ama iliskimi kesmeme izin vermedi bana bisey olsa onlardan baska kimsen yok dedi hep engelledi
Madem dayılar iyi onlarla görüşün.sizi utandıracak üzecek prestijini düşürecek gereksizelrden uzak durun

Ne bu böyle
Sokakta görsem arkamı dönerim böyle birine

Eşin anneannenden çok senin o fotoyu zorla koydurmana kızmış bir daha karışma adama

Anneanneyi de sil

Bir de Cidden merak ettim bu anneanne kaç yaşında

Babam 70 yaşında Facebook kullanıyor da ona buna laf sokuyor mu acaba bilemedim zira ben kullanmıyorum ama onun torunu daha 8 yaşında evlenebilecek çağa geldiğinde babam Facebook kullanabilir mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…