- 9 Eylül 2013
- 11.981
- 27.487
- 798
- Konu Sahibi kelebekkimm
-
Anannenizi hem eşinizin hem kendinizin sosyal medya hesabından engelleyin gitsinArkadaslar 4 aylik evliyim, yillar once annemi kaybettim ve kardeşimde yok. Sorunum şu aslinda anneannem! Yillardir anlayamadigim bir sekilde benimle ugrasiyor ve beni hep cok uzdu ben ondan anne sevkati beklerken hep canim cicim yapip sonra bana cok kotu seyler yasatti. Anneannemin 2. Evliligi annem tek cocuktu, anneannemin 2. Evliliginden 3 dayim var onlar bize hic kotu davranmadilar uveylik konusu acildiginda bile kizarlardi hep hic otelemediler yani annemi ama dedem olacak adam bana cocuklugumdan beri hep kotu davrandi bi gun olsun torunum diyipte basimi oksamamistir anneme yasattiklarini dusunemiyorum bile.... ben tabi cocuktum o zaman kiskanirdim hep beni sevmiyor ama obur torunlarini seviyo tabi onlar oz torunu diye hep dislanmis hissettim kendimi, annemde babamda bana hep saygili olmayi buyuklerime cevap vermemeyi ogrettiler o yuzden asla saygisizlik etmedim ne ona ne anneanneme ama sanki simdi anneannem kendi ysadigi sorunlarin sebebi benmisim gibi surekli beni didikliyor canim babamda hep arada kaliyor kizim bosver o senin buyugun tartismaya girme annenin emaneti o bize dedi ve yaptigi her seyi sineye cektik babamda bende neyse cokta uzatmak istemiyorum.
Evlenmeye karar verdik anneannem soz nisan ve dugun araliginda her seyi burnumdan getirdi hep babam ve dayilarimin esleri annemin kizenleri arayi yapmaya calistilar. Beni aglata aglata her seyi burnumdan getirdi dugun gunune kadar, esime bile yapmaya kalkti ama o hep sustu cevap vermedi. Bugun artik napicami bilmiyorum......
Fa...ook a gecen gun esime cok israr ettim profil resmini degistirdim bi resmi vardi onu koy diye cocukta koydu ben istedim diye anneannem altina oyle birsey yazmis ki sabah kalktim gunaydin dedim yuzume bile bakmadan gunaydin dedi sonra yanima geldi beni rezil ettin dedi nasil yani nomdu dedim gormedin mi anneannenin yazigini dedi, sonra baktim ve anneanneme mesaj attim niye boyle bisey yazdin kirici olmus damadin olarak gormek istemiyorsan gorme ama kirma kalbini onun diye karsiliginda herzamanki gibi bir dunya laf yedim. Madem oyle iliskimiz biter dedi bende hic cevap vermedim.
Esime gelince ben anneannem adina ozur diledim, senlik bisey yok dedi ama sabahtan beri yuzume bakmiyo konusmuyo yanimda bile oturmuyo ve ben napicami bilmiyorum cok uzgunum suan
Ayy cidden ya kadın bu yaşta tespih çekip dualar edeceğine yaptığı işlere bakAnneannen ne yazmış? Arkadaşlıktan çıkarın ya
Facebook kullanan anneanne mi olur?
Ben mi cok aptalim bilmiyorum daha dun aksam keske yanimda olsalar ozledim diye dusunurken bugun gene bir kere daha bana nasil bir insan oldugunu hatirlatti ve kendime kizdim sen daha ozluyosun bu insani diye. Yanliz olmak hele bide annesiz olmaz zaten cok zor
Dayilarim vardi artik pek var diyemiyorum uzak duruyorlar onlari da doldurdu bana karsi zaten hepsi yurt disinda kuzenlerimde oyle yillardir oyle olunca zaten mesafede girdi araya uzaklik oldula havle.
eşiniz var babanız var. ananeye rağmen size destek dayılarınız kuzenleriniz var.
çok mu lazım anane.?
yalnız olmamayı bir anane mi sağlıyor?
niye kendinize bunu yapıyorsunuz?
Ben de cok sordum bunu inanin babam annemi cok seviyordu hala da oyle ne zaman konusu acilsa annenin emaneti annenin hatiri var der susarbaban da sen de koskoca yetişkin insanlarsınız ne diye böyle bir insanı çektiniz o kadar ben onu anlamıyorum.
Tövbe bismillahBu nasil resim kimseye benim damadim oldugunu soyleme sakin yazmis baska seylerde yazmis esim zaten alingan bi adamdir belliki cok zoruna gitmis ki hakli da benim ailem sana boyle bi laf etse ne hissedersin dedi haklisin dedim savunulacak hic bir tarafi yok cunku
Yapmayin nolur dramatiklik degil bu dugun telasinda yanimda kimse yoktu her seyi tep basima yapmak zorunda kaldim becerebildigim kadarini becerdim dugunden 5 gun once ayagimi kirdim ben ve derdimi anlatamadim kimseye. Evet esimden de babamdan da allah bin kere razi olsun fakat yeri geliyor esinizle yada babanizla her seyi konusamiyorsunuz derdinizi paylasamiyorsunuz kasdettigim bu yanlizliktan
Anneanneniz diye bu kadar çekmek zorunda diilsiniz. Engelleyin silin sosyal medyadan. Anlattığınız kadarıyla zaten sizde emeğide yok boş yerede huzurunuzu bozuyo.Arkadaslar 4 aylik evliyim, yillar once annemi kaybettim ve kardeşimde yok. Sorunum şu aslinda anneannem! Yillardir anlayamadigim bir sekilde benimle ugrasiyor ve beni hep cok uzdu ben ondan anne sevkati beklerken hep canim cicim yapip sonra bana cok kotu seyler yasatti. Anneannemin 2. Evliligi annem tek cocuktu, anneannemin 2. Evliliginden 3 dayim var onlar bize hic kotu davranmadilar uveylik konusu acildiginda bile kizarlardi hep hic otelemediler yani annemi ama dedem olacak adam bana cocuklugumdan beri hep kotu davrandi bi gun olsun torunum diyipte basimi oksamamistir anneme yasattiklarini dusunemiyorum bile.... ben tabi cocuktum o zaman kiskanirdim hep beni sevmiyor ama obur torunlarini seviyo tabi onlar oz torunu diye hep dislanmis hissettim kendimi, annemde babamda bana hep saygili olmayi buyuklerime cevap vermemeyi ogrettiler o yuzden asla saygisizlik etmedim ne ona ne anneanneme ama sanki simdi anneannem kendi ysadigi sorunlarin sebebi benmisim gibi surekli beni didikliyor canim babamda hep arada kaliyor kizim bosver o senin buyugun tartismaya girme annenin emaneti o bize dedi ve yaptigi her seyi sineye cektik babamda bende neyse cokta uzatmak istemiyorum.
Evlenmeye karar verdik anneannem soz nisan ve dugun araliginda her seyi burnumdan getirdi hep babam ve dayilarimin esleri annemin kizenleri arayi yapmaya calistilar. Beni aglata aglata her seyi burnumdan getirdi dugun gunune kadar, esime bile yapmaya kalkti ama o hep sustu cevap vermedi. Bugun artik napicami bilmiyorum......
Fa...ook a gecen gun esime cok israr ettim profil resmini degistirdim bi resmi vardi onu koy diye cocukta koydu ben istedim diye anneannem altina oyle birsey yazmis ki sabah kalktim gunaydin dedim yuzume bile bakmadan gunaydin dedi sonra yanima geldi beni rezil ettin dedi nasil yani nomdu dedim gormedin mi anneannenin yazigini dedi, sonra baktim ve anneanneme mesaj attim niye boyle bisey yazdin kirici olmus damadin olarak gormek istemiyorsan gorme ama kirma kalbini onun diye karsiliginda herzamanki gibi bir dunya laf yedim. Madem oyle iliskimiz biter dedi bende hic cevap vermedim.
Esime gelince ben anneannem adina ozur diledim, senlik bisey yok dedi ama sabahtan beri yuzume bakmiyo konusmuyo yanimda bile oturmuyo ve ben napicami bilmiyorum cok uzgunum suan
Hiç gorusme bence akraba değil düşmanCok sık gorusmuyorum zaten yurt disinda yasiyor ama oradan bile yetisip huzurumu kaciriyor kayinvalidemi bile bana fisteklemeye calismis o kadar yuz verme ona tepene cikartma demis kadina o da benim gelinim kiymetli demis. Dusunuyorum ben ne yaptim bu kadina bu kadar nefretle kinle yaklasiyo bana anlayamiyorum
En guzelini yapmissin kafan rahat etmistir hic degilse, bende oyle yapicam gorunen o ki ...aynı dert bendede var yaslı büyük diye iyilikler yaptım ama küçüklkten beri beni istemez ne yaptıksa yaranamadım agzında kuş tutsanda yaranaman böyle insanlara ben sildim hayatımdan bana öyle büyük lazım değil sanada değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?