4 aylik evliyim anneannem kabusum oldu

Anannenizi hem eşinizin hem kendinizin sosyal medya hesabından engelleyin gitsin
Zaten gençliğindede iyi bir kadın değilmiş
Niye bu kadar sizi üzmesine izin verdiniz

Sırf yaşlı diye birinin bunca şey yapmasına izin verilmez

babanız bana birşey olsa onlar yanında olur demişte mümkünse olmsın böyle insan hayatınızda ... dost edinmeye bakın bazen el bildiğimiz insanlar kanınızdan olandan daha yakın oluyor derman oluyor yaralara... eşinizde senlik birşey yok demmiş zaten şuan kırgın ve kızgın sizi kıracak birşey şey çıkar ağzından diye uzak duruyor da olabilir... siz özür dilemişsiniz zaten bırakın yatışsın biraz

la havle.
eşiniz var babanız var. ananeye rağmen size destek dayılarınız kuzenleriniz var.
çok mu lazım anane.?
yalnız olmamayı bir anane mi sağlıyor?
niye kendinize bunu yapıyorsunuz?

la havle.
eşiniz var babanız var. ananeye rağmen size destek dayılarınız kuzenleriniz var.
çok mu lazım anane.?
yalnız olmamayı bir anane mi sağlıyor?
niye kendinize bunu yapıyorsunuz?
Dayilarim vardi artik pek var diyemiyorum uzak duruyorlar onlari da doldurdu bana karsi zaten hepsi yurt disinda kuzenlerimde oyle yillardir oyle olunca zaten mesafede girdi araya uzaklik oldu

baban da sen de koskoca yetişkin insanlarsınız ne diye böyle bir insanı çektiniz o kadar ben onu anlamıyorum.
Ben de cok sordum bunu inanin babam annemi cok seviyordu hala da oyle ne zaman konusu acilsa annenin emaneti annenin hatiri var der susar

Tövbe bismillah
Engelleyin ikinizin sayfasından da

BEnim de annem vefat etti
Hamileliğimi de doğumumu da yalnız geçirdim. Eşim vardı sadece. Anneme ihtiyaç tabiki duydum ama onun yokluğunu anneanne teyze gibi akrabalarımla kapatmaya çalışmadım. Boşver böyle bir insana ihtiyaç duyma. Eşinle her şeyi konuşabilirsin

Anneanneniz diye bu kadar çekmek zorunda diilsiniz. Engelleyin silin sosyal medyadan. Anlattığınız kadarıyla zaten sizde emeğide yok boş yerede huzurunuzu bozuyo.

Hayatından da hesaplarından da engelle. Babana da söyle seni korusun iyi niyet de bir yere kadar. Susma artık sesiniz çıksın bu ne be içim şişti. Herkes haddini bilmeli hayırdır yani

Canim hata sendede var zalimin zulmune eyvAllah diyorsunuz siz kontrol altina almayip hep signeye cekmissiniz tabi oda kotayi yukseltmis nasilsa her yaptigina egilen birileri var... kes irtibati sil heryerden bi gebeligin yokki tamamen cikar hayatindan

Silin geçin ya bu kadar tolerans neden .
Bana günyüzü göstermeyecek,kocamı rencide edici konuşacak daha suratına bakmam.
Akrabalarin akrep formunda yaşamasına bir örnek de sizin anneanne olmuş.

ben de akrabalık bağının önemli olduğunu hep düşünmüşümdür ama yakın akraba dahi olsa sizi kıran üzen insanlardan uzak durun
Ben yalnız eşinizin tepkisini anlayamadım ‘beni rezil ettin’ diye konuşmasını
Sonuçta sizlik bir durum yokki yanlışı yapan anneanne siz değilsiniz

Kocaniza niye liseli ergenler gibi x fotoğrafı koy diye baskı kurdunuz onu anlamadım. Zaten koymayı istemiyormuş nineden de böyle tepki alınca iyice kızmış size. Nineyi silin hayatınıza baştan başlayın. Babanız arkanizdaymis o size yeter. Sorunlu insanları zorla hayatımızda tutmakla boynumuza zehirli yılan dolamanin tek farkı yılanın daha hızlı öldürmesidir.

Hiç gorusme bence akraba değil düşman

Evlenmis coluk cocuga karismis koca kadin nereden ve neden size emanet edilmis sayiliyor Ben onu anlamadim? Ac degil, acikta degil, yalniz degil. Kaybettigi evladinin evladisisiniz, asil onun sizi kizimin emaneti diye gormesi gerekirdi. Nasil bir anne, vefat etmis evladinin cocuguna Boyle kotuluk yapar? Ve dahasi hangi babada buna goz yumar?
Cehennem yollari iyi niyet taslariyla dosenmistir.. fazla saf olmayin, evli barkli yetiskin kadinsiniz, anneannenizi hayatinizda tutmaya sebep olarak insan bazen kocasi babasi disinda dertlesecek birini ariyor yazmissiniz. dertlesecek birini ariyorsaniz dost edinin, zira zaten buradan bakinca anneanne hic dert paylasilacak birine benzemiyor.

aynı dert bendede var yaslı büyük diye iyilikler yaptım ama küçüklkten beri beni istemez ne yaptıksa yaranamadım agzında kuş tutsanda yaranaman böyle insanlara ben sildim hayatımdan bana öyle büyük lazım değil sanada değil

En guzelini yapmissin kafan rahat etmistir hic degilse, bende oyle yapicam gorunen o ki ...

Valla canım anneannene çok değer vermişsin fakat o bunu suistimal etmiş.Normal şartlarda anneanne,anne gibi olmalıdır fakat ayni şey sizin için geçerli değil maalesef.Madem sana bu kadar kötülük yapıyor,onuda yok say.Eşine anlat,özür dile,aramızı düzelt.Anneanneni heryere engelle.Arama ,sorma ,yüz verme Hayatına bak ,bosverrrr birbirlerini yesinler.Mutluluklar dilerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…