Benim bugün 5. Günüm. Sende göğüs ağrısı var mı?Senin kaçıncı günün oldu
Bnm 8.gün evet bndede var bel ağrısıda varBenim bugün 5. Günüm. Sende göğüs ağrısı var mı?
Sanırım ilacın yada iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Çünkü fitili kullanmaya başlayınca oldu bende.Bnm 8.gün evet bndede var bel ağrısıda var
Olabilir bende öyle düşünüyorumSanırım ilacın yada iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Çünkü fitili kullanmaya başlayınca oldu bende.
Valla bende grip oldu şuan düşündüğüm tek şey o ama bnmde göğüs şikayetim azalıyoKızlar ben hiçbir belirti hissetmiyorum. Hatta aşılama yaptırdığımi da unutuyorum. Sadece pazartesi gunu sol bacagimin orda bir agri vardi tum gün. Göğüs hassasiyeti de yavas yavas kayboldu. Kafaya takmamak daha iyi bence. Artık düşünmüyorum ve rahatim bu konuda. Siz ne durumdasınız
Mrb cnm hoşgeldin aramızaCanım aşılama ücreti kaç tl eşinde sorun neydi acaba
Mrb kuzun hoşbuldm ben de eşimde aşılama tüp bebek fiyatlarını ataştırıyordum da acaba ne kadarMrb cnm hoşgeldin aramıza
Ben ssk hastanesinde yaptım ücretsiz sadece ilaö yüzdesi ödüyosunMrb kuzun hoşbuldm ben de eşimde aşılama tüp bebek fiyatlarını ataştırıyordum da acaba ne kadar
ama yanlış değilsem 2000 3000 civarıMrb kuzun hoşbuldm ben de eşimde aşılama tüp bebek fiyatlarını ataştırıyordum da acaba ne kadar
[
Pazartesi aynı kasık sancısı beraber hissetmiştik. Göğüs hassasiyeti bende tam devam ediyor ama progestan dan diye düşünüyorum. Kasık sancısı girdi sol tarafıma demin tam ayağa kalkınca. Hepsi bu.Kızlar ben hiçbir belirti hissetmiyorum. Hatta aşılama yaptırdığımi da unutuyorum. Sadece pazartesi gunu sol bacagimin orda bir agri vardi tum gün. Göğüs hassasiyeti de yavas yavas kayboldu. Kafaya takmamak daha iyi bence. Artık düşünmüyorum ve rahatim bu konuda. Siz ne durumdasınız
Hayirlisi insallah canim. Bakalim sonuclar ne olacak. Yarin 1 hafta bitecek bilePazartesi aynı kasık sancısı beraber hissetmiştik. Göğüs hassasiyeti bende tam devam ediyor ama progestan dan diye düşünüyorum. Kasık sancısı girdi sol tarafıma demin tam ayağa kalkınca. Hepsi bu.
Cnm bnmde bugün 11 oldu yarında adet günüm nendemi yapsam bitane idrar testiKizlar merhaba :) bugun aşılamayla birlikte 9.günüm. Öğlen idrar testim ikinci cizgi silinik cıktı. Biliyorum sonuc vermiyor igne etkisidr muhtemel ama ben yine her gün tekrarlamayi düşünüyorum. Maksat igne etkisinun ne zaman kaybolduğunu görmek. Siz neler yapiyorsunz? Bu arada ben hic dikkat edemiyorum. Cok yogun geciyor günlerm. Dinlenmeye pek vaktm olmuyor. Cok kızıyorum kendime ama elimde degil. Çalışmak bu surecte dezavantaj sanirim.
Canim eger cesaretin varsa yap derim. Sonuc kesin olmayacak ve kafana takacaksin. Bunu göze alirsan yap derimCnm bnmde bugün 11 oldu yarında adet günüm nendemi yapsam bitane idrar testi
Bilemiyorum yapmak istiyeceğimi sanmıyorum olacağı varsa olur yoksada olıruna bırakcam bnden bu kadarCanim eger cesaretin varsa yap derim. Sonuc kesin olmayacak ve kafana takacaksin. Bunu göze alirsan yap derim
Canım bende test aldım ama yapmıyorum. Aynen senin dediğin gibi iğne etkisini göreceğim için. Kasık ağrısı devam ediyor.Kizlar merhaba :) bugun aşılamayla birlikte 9.günüm. Öğlen idrar testim ikinci cizgi silinik cıktı. Biliyorum sonuc vermiyor igne etkisidr muhtemel ama ben yine her gün tekrarlamayi düşünüyorum. Maksat igne etkisinun ne zaman kaybolduğunu görmek. Siz neler yapiyorsunz? Bu arada ben hic dikkat edemiyorum. Cok yogun geciyor günlerm. Dinlenmeye pek vaktm olmuyor. Cok kızıyorum kendime ama elimde degil. Çalışmak bu surecte dezavantaj sanirim.
Ben umitsizlestm canim. Hicbir belirtim yok çünkü. Artik formalite olsun diye bekliyorum sonucu. Erken gelir insallah adetim.Canım bende test aldım ama yapmıyorum. Aynen senin dediğin gibi iğne etkisini göreceğim için. Kasık ağrısı devam ediyor.
Mecbur ev işleri gündelik hayatın koşuşturmacası bitmiyor maalesef. Çokta takmamaya çalışıyorum ama günler yaklaştıkça biraz heyecan yapıyorum sanırım:)
Heyecan yapma canim. Dikkat et her hareketine. Benim oyle sansim olmadi maalesef. kosusturmacayla gecti diyebilirim su iki hafta. Testi yarin yaparsan igne etkisi tamamen gecmis olur sonucu görmüş olursun.Canım bende test aldım ama yapmıyorum. Aynen senin dediğin gibi iğne etkisini göreceğim için. Kasık ağrısı devam ediyor.
Mecbur ev işleri gündelik hayatın koşuşturmacası bitmiyor maalesef. Çokta takmamaya çalışıyorum ama günler yaklaştıkça biraz heyecan yapıyorum sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?