- 15 Mart 2019
- 203
- 131
- 103
Çok mutlu oldum adına 3 denemeydi dimiAllah razi olsun canim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. :) kendi topigimde müjdeli haberi vermis oldum cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mutlu oldum adına 3 denemeydi dimiAllah razi olsun canim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. :) kendi topigimde müjdeli haberi vermis oldum cok şükür
Evet canim 4 yazip yanlis acmisim. Biri asilama olmadan catlatilmisti ondan yanlis saydim. 3.asilamam tuttu yani.Çok mutlu oldum adına 3 denemeydi dimi
Nerde yaptırdın özelmi ssk hastasimi?Evet canim 4 yazip yanlis acmisim. Biri asilama olmadan catlatilmisti ondan yanlis saydim. 3.asilamam tuttu yani.
3unu de ayni doktoruma özelde yaptirdmNerde yaptırdın özelmi ssk hastasimi?
Yaa bnmki ssk her gittiğimde rapor yenilemek lazımmış dün gittim adetin 2 günü rapor yenilecekmiş karar verilip öyle başlıyacaklarmış bu ayda boşa gitti yaa moralim çok bozuldu3unu de ayni doktoruma özelde yaptirdm
Moralini bozma canim zaten bir ay dinlensin vucudun hormon ilaclarindan temizlensin. Kafa olarakta hazir olursun. Ben de 3 asilamam arasinda aylar oldu. Ard arda yaptirmadm hic.Yaa bnmki ssk her gittiğimde rapor yenilemek lazımmış dün gittim adetin 2 günü rapor yenilecekmiş karar verilip öyle başlıyacaklarmış bu ayda boşa gitti yaa moralim çok bozuldu
Bilemiyorum yaa bana o kadar uzak geliyoku hiç olmuyacak gibiMoralini bozma canim zaten bir ay dinlensin vucudun hormon ilaclarindan temizlensin. Kafa olarakta hazir olursun. Ben de 3 asilamam arasinda aylar oldu. Ard arda yaptirmadm hic.
Aşılama sayısı hamile kalma sansini arttiriyor canim. Sakin umutsz olma. Igneli buyutuluyor dimi senin yumurtalar. Ben ilk iki asilamamda femara kullandm olmadi. 3.sunde igneli buyutuldu. Daha etkili kesinlikle. Denemeye devam et.Bilemiyorum yaa bana o kadar uzak geliyoku hiç olmuyacak gibi
Evet gonal f 300 iğne kullandımAşılama sayısı hamile kalma sansini arttiriyor canim. Sakin umutsz olma. Igneli buyutuluyor dimi senin yumurtalar. Ben ilk iki asilamamda femara kullandm olmadi. 3.sunde igneli buyutuldu. Daha etkili kesinlikle. Denemeye devam et.
Merhaba bende 12. Gün önce ilk asılamamı oldum. İlk zamanlar kasıklarımda hep agrılar vardı gecti suan sadece ara ara sancım oluyo ve sırt agrım hep var tutup yugmadgını bilmiuorum. Adetim gecikene kadar beklemyi düşğnüyorum. 7. Günü baska bi problemden hastaneye gittim. Gebelik testi yaptırdık. Negstif cıktı. Ama cok erken daha dedi doktor. Somradan gmrğnme durumu olurmu bilmiyorm ama umudum biraz kırıldı.Asilama olan yok mu aranızda arkadaslar?
Cok erken sonuc icin. biraz daha beklemen gerek. Ben 12.gunde idrar testinde gormustm pozitifi. Ama sabredebilirsen sabret derim.Merhaba bende 12. Gün önce ilk asılamamı oldum. İlk zamanlar kasıklarımda hep agrılar vardı gecti suan sadece ara ara sancım oluyo ve sırt agrım hep var tutup yugmadgını bilmiuorum. Adetim gecikene kadar beklemyi düşğnüyorum. 7. Günü baska bi problemden hastaneye gittim. Gebelik testi yaptırdık. Negstif cıktı. Ama cok erken daha dedi doktor. Somradan gmrğnme durumu olurmu bilmiyorm ama umudum biraz kırıldı.
Evet suan sabrediyorum. Adetüme daha 5 gün var. Ama catlatma iğnesinden dolayı erken adet olurum diye cekiyorum bu sancıları dedim. Anlamadm birşey. İnşallah tutmuştr progestan fitil kullanıyorm bide adcaba ondan mı sırt agrım oluyo diye düşünüyorum.Cok erken sonuc icin. biraz daha beklemen gerek. Ben 12.gunde idrar testinde gormustm pozitifi. Ama sabredebilirsen sabret derim.
Progestan vucutta degisik etkiler yapiyor. Ben de kullaniyorum ve karin agrisi bas dönmesi yapiyor. Insallah tutmusturEvet suan sabrediyorum. Adetüme daha 5 gün var. Ama catlatma iğnesinden dolayı erken adet olurum diye cekiyorum bu sancıları dedim. Anlamadm birşey. İnşallah tutmuştr progestan fitil kullanıyorm bide adcaba ondan mı sırt agrım oluyo diye düşünüyorum.
Tesekkür edetim. Bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallahh..Progestan vucutta degisik etkiler yapiyor. Ben de kullaniyorum ve karin agrisi bas dönmesi yapiyor. Insallah tutmustur
Hayirli olsun ınsallahh.Selam kızlar , benimde ilk aşılamam 24. Saatte işlem gerçekleşti aşılamadan sonraki 4. Günüm..
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çoğul gebelik mi tek gebelik mi oluştu?Hayirli olsun ınsallahh.