Ignenin ustunden 13 gun gecti canim. Sence etkisi devam eder mi. Ben dün gece test yaptm silik cizgi cikti ama kafam da karıştıBen az önce testi tekrarladım silik çizgi gölge gibi çıkıyor yanı daha düşmüş. Demekki iğnenin etkisi gidiyor. İğne ilede olsa görmek iyiyiyiydi ya
Canım etmez gibime geliyor. Ben dün gece ve bu sabah tekrarladım kaybolup. Bugünde kan verdim. Çıkmayacak sanırm offff vallahiIgnenin ustunden 13 gun gecti canim. Sence etkisi devam eder mi. Ben dün gece test yaptm silik cizgi cikti ama kafam da karıştı
Canim ben demin yaptm ikinci cizgi baya belli çıktı. Heyecandan ölüyorum. Kana gidicez birazdanCanım etmez gibime geliyor. Ben dün gece ve bu sabah tekrarladım kaybolup. Bugünde kan verdim. Çıkmayacak sanırm offff vallahi
Hadi iyi haberi ver canım inşallah.Canim ben demin yaptm ikinci cizgi baya belli çıktı. Heyecandan ölüyorum. Kana gidicez birazdan
Yazmayı unutma sakın haber verCanim ben demin yaptm ikinci cizgi baya belli çıktı. Heyecandan ölüyorum. Kana gidicez birazdan
Tamam canim hastanedeym simdi haber veririmYazmayı unutma sakın haber ver
Benim 2 nin altı çıktı pembe akıntı oldu kesildi şimdi beyaza döndü. İnşallah senden iyi haber gelirTamam canim hastanedeym simdi haber veririm
Sonuçlandı mi yani testin canim. Ben bekliyorum şimdi sonucu.Benim 2 nin altı çıktı pembe akıntı oldu kesildi şimdi beyaza döndü. İnşallah senden iyi haber gelir
Canım tebrik ederim çok güzel çıkmış hadi gözün aydın olsunSonucum 21.57 cıktı canim
Allah razi olsun canim. Darisi senin basina insallah. Asıl stres simdi başlıyor. Bakalm yukselmeye devam edecek miCanım tebrik ederim çok güzel çıkmış hadi gözün aydın olsun
Kacinci aşılamam di cnmAllah razi olsun canim. Darisi senin basina insallah. Asıl stres simdi başlıyor. Bakalm yukselmeye devam edecek mi
Canim konuya 4 yazmistm ama karistirmisim 3.asilamamdi.Kacinci aşılamam di cnm
Anladım cnmCanim konuya 4 yazmistm ama karistirmisim 3.asilamamdi.
Amin canim. Insallah sizlere.de nasip olur. Ben hic beklemiyordum cok umitszdm benim icin mucize gibi birsey oldu. Rabbim en kisa zamanda sizlere de versin bu mucizeden.evrem hayirli olsun canim rabbim bizlerede nasip etsin dua et olurmu
Ne yaptınCanim ben demin yaptm ikinci cizgi baya belli çıktı. Heyecandan ölüyorum. Kana gidicez birazdan
Aaaa hamilemisin hayırlı olsun cnm gerçekten çok sevindimSonucum 21.57 cıktı canim
Allah razi olsun canim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. :) kendi topigimde müjdeli haberi vermis oldum cok şükürAaaa hamilemisin hayırlı olsun cnm gerçekten çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?